Şimdi Ara

SUBARU İMPREZA AWD 1.5 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
18
Favori
218.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracımda ESP var.
  • ilteris_ kullanıcısına yanıt
    Sedan araçtan başkasına binmem. SW araç sadece Audi A4 tercihimdir. :)
  • vitara dan sonra, impreza 1.5awd ye meyleden biri olarak sayfalarca yazı okudum, zaten bildiğim "subaru kalitesi" ni iyice perçinlemiş oldum ama hala tam gaza gelemiyorum almak için. temiz 1.5awd arıyorum otomatik vites olması koşuluyla, satan eden olursa subaru tarafına katılabilirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: redstone78

quote:

Orijinalden alıntı: sinir kupu

quote:

Orijinalden alıntı: oprema

quote:

Orijinalden alıntı: KBD

quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Evet 2 ceker versiyonlari da satilmisti

Awd mi elegance mi olduğunu nasil ayırt edebilirim ?

benim bildiğim tüm modeller sürekli 4 çeker..

elegance modellerinde direksiyonda "cruise control" tuşları var..oradan anlayabilirsin.

iki çekeri de var aracın bir süre geldi türkiyeye

2010-2011 modellerin 1,5 Elegance larında var 2 çeker sınırlı sayıda geldi.
    Ayrıca hiçbir yerinden anlayamazsan ruhsatta aracın modeli 1.5 RK diye yazıyor tabi RK harfleri önemli Elegance olmayanlarda yok ruhsatta RK harfleri.

iyi günler,
    benim araba elegance diye biliyordum ben G3 yazıyor ruhsatta. 2009 model sedan otomatik vites.
    bir yanlışlık mı var acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gadniar

Aracımda ESP var.

merhaba, bu esp hangi yıl arabalarda var.
    2009 sedan 1.5 at var bende servis esp var dedi ( bunun bir başka adı mı var subaruda ? honda da vsa idi mesela )
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzgx

quote:

Aracımda ESP var.

2009 sedan 1.5 at var bende servis esp var dedi ( bunun bir başka adı mı var subaruda ? honda da vsa idi mesela )

Vdc diye geçer.
    Sedan otomatik bazı araçlar esp ile geldi evet. Ama hepsi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinir kupu

quote:

quote:

Aracımda ESP var.

Vdc diye geçer.
    Sedan otomatik bazı araçlar esp ile geldi evet. Ama hepsi değil

o zaman bana piyango vurdu :) şu elegance konusunda da yardımcı olabilir misiniz rica etsem.
    araçta koltuk ısıtma, cruise falan var.
    son olarak katlanır ayna dediği, anahtardan kapatınca aynalar kapanıyor mu ?

• esp varsa direksiyonun solunda, kapı ile direksiyon arasında göğüste esp on/off butonu vardır...aynı bölgede ayna kumandalarının orda içeriden yan aynaları açıp kapayan bir küçük düğme olmalı...o bölgenin resmini paylaşırsanız daha iyi fikir verebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakyuz -- 19 Eylül 2014; 9:32:38 >
  • aracınız esp li + awd li...yol tutuş konusunda boy ölçüşecek arabalar 100 bin tl den başlıyor..üstelik subarudan kaliteli değiller...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

esp varsa direksiyonun solunda, kapı ile direksiyon arasında göğüste esp on/off butonu vardır...aynı bölgede ayna kumandalarının orda içeriden yan aynaları açıp kapayan bir küçük düğme olmalı...o bölgenin resmini paylaşırsanız daha iyi fikir verebiliriz

merhaba, elimdeki tek foto bu şu an..
    ilginize çok teşekkürler..

SUBARU İMPREZA AWD 1.5

• çizilmiş okun gösterdiği yerdeki düğme esp düğmesi evet..açma kapama için konulmuş....L/R yazan yerin hemen yanındaki küçük düğme de aynaları açıp kapıyan ...
  • Arkadaşlar merhabalar,
    1.8 Honda Civic HB İ-Shift şanzuman aracımı sattıktan sonra araç arıyorum. Forumlardan, oto test dergilerinden ve kulaktan kulağada olsa Subaruyu araştırdım ancak ilk ağızdan alacağım bilgilerin daha yararlı oldugunu düşündüm.Aklımda 1.5 AWD Otomatik şanzuman İmpreza HB var. Araç hakkında tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.

• Arkadaşlar merhabalar,
    1.8 Honda Civic HB İ-Shift şanzuman aracımı sattıktan sonra araç arıyorum. Forumlardan, oto test dergilerinden ve kulaktan kulağada olsa Subaruyu araştırdım ancak ilk ağızdan alacağım bilgilerin daha yararlı oldugunu düşündüm.Aklımda 1.5 AWD Otomatik şanzuman İmpreza HB var. Araç hakkında tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProfesorKardesler

Arkadaşlar merhabalar,

ben uzun araştırmalar sonucu aldım dersem yalan olur, güvenli sedan otomatik vites ve en fazla 30-35 bin tl'ye alabileceğim yegane araba olduğu için tercih ettim. Henüz kullanmadım aracı. 74 binde değişensiz ( 200-300 tl lik bir kaç hasar kaydı var ) bir sedefli beyaz sedan buldum ve aldım.
    aracın HB si'ni düşünüyorsanız, ben bagaj hacminden dolayı istemedim, sahibinden.com'da çok güzel bir araç var.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-subaru-impreza-sifir-gibi-178402497/detay/
    fiyatı fazla belki ama 21000 km de ve satan adam bir okulun müdür yardımcısı.. Kamu görevlisinden araç almak önemlidir, km düşürmeydi, hasar saklamaydı uğraşmaz çoğu, yeri belli adresi belli, şerefi gider 3 kuruş için.. rezil olur..
    ama ben 34 bin teklif ettiğimde bile evet demedi.. zaten hb olduğundan çok ısrarcı olmadım.. bence bu araç elegance, yanlış yerde vermiş ilanı.
    araç hakkında geriye dönük aradığınız tüm soruların yanıtlarını bulabilirsiniz..

• quote:

çizilmiş okun gösterdiği yerdeki düğme esp düğmesi evet..açma kapama için konulmuş....L/R yazan yerin hemen yanındaki küçük düğme de aynaları açıp kapıyan ...

Çok teşekkür ederim.. ben açıkcası esp'li bulamayınca ne yapalım kısmet demiştim.zira 2010 dan önce esp yok demişlerdi..
    kısmetimizde varmış. çok teşekkürler.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhabalar,

ben uzun araştırmalar sonucu aldım dersem yalan olur, güvenli sedan otomatik vites ve en fazla 30-35 bin tl'ye alabileceğim yegane araba olduğu için tercih ettim. Henüz kullanmadım aracı. 74 binde değişensiz ( 200-300 tl lik bir kaç hasar kaydı var ) bir sedefli beyaz sedan buldum ve aldım.
    aracın HB si'ni düşünüyorsanız, ben bagaj hacminden dolayı istemedim, sahibinden.com'da çok güzel bir araç var.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-subaru-impreza-sifir-gibi-178402497/detay/
    fiyatı fazla belki ama 21000 km de ve satan adam bir okulun müdür yardımcısı.. Kamu görevlisinden araç almak önemlidir, km düşürmeydi, hasar saklamaydı uğraşmaz çoğu, yeri belli adresi belli, şerefi gider 3 kuruş için.. rezil olur..
    ama ben 34 bin teklif ettiğimde bile evet demedi.. zaten hb olduğundan çok ısrarcı olmadım.. bence bu araç elegance, yanlış yerde vermiş ilanı.
    araç hakkında geriye dönük aradığınız tüm soruların yanıtlarını bulabilirsiniz..

Yardımınız için teşekkür ederim. Genelde sedan araçları pek sevmiyorum. İnsanımızda da sedan daha geniştir bagajı daha büyüktür gibi yanılgılar var. İnanın sattıgım aracımın bagajı ve kullanışı, diz mesafesi çoğu sedandan sedandan kat kat iyidir.
    - Şuan tekrardan araç arıyorum. Kendi sattığım araca pişman oldum tekrardan bulursam alacağım. Aynı zamanda Subaru ve 1.4TSI golf düşünüyorum. İnanın çok kararsızım.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhabalar,

Yardımınız için teşekkür ederim. Genelde sedan araçları pek sevmiyorum. İnsanımızda da sedan daha geniştir bagajı daha büyüktür gibi yanılgılar var. İnanın sattıgım aracımın bagajı ve kullanışı, diz mesafesi çoğu sedandan sedandan kat kat iyidir.
    - Şuan tekrardan araç arıyorum. Kendi sattığım araca pişman oldum tekrardan bulursam alacağım. Aynı zamanda Subaru ve 1.4TSI golf düşünüyorum. İnanın çok kararsızım.

Tercih sizin ama ben iki aracıda kullanmış biri olarak kesinlikle golf derim.Farklarını söylemiyorum forumu ve iki Aracın özellikleri klasik zaten Subaru 4ceker Güvenli oturaklı bir araç Golf ise oturaklı güzel performansında daha iyi olan bir araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi içimde sıralamam,
    - 1.8 Honda Civic HB
    - 1.4 TSI Golf
    - 1.5 İmpreza AWD

• ilandaki araç temiz güzel belki 2-3 bin fazla yazmış ama temiz...golf mü impreza mı derseniz...yakıt sorun değilse yüzde bin impreza
  • quote:

ilandaki araç temiz güzel belki 2-3 bin fazla yazmış ama temiz...golf mü impreza mı derseniz...yakıt sorun değilse yüzde bin impreza

Araba gerçekten ttemize satmıyor subaru sahipleri ölü fiyatina.ya da ben pazarlık yapamıyorum :)) .Bu araç sedan olsa kesin alırdım. Golf diyor arkadaşlar ama tsi bu fiyatlara bulunamıyor bildiğim kadarıyla FSI var onda da düşük km otomatik 2006 model denk gelirse bulursunuz.o da 35 den aşağı olmaz..
    bagaj konusunda çocuk arabasi sigmiyorsa bagaj küçüktür elden birsey gelmez..HB i kesinlikle çok şık bir araba Imprezanin. .

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.