Şimdi Ara

Subaru İmpreza mı -Mazda 3 mü -Mitsubishi Lancer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla hocam, impreza varken diğerlerine pek bakmazdım. En azından 4 çeker olmadıkları için. 4 çekerin verdiği güven bile yeter. karda kışta virajda her yerde avantajlı,varsın olsun biraz da fazla yaksın. Otomatik vitesli de alabilirsiniz. Onların elektronik kontrollü olması lazım 4 çeker sisteminin
  • Ben araç alacak olsam subaru alırdım. Mavileri gerçekten çok hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redstone78

quote:

Orijinalden alıntı: devil25

quote:

İmpreza da karar kıldım arkadaşlar.
    Donanım olarak hepsinden ağır basıyor 1.5 AWD elegance modelini alacağım inşallah.
    Ön koltuklar ısıtmalı ön cam silecek ısıtması katlanan aynalar kumandadan kapanan camlar Simetrik dört çeker yakıt olarak 4x4 olsa bile 19 kuruşları LPG de gören bir araç iyi bir kit ve iyi bir kalibrasyonla daha da düşürülebilir olduğunu düşünüyorum. İmprezaya biniyorum uçayım diye bir derdim yok işe gidip gelmek ve yazları tatil için ideal bir aile arabası. Daha bir sürü donanım var aklıma gelmiyor ama Mazda da bu donanımları ya Touring ve ya İmpressive lerinde görebilirsiniz onlarda benim bütçemi biraz aşar 31 000 gibi bir bütçem var o fiyata İmpressive ler ya pert kaydı var ya da vuruğu çok. Lancer ise en az 4-5 binlira aşıyor bütçemi çünkü az yakanına ve donanımlısına kayıyor insanın gözü doğal olarak daha önce de dediğim gibi 1.6 invite 1.5 invite lerden daha az yakıyor 7.4 litre şehir içinde belki LPG bile taktırılmaz o kadar yakıt için. Beygir olarak hepsi aşağı yukarı aynı , iç dizayn da Mazda çok güzel sonra da İmpreza geliyor zaten Mitsubishi çok bir estetik vadetmiyor iç dizaynda ama o da kötü değil tabi. Her yerde görmek istemediğim bir aracım olsun istiyorum ama çoğu tanıdığım al bir toyota reno falan diyorlar hiç bulaşmak istemiyorum onlara toyota nın donanım fakiri arabalarına en az 30 lira vermek gerekiyor ayrıca İmpreza daki donanımları istesem fiyatı 45 i bulur zaten gereği yok. Sivas ta yaşıyorum kış şartları buralarda ağır basıyor ama geçen Kayseride bir İmpreza ya baktım sahibi yazlık lastiklerle geziyordu kışlıkları var mı diye sordum gereği yok dedi bu lastiklerle çıkmayacağım yer yok yaz kış dedi şaşırdım :) Bizde her sene yok kışlıkları taktır yazlıkları çıkar diye uğraşıyoruz. Bana her bakımdan sorunsuz görünüyor bu araç alırsam da inşallah Allah pişman etmez.

redstone aracı alınca fikirlerini paylaşırsan çok memnun oluruz, nedir nasıldır. bende sivas ve Erzurum arasında mekik dokuyorum. servis falan sıkıntı oluyormu aracın durumu nedir bilgi verirsen bende almayı planlıyorum inşallah. sana şimdiden hayırlı olsun diyelim. Pm atabilirsin

Tabi ki kardeş hatta Sivas a geldiğinde ben almış olursam şayet görüşürüz inceleme test etme şansın da olur inşallah. Ancak benim C4 ü satsam bir sürü araba var herhangi birinden Subaru dünyasına giriş yapacağım ama daha takas tekliflerinden başka teklif alamadım. Bu hafta oto pazarına giderim artık Sivas ta çok tutuyor C4 inşallah bir alıcısı da çıkarda elden çıkarırım.

Sayın redstone78
    sivas araç piyasası çok canlı her ne götütürürsen satılır. 40 şehir gezdim Araca bu kadar düşkün bir şehir göremedim. Ayrıca hiç Subaru yok bir tane adana plakalı bir ara geziyordu (2005 rally kasa impreza) bir tanede Subaru Outback tren istasyonun orada vardı. aracı alırsan parmakla gösterilirsin :) inşallah en kısa sürede gönlüne göre bir araç bulman temennisi ile... iletişimde kalalım ;)

• Sivas'ta Subaru tavsiye etmiyorum. Ayrıca kışın yazlık lastiklerle kullanmak saçmalık, hadi araç kalkışı yaptı; nasıl duracaksınız? 14 yıl orada yaşadım, halen ailem orada. Servis konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz, Sivas'ta bakım yaptıramazsınız. Sanayide de otomobilden anlayan usta yok doğru dürüst, ki Subaru'yu ellerine verip kobay yapmaya gerek yok. Fakat çok hoşunuza gittiyse araç, alın ve severek kullanın, ama bir sorun olduğunda Kayseri'ye gitmeyi de göze alın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İmpreza da karar kıldım arkadaşlar.
    Donanım olarak hepsinden ağır basıyor 1.5 AWD elegance modelini alacağım inşallah.
    Ön koltuklar ısıtmalı ön cam silecek ısıtması katlanan aynalar kumandadan kapanan camlar Simetrik dört çeker yakıt olarak 4x4 olsa bile 19 kuruşları LPG de gören bir araç iyi bir kit ve iyi bir kalibrasyonla daha da düşürülebilir olduğunu düşünüyorum. İmprezaya biniyorum uçayım diye bir derdim yok işe gidip gelmek ve yazları tatil için ideal bir aile arabası. Daha bir sürü donanım var aklıma gelmiyor ama Mazda da bu donanımları ya Touring ve ya İmpressive lerinde görebilirsiniz onlarda benim bütçemi biraz aşar 31 000 gibi bir bütçem var o fiyata İmpressive ler ya pert kaydı var ya da vuruğu çok. Lancer ise en az 4-5 binlira aşıyor bütçemi çünkü az yakanına ve donanımlısına kayıyor insanın gözü doğal olarak daha önce de dediğim gibi 1.6 invite 1.5 invite lerden daha az yakıyor 7.4 litre şehir içinde belki LPG bile taktırılmaz o kadar yakıt için. Beygir olarak hepsi aşağı yukarı aynı , iç dizayn da Mazda çok güzel sonra da İmpreza geliyor zaten Mitsubishi çok bir estetik vadetmiyor iç dizaynda ama o da kötü değil tabi. Her yerde görmek istemediğim bir aracım olsun istiyorum ama çoğu tanıdığım al bir toyota reno falan diyorlar hiç bulaşmak istemiyorum onlara toyota nın donanım fakiri arabalarına en az 30 lira vermek gerekiyor ayrıca İmpreza daki donanımları istesem fiyatı 45 i bulur zaten gereği yok. Sivas ta yaşıyorum kış şartları buralarda ağır basıyor ama geçen Kayseride bir İmpreza ya baktım sahibi yazlık lastiklerle geziyordu kışlıkları var mı diye sordum gereği yok dedi bu lastiklerle çıkmayacağım yer yok yaz kış dedi şaşırdım :) Bizde her sene yok kışlıkları taktır yazlıkları çıkar diye uğraşıyoruz. Bana her bakımdan sorunsuz görünüyor bu araç alırsam da inşallah Allah pişman etmez.

redstone aracı alınca fikirlerini paylaşırsan çok memnun oluruz, nedir nasıldır. bende sivas ve Erzurum arasında mekik dokuyorum. servis falan sıkıntı oluyormu aracın durumu nedir bilgi verirsen bende almayı planlıyorum inşallah. sana şimdiden hayırlı olsun diyelim. Pm atabilirsin

Tabi ki kardeş hatta Sivas a geldiğinde ben almış olursam şayet görüşürüz inceleme test etme şansın da olur inşallah. Ancak benim C4 ü satsam bir sürü araba var herhangi birinden Subaru dünyasına giriş yapacağım ama daha takas tekliflerinden başka teklif alamadım. Bu hafta oto pazarına giderim artık Sivas ta çok tutuyor C4 inşallah bir alıcısı da çıkarda elden çıkarırım.

Sayın redstone78
    sivas araç piyasası çok canlı her ne götütürürsen satılır. 40 şehir gezdim Araca bu kadar düşkün bir şehir göremedim. Ayrıca hiç Subaru yok bir tane adana plakalı bir ara geziyordu (2005 rally kasa impreza) bir tanede Subaru Outback tren istasyonun orada vardı. aracı alırsan parmakla gösterilirsin :) inşallah en kısa sürede gönlüne göre bir araç bulman temennisi ile... iletişimde kalalım ;)

Kardeş valla C4 ü sattım saat 10,30 gibi gittim öğlen namazına girmiştim namazdan çıktığımda arabanın başında bekliyorlardı Tokat tan gelen bir arkadaşa devrettim gitti.
    Şimdi de Antalyaya biletimi aldım kısmetse iki gün sonra araç elimde olacak gidip alıp geleceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Sivas'ta Subaru tavsiye etmiyorum. Ayrıca kışın yazlık lastiklerle kullanmak saçmalık, hadi araç kalkışı yaptı; nasıl duracaksınız? 14 yıl orada yaşadım, halen ailem orada. Servis konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz, Sivas'ta bakım yaptıramazsınız. Sanayide de otomobilden anlayan usta yok doğru dürüst, ki Subaru'yu ellerine verip kobay yapmaya gerek yok. Fakat çok hoşunuza gittiyse araç, alın ve severek kullanın, ama bir sorun olduğunda Kayseri'ye gitmeyi de göze alın.

Kardeş Sivas a ben araba almayı da tavsiye etmiyorum normalde usta ayrı dert servis ayrı dert ancak ben Kayseriliyim zaten bir ayağım Kayseride sürekli gider gelirim canım sıkılsa Çay içmeye giderim mesafe yakın zaten o bakımdan servisi dert etmiyorum. Ayrıca bir ayağımda Trabzon da Abim var çünkü yazları mutlaka uğrarım orada da servis var bir ayağım istanbulda zaten istanbul için servis sıkıntısı yok. Ben servisi dert etmiyorum bakım için yağı filtreleri alsam bir kere görsem nasıl yapıldığını ben bile yaparım olmadı iyi bir ustamda var burada. Sıkıntı değil yani. Ha yazlık lastiklerle kışın gezer miyim öyle bir niyetim yok az binenler için sorun değil ama ben hergün mutlaka en az 10-15 km si olan biriyim mecbur gerekecek bana kışlık zaten.

Ayrıca aracın bakım aralığı 12,500 km de bir yani benim için bu süre 1,5 yıl demek.
    Bir de araştırdığım kadarıyla Subaru lar sorunsuz araçlar forumlarını gezin bakın adamların tek derdi nasıl modifiye yapsam nasıl performansını artırsam gibisinden Kronik sorun diye bir şeyine rastlamadım daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redstone78 -- 28 Ağustos 2012; 20:54:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Sivas'ta Subaru tavsiye etmiyorum. Ayrıca kışın yazlık lastiklerle kullanmak saçmalık, hadi araç kalkışı yaptı; nasıl duracaksınız? 14 yıl orada yaşadım, halen ailem orada. Servis konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz, Sivas'ta bakım yaptıramazsınız. Sanayide de otomobilden anlayan usta yok doğru dürüst, ki Subaru'yu ellerine verip kobay yapmaya gerek yok. Fakat çok hoşunuza gittiyse araç, alın ve severek kullanın, ama bir sorun olduğunda Kayseri'ye gitmeyi de göze alın.

Kardeş Sivas a ben araba almayı da tavsiye etmiyorum normalde usta ayrı dert servis ayrı dert ancak ben Kayseriliyim zaten bir ayağım Kayseride sürekli gider gelirim canım sıkılsa Çay içmeye giderim mesafe yakın zaten o bakımdan servisi dert etmiyorum. Ayrıca bir ayağımda Trabzon da Abim var çünkü yazları mutlaka uğrarım orada da servis var bir ayağım istanbulda zaten istanbul için servis sıkıntısı yok. Ben servisi dert etmiyorum bakım için yağı filtreleri alsam bir kere görsem nasıl yapıldığını ben bile yaparım olmadı iyi bir ustamda var burada. Sıkıntı değil yani. Ha yazlık lastiklerle kışın gezer miyim öyle bir niyetim yok az binenler için sorun değil ama ben hergün mutlaka en az 10-15 km si olan biriyim mecbur gerekecek bana kışlık zaten.

Ayrıca aracın bakım aralığı 12,500 km de bir yani benim için bu süre 1,5 yıl demek.
    Bir de araştırdığım kadarıyla Subaru lar sorunsuz araçlar forumlarını gezin bakın adamların tek derdi nasıl modifiye yapsam nasıl performansını artırsam gibisinden Kronik sorun diye bir şeyine rastlamadım daha.

Valla bir önceki mesajımda sivas araç piyasası çok canlı demiştim, aha da dediğim gibi oldu aracın satılmış, hayırlı olsun..
    Sivasta FERRARİ, PORSCHE, SCİON, ROVER, CRYSLER, falan var ve bunların bakımından anlayan yok bu adamların araç alırken pek servis yaygınlığını hesaba kattıklarını sanmıyorum...

• ben de o üç aracı araştırdım ve test sürüşleri yaptım. vardığım sonuçlar:
    subaru impreza alınacaksa, 2.0 motor alınmalı. 1.5 motor yetersiz kalıyor. zaten sahipleri, motor yetersiz kaldığı için, ş.içi-ş.dışı tüketiminin farketmediğini söylüyordu. vazgeçtim almaktan ama 2006-2007 modellerindeki kasa şahane.

onun dışında, 3 araçta da kronik sorun yok. zaten ikinci el ilanlarına bakın, 3 markada da 20 yılı devirmiş hala dipdiri duran bir sürü araç var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 29 Ağustos 2012; 12:01:27 >
  • Arkadaşlar öncelikle şöyle bir olay varr subaru cok nadır kullanılan bir motor olan bokser motor kullanmakta. normal bır araca göre daha verimlidir sımetrık 4.4 olması ısee yakıtı bıraz etkılesedee yol tutuş acısından buyuk bır avantaj. Subaru düşünüyosanz 3 ün 5 in lafını yapmıcak olmanız lazım. bende subaru alıcam nasipse. aylardır araştırma yapıyorum. subarunun - yönlerınden bır tanesı olarak servısının az oldugunu söyluyolar. kıme subaru alıcam desem napıcaksın onu elinde patlar dıyo. ama söyle bırsey varkı aracın sınırlarnı cok fazla zorlamdıgınız taktırde cok dayanıklı bır arac bakıp dısında servıse ıhtıyacınız olmaz bu sızın kullanımınza ve aldıgınız aracın durumna baglı tabıkıde. subaru dusunuyosan hıc dusunmeden al derım benm suan yok ama bır kac arkadasımda var 1.5 R modelı 4.4 oldugu halde cogu aractan asa kalır yanı yok. bizzat 2.0 Wrx sürmüştüm 2007 model söyle söylebilirm ki 2011 model 407 ile girerken zorlandıgım vırajlarda sankı vıraj yokmuş gibi gidebiliyordum :) subaru aşktırrr ,subaru candırr

• Hocam hali vaktiyle ne karar kılmıştınız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Hocam hali vaktiyle ne karar kılmıştınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan5434

quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Hocam hali vaktiyle ne karar kılmıştınız :)

İmpreza 1.5 hb manuel aldım. Sonradan çocuktan dolayı bagaj küçük geldi bir de hanım kullanamadı otomatik Forester 2.0xt aldım Hale'n kullanıyorum.
     Subaru İmpreza mı -Mazda 3 mü -Mitsubishi Lancer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.