Şimdi Ara

Subaru'nun en büyük dezavantajı nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
12.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ah şu xv ye bi turbo benzinli motor geleydi...
  • Levorg al evladiyelik kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parçası ve tamiri en pahalı markalardan biri olarak görünüyor Avrupa verilerine göre. Porsche den sonra en pahalı tamir giderleri, ve çok yakın ona fiyat olarak da. Çok sağlam da sayılmaz. Konforlu da demiyor kimse. Motoru ve şanzımanı var güzel, hepsi o, başka bir olayı yok gibi.

Subaru'nun en büyük dezavantajı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 11 Eylül 2018; 19:56:43 >
  • Mitsubushi ne ya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: barca1899

Mitsubushi ne ya :D
    ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Parçası ve tamiri en pahalı markalardan biri olarak görünüyor Avrupa verilerine göre. Porsche den sonra en pahalı tamir giderleri, ve çok yakın ona fiyat olarak da. Çok sağlam da sayılmaz. Konforlu da demiyor kimse. Motoru ve şanzımanı var güzel, hepsi o, başka bir olayı yok gibi.

Subaru'nun en büyük dezavantajı nedir?
    ne zamanın verileri bunlar? daewoo bile var. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

Levorg al evladiyelik kullan.

Gecen sene kasim ayinda ciddi olarak almayi dusundugum bir arabaydi. Zar zor hanimi ikna ettim( o da benim cocuk gibi heyecanim sayesinde) Cekmekoy bayisine gittik. Makyajlanmis modeli showroom'da yoktu. Neyse muthis ilgili ve bilgili bir st.ile makyajsiz modelin sagini solunu epey karistirdik. Her ne kadar ici disiyla kiyaslanmayacak kadar sikicida olsa marka degeri ve ozellikle guvenlik donanimlariyla almak istedigim araba oldu. O sira test araci yoktu. Test sirasinda kaza yapmis ve parca bekleniyordu. Geldiginde gorusmek uzere sozlestik ve ayrildik. Biz de o siralar tiguan ve x1 arasinda gidip geliyoruz. Esim sirf beni kirmamak icin yarim agiz levorg'a tamam dedi. Aradan gecti haftalar. Arada st'yi ariyorum test aracini soruyorum. Servisten cikmayinca makyajli modelini gormek icin Istinye merkeze gittik. Makyajli model daha da bir asik etti beni kendine. Ama orada da test araci yok. Genel mudurlukten talep edip beni arayacaklardi. Yine aradan haftalar gecti arayan soran yok. En son Cekmekoy'deki arkadasi gormeye gittim. O da mahcup birsey diyemiyor. Belki merkezleri araba gondermedi o yuzden beni kandiriyorlardi emin degilim. Bana sadik bir musterilerinin arabasini kullanma teklifinde bile bulundular. Ama dogal olarak istemedim. Hicbir marka icin bu kadar kendimi zorlamadim. Ama nasipmi diyelim hayirlisimi diyelim Subaru olmadi. Hala ayda yilda bir yolda gorunce ozlemle bakarim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Boss Boost

Her şeyi. Ülkemize uygun strateji yürütmediler belkide gerek duymadılar
    Neden gerek duymadıklarını merak ediyorum açıkçası!

• yakıt diyen arkadaşlar 15.000km ortalama 7,0 7,2 veteriner hekim olduğumdan yayla dağ bayır zaten oturduğum ilçe rakım 1300 yayları düşünün. hani bu büyük motor çok yakar muhabbeti vergi dilimi çok yakar diyenler için aynı yaşta 2016 honda crv 67 yaşında söför emekli dayı da hiç dağ bayir gitmiyor 1.6 motor yakıt 8litre 2018 model 1.5 kuga 8 10 arası gidip geliyor.
    bakım masrafı 08,09,2018 gaziantep adım 930 tl resim atabilirim
    iç mekan dar diyenler heralde citroen bayisine uğrayinca en fazla bir tur koltuğa oturmuşlar.
    aman arabalarından konforsuz demek derken ne kasteddiniz pek anlamadim aynı paraya aynı donaımlarda mi yoksa 1.4 motor un sırf tutuluyor diye insanlara abartili fiyatlara satilmasından rahatsız olmayan insanlara göre mi konforsuz.
    aracı almadan tiguan baktım 2012 model caddy deki koltuğun aynısi 2018 tiguan trendlineda
    servis az
    satış stratejileri yetersiz doğus gibi ikinci eli oturtamadi ve insanları kazaıklamayı beceremiyor bu vergi dilimine rağmen 1.4 motoru 2.0 motorlarla aynı paraya satmayı başarabiliyor doğus takrdir ediyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.