Şimdi Ara

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (576. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.110
Cevap
200
Favori
1.016.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geri geri yokuş yukarı kalkış mı  SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! 

Yanlış mı anladım ?

• Geri geri yokuş yukarı kalkarken yapıyor

• m.dikmen kullanıcısına yanıt

Anladım dostum, bu şekilde sık sık kalkış yapmanız mı gerekiyor yoksa tesadüfen yaptığınızda mı sorunu fark ettiniz.

Gerçi bu şekilde kalkışı ses çıkarmadan yapan bir araç var mıdır emin değilim. Yokuş çok mu dik ?

• Tesadüfen fark ettim, yokuş 5-6 derece, 573. sayfadaki yokuş  SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! 

Şu başlıkta servislerin birinden iyi mekanikçi bir arkadaş olsa nasıl da iyi olurdu. SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! 

Neyse ben sizin yerinizde olsam net bir bilgi alana kadar o yokuştan uzak dururdum SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! 

• eve gelmeyim o zaman SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! . Bina önünde de otopark var ama sağolsun komşularımız kapıyı bir açıyor arabanın görünüşü değişiyor, kimsenin tercih etmediği ücra dağ başı gibi yere kaçıyorum.

Anladım dostum zor bir durum. Tesadüf mü diye bu yüzden sormuştum işte, yani bu yokuşa biraz mecbursunuz öyle mi ?

• 2018 xv mi karantina günlerinde çalıştırmak istedim. Akü tepki vermedi takviye ile çalıştırdım sonra ölçüm yaptırdım. Akücü % 50 kalmış dedi. Şimdi sıkıntı yok. 3 yılda akü bitermi hangi marka almalıyım fiyat nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spyman S kullanıcısına yanıt

Akü performansı, bir çok faktöre bağlı olarak düşebilir. Size düzgün tahmin yapabilmemiz için yeterli bilgi vermemişsiniz;

Hiç çalıştırmadan araç kaç gün bekledi,

Aracı, elektrik kullanan hangi donanımlar ile kullandınız ve ne sıklıkta

İklim olarak hangi bölgemizde yoğun kullandınız

akü sıfır aracın orijinali mi yoksa daha önce değişmiş mi

bu var olan akü hangi marka ve model, kaç amper

akünün %50 kaldığını söyleyen yer ne kadar güvenilir, akü satmak için hatalı bilgi vermeyeceğine güveniniz tam mı

bu bilgiler bir tahmin sağlar size bilgi verebilmemiz için ama en güveniliri yetkili servistir.

• Merhaba arkadaşlar,

Bugün muayeneden 3 kusur ile geçtik çok sükür. motor no okunmuyor, camlardaki film ve kısa far ayarı bozuk. Muayene sırasında dikkatimi çeken bir durum oldu arka stopdaki 1 veya 2 led patlamış yanmıyordu. Bu ledlerin tamiri yapılıyormu/yaptıran var mı?

• MKarmil kullanıcısına yanıt

Dostum, o iki kusur xv lerde neredeyse klasik. Motor no okunmuyor değil, yazılı olduğu yeri sökmek istemiyorlar ondan. Farlara gelince servis ayarlı gittim yine aynı, sanırım test cihazlarının kalibrasyonları farklı.

Ledleri bilemiyorum, benim araç 2014 normal ampullü idi ben led ampul alıp takmıştım sorun yok şu an.

Ama ilginç olan benim ampullerde tam muayene zamanı yanıyordu, o yüzden illallah deyip paraya kıyıp led ampul aldım.

• XV'yi yaklaşık 6 aydır takip ediyorum. Yeni kasası ne zaman çıkacak? Ayrıca stepne olmaması sizce bir eksiklik mi?

• Değil, artık bir çok araçta yok.

• Merhaba
    Aracım 2018 XV extreme,
    Geçmiş sayfalarda bahsi geçen "çat pat" ses maalesef bende sağ ön kap tarafindan geliyor, saç birleşim yeri denmiş ama bu ses yüzünden şimdilik tavan dosemesini sokturmeyeceğim
    Benim araçta vites geçişleri ( p-r-n-d) çok kemikli ya da sert, önceki araçlarımda tık tık geçerdi, XV de neredeyse güç kullanacağım, sizlerde nasıl acaba?

• kk35 K kullanıcısına yanıt
    Bende kapıdan gelen ses yok ama sürücü koltuğundaki meşhur gıcırdama başladı . Araç 2020 xtreme

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

bir sorum olacak, yardımcı olabilen var ise memnun olurum. 2021 model subaru için araştırma yaptım ve bayi makyajlı kadanın ön kamera, iyileştirilmiş süspansiyon gibi yeni eklemeler olduğunu söyledi. Başka bir bayi ile görüştüğümde ise bu özelliklerin 2020 modellerde de olduğunu söyledi... sizce ne yapmam gerekiyor? Eğer 2020 lerde varsa bana neden sadece 2021 modelde olduğunu söyledi. Elinde 2020 yoktu, yeniyi satmak için mi?

• Merhaba,
    2018 XV aracıma LPG taktıracağım, İZMİR'de LPG montajında bizim araçlara aşina bir yer tavsiyesi verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hkndmr86

Merhaba,

bir sorum olacak, yardımcı olabilen var ise memnun olurum. 2021 model subaru için araştırma yaptım ve bayi makyajlı kadanın ön kamera, iyileştirilmiş süspansiyon gibi yeni eklemeler olduğunu söyledi. Başka bir bayi ile görüştüğümde ise bu özelliklerin 2020 modellerde de olduğunu söyledi... sizce ne yapmam gerekiyor? Eğer 2020 lerde varsa bana neden sadece 2021 modelde olduğunu söyledi. Elinde 2020 yoktu, yeniyi satmak için mi?

Yılın son çeyreğinde gelen xvler 2021 model oluyor, ancak 2020 olarak satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: chemaster1

Yılın son çeyreğinde gelen xvler 2021 model oluyor, ancak 2020 olarak satılıyor.

Alıntıları Göster

Bildiğim kadarıyla model yılı hesabı eskiden öyleydi, ancak sonradan değişti. Güncel uygulamada fabrikada fiziki olarak 2021 yılında üretilen araçlar ancak 2021 model yılı olabiliyor. Dolayısıyla bize gelmesi 2-3 ay sürse, kanımca 2021 mart sonrasında satılanlar ancak 2021MY olabilir.

Edit: Özür dilerim şimdi tekrar okuyunca aslında aynı şeyden bahsettiğimizi anladım :) Sizin dediğiniz de doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santacruz -- 13 Haziran 2021; 13:14:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hkndmr86

Merhaba,

Bahsettiğiniz facelift Japonya'da 2020 ekim ayında satışa çıkmıştı, dolayısıyla 2020 yılında üretilmiş makyajlı modeller ülkemize 2020 aralık , 2021 ocak gibi gelmeye başlamış olabilir. Önceki mesajda da belirttiğim gibi bu modeller ülkemizde 2020 MY olarak satılmıştır, bu yüzden makyajlı 2020 model XV ülkemizde olabilir.

• 
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.