Şimdi Ara

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.102
Cevap
199
Favori
1.012.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinize iyi günler arkadaşlar, ilk 2013 modellerden birine sahip oluyorum, beyaz elegance, haftaya teslim alıyorum inşallah.
  • hayırlı olsun allah kaza bela vermesin harika bir seçim bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Hepinize iyi günler arkadaşlar, ilk 2013 modellerden birine sahip oluyorum, beyaz elegance, haftaya teslim alıyorum inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Benim de istediğim renk
  • Bugün işyerine giderken park etmiş gördüğüm XV aracın üzerindeki raylar orjinalmi, işe yararmı bilmiyorum. Resimleri Paylaşmak istedim

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyali2001 -- 16 Mayıs 2013; 13:24:37 >
  • resim 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyali2001 -- 16 Mayıs 2013; 13:27:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asyali2001

resim 2

Emeğiniz için teşekkürler.

Sanayide yapılanlar biraz kürdan gibi mi duruyor? Altta resimdeki amerikan versiyonu olan XV Crosstrack'lerdekiler yakışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Link234 -- 18 Mayıs 2013; 0:27:41 >

• Orjinal tavan raylarının çifti 600 USD civarında, sık sık Amerika'ya gitmeme rağmen boyutlarından dolayı getiremiyorum malesef
  • Elegance modeli için istanbuldaki 2 bayiden 68000 tl fiyat aldım. Bayilerden bir tanesi 2 ay önce 65500 e bırakıyordu. Şu an distribitör desteğini çektiği için o fiyatları veremediğini söyledi. 2013 modeller için daha iyi fiyat alan var mı? Ya da distribitörde tanıdığı olan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanitouch

Elegance modeli için istanbuldaki 2 bayiden 68000 tl fiyat aldım. Bayilerden bir tanesi 2 ay önce 65500 e bırakıyordu. Şu an distribitör desteğini çektiği için o fiyatları veremediğini söyledi. 2013 modeller için daha iyi fiyat alan var mı? Ya da distribitörde tanıdığı olan

"Şu an distribitör desteğini çektiği için o fiyatları veremediğini söyledi."
    su ifadeyi anlayamadım
    destegi cekti derken indirim olarak mı?yoksa bayiligi mi bırakıyorlar
    zaten topu topu 3-4 bayi var ist.da
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendizz

quote:

Orijinalden alıntı: ermanitouch

Elegance modeli için istanbuldaki 2 bayiden 68000 tl fiyat aldım. Bayilerden bir tanesi 2 ay önce 65500 e bırakıyordu. Şu an distribitör desteğini çektiği için o fiyatları veremediğini söyledi. 2013 modeller için daha iyi fiyat alan var mı? Ya da distribitörde tanıdığı olan

"Şu an distribitör desteğini çektiği için o fiyatları veremediğini söyledi."
    su ifadeyi anlayamadım
    destegi cekti derken indirim olarak mı?yoksa bayiligi mi bırakıyorlar
    zaten topu topu 3-4 bayi var ist.da

İndirim olarak destek vermiyormuş

• Türkiye Subaru ya bak ya. Adamlar araç satmamaya çalışıyorlar. Geçen ay Volvo bayiine gittim. Onlarda bile daha fazla bayii indirimi oluyor. Genel olarak araç satışları nasıl seyrediyor geçtiğimiz senelere göre bilgi verebilecek olan var mı? Eğer hala düşüş yoksa daha da artar fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: he11boy

Türkiye Subaru ya bak ya. Adamlar araç satmamaya çalışıyorlar. Geçen ay Volvo bayiine gittim. Onlarda bile daha fazla bayii indirimi oluyor. Genel olarak araç satışları nasıl seyrediyor geçtiğimiz senelere göre bilgi verebilecek olan var mı? Eğer hala düşüş yoksa daha da artar fiyatlar.

Geçen yılı bilmem ama subaru ilk 3 ayda 130 araç satmış, 121 xv, 6 forester, 3 outback, 1 brz. Trafikte her gūn köprū geçiyorum, gūn aşırı muhakkak bir xv görūyorum trafikte.. Belki de algıda seçicilik, artık daha fazla dikkat ediyorum belki de

• XV'm şu anda benim eski Citroen C3 1,4i Manuel'den az yakıyor. Ya da yol bilgisayarı arıza yaptı :)
  • Tavan barı ihtiyacımı bugün itibariyle giderdim. Bostancı AES'de yaptırdım. Resimlerde gordüğünüz üzere barlar mat açık renk krom. Bundan iyisi orjinali olurdu. Birebir XV için üretilmiş barlar yok piysada. Olabilecek en idealini seçtik. Usta da detayda gayet temiz çalıştı. İşimi görecek kadar oldu. Ekstra Thule ara bar taktırdım ve iki adet de Thule bisiklet taşıyıcısı. Gayet şık bence. Ne dersiniz?
     SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Link234

Tavan barı ihtiyacımı bugün itibariyle giderdim. Bostancı AES'de yaptırdım. Resimlerde gordüğünüz üzere barlar mat açık renk krom. Bundan iyisi orjinali olurdu. Birebir XV için üretilmiş barlar yok piysada. Olabilecek en idealini seçtik. Usta da detayda gayet temiz çalıştı. İşimi görecek kadar oldu. Ekstra Thule ara bar taktırdım ve iki adet de Thule bisiklet taşıyıcısı. Gayet şık bence. Ne dersiniz?

guzel duruyor
    gule gule kullanın
    ne kadara maloldu size?

• quote:

Orijinalden alıntı: SRJANN

XV'm şu anda benim eski Citroen C3 1,4i Manuel'den az yakıyor. Ya da yol bilgisayarı arıza yaptı :)

Eğer ekrandaki değerleri doğru anladıysam 38 km mesafeyi ortalama 67 km/saat hızla gitmiş görünüyorsunuz? Citroen aynı değeri 100 km/saat üzerinde de verecektir büyük ihtimal... :)
  • quote:

Tavan barı ihtiyacımı bugün itibariyle giderdim. Bostancı AES'de yaptırdım. Resimlerde gordüğünüz üzere barlar mat açık renk krom. Bundan iyisi orjinali olurdu. Birebir XV için üretilmiş barlar yok piysada. Olabilecek en idealini seçtik. Usta da detayda gayet temiz çalıştı. İşimi görecek kadar oldu. Ekstra Thule ara bar taktırdım ve iki adet de Thule bisiklet taşıyıcısı. Gayet şık bence. Ne dersiniz?

Güzel olmuş. Artık kayağa giderken Forester'a ihtiyaç kalmadı değil mi? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendizz

quote:

guzel duruyor
    gule gule kullanın
    ne kadara maloldu size?

Teşekkürler.

2 adet Thule bisiklet bagajı
    1 çift Thule ara barlar
    Krom tavan rayları

Hepsi için tek bir fiyat üzerinden anlaştım ama rakamı firmanın bilgisi olmadan genel forum'dan paylaşmak etik olmaz düşüncesindeyim. Fakat sadece tavan rayı 360 TL + KDV 'ye yapıyorlar, sahibinden'de ilanları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: iskota

quote:

Güzel olmuş. Artık kayağa giderken Forester'a ihtiyaç kalmadı değil mi? :)

Aynen :)

Üzüldüğüm şey Subaru'nun Türkiyede bu tavan raylarını default vermemesi ve hatta satmaması. Kardeşim bu markanın olayı zaten doğa sporlarıyla özdeş değil mi? Birçok memlekette Subaru'nun üzerinde ya bisiklet ya kayak, sörf falan görürsün. Thule, Cruz gibi üreticiler bile ürünlerini tanıtırken Subaruların üstüne koyuyor port bagajlarını falan.

Şiddetle nefret ediyorum distribitör firmadan. Dünyada Subaruyu en kötü tanıtan şirket. Tanıtmak istemese bu kadar olurdu zaten. Subaru Amerikada yıllardır Brand Loyalty Winners listelerinde 1 numara çıkıyor. Bizde millet neredeyse Çin, Kore markalarıyla kıyaslıyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.