Şimdi Ara

Subaru xv & suziki vitara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kullanıp test etmedim..ancak okuduğum yerli yabancı tüm testlerde aynı durum belirtilmiş..0-100 km hızlanma değeri 13,9 sn bu devirde ve böyle bir araçta kabul edilebilir değil benim için..ancak önemli olan kullanıcısı olduğunuz için sizi tatmin etmesi tabi ki..hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Aracı test etmeden aldığım için benim de düşüncem bu şekildeydi , gönül isterdi levorg motoru olsun ancak dediğim gibi kullanmaya başladıktan sonra hiç yadırgamadım aksine keyif alıyorum. İyi dilekler için tşk ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vitara yalıtım fakiri bir araç. xv daha iyidir.
  • Ablamda en full XV var. En büyük sıkıntısı 100bglik benzinli motoru. Gücü az, yakıtı çok. Cvt şanzıman alışkanlık ister. Donanımı, konforu, kalitesi güzel. Bagaj bence küçük. Xv dizel otomatik olsa samimiyetle söylüyorum şuan ki satışının 10 katını satardı. Olsa ben bile alırdım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snaemete

Aracı test etmeden aldığım için benim de düşüncem bu şekildeydi , gönül isterdi levorg motoru olsun ancak dediğim gibi kullanmaya başladıktan sonra hiç yadırgamadım aksine keyif alıyorum. İyi dilekler için tşk ederim.
    Aynı ikilemde kalıp geçen sene Vitara aldım.sebebi hanım vitaranin tipini daha çok begendi.

Tam bir sene 15 gün oldu alalı.31 bin km yaptım.bu araç 1.6 altı benzinli aklımdan bir kere bile tüp taktirmak geçmedi.Yakiti muazzam.guvenlik donanım muazzam.Sanzuman aisin eat6 muazzam.

15 bin km de bir bakım.son 60 bin km ye yetkili serviste 660 TL verdim muazzam.

Garantiden çıkınca bile yetkili servise götüreceğim.araba bana bu şekilde devam ettiğim sürece 20 yıl geçse de beni yolda bırakmayacak hissi veriyor.

Ama subaruda alsam da çok mutlu olurdum.hatta büyük ihtimal sonraki aracı Subaru forester alacağım.1.6 atmosferin hantalliginada veda etmiş olurum.plastik kalitesini idare edicez artık

Tebrik ederim karakterli hikayesi olan bir araç almissiniz.

Ekleme:eksileri varmı elbette var.ama benim için güvenlik ve sorunsuzluk ön planda.subaru bu konuda gözüm kapalı alacağım araclardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 13 Aralık 2018; 23:5:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim , Suziki de güzel araç güle güle kullanın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.