Şimdi Ara

Subaru xv & suziki vitara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Subaru XV ve Suziki Vitara arasında tercih yapmak zorunda olsaydınız hangisini seçerdiniz. Subaru sürekli 4 çeker ancak suziki vitara all grip özellikle ve 1.6 motorunun yanında 1.4 turbo motor seçeceğini de sunuyor. Bu araçlar hakkında bilgisi , deneyimi olan var ise üstün ve zayıf gördüğünüz özelliklerini paylaşırmısınız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vitaranın kalite hissi Xv'ye göre anında hissedilecek biçimde düşük, sadece konsol vs değil arabanın her yerinde. XV'de bazı konularda zaafları olan bir araç ama yeni kasasının gelecek olması bence avantaj değil, çünkü üst donanımlı modeller %60 ötv bandına çıkacaklar yeni model gelince. Premium donanımla Xv'yi alacaksan zamanı şimdi, daha sonra 150-160binler bayılmanın manası yok.
  • biri b diğeri c segmenti

xv yurtdışında yenilendi yenisi gelmediğinden vitara derim.

• Vitara sahibiyim, Subaru XV de çok beğendiğim bir araç. Fakat bendeki 4x4 olanı değil o yüzden arazi yetenekleri hakkında bilgi vermem doğru olmaz. Vitaradan genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim, vites geçişleri ve tepkileri iyi, karma yakıt tüketimi 6.5lt civarında, sıkışık trafikte 8lt'yi görüyor. Konsolda Sert plastik kullanılmasını eleştirenler oluyor, sizin için önemli ise bu durum dikkate alın derim.

Subaru'yu kullanmadım fakat kağıt üzerinde bakıldığında şu yönlerden Vitara'yi tercih sebebi bulabilirim:

- XV'de CVT şanzıman var, Vitara'da Aisin şanzıman var.

- XV ve Vitara arasında segment farkı olmasına rağmen bagaj boyutları eşit.

- Vitara 1.4 turbo motor tercih edildiği takdirde, hem MTV'den kar edersiniz hem performans olarak çok daha seri bir araç tercihi olur.

Mutlaka XV'nin de üstün olduğu yerler vardır, karşılaştırma videolarına bakabilirsiniz.

Dipnot olarak, Vitara 2018'de makyajlı olarak gelecek bilginiz olsun.

• _opeth kullanıcısına yanıt
    hangisi b hangisi c oluyor , bilmediğim için soruyorum
  • phantomddl P kullanıcısına yanıt
    verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim . Aisin şanzuman konusunda çok bilgim yok , marka olarak mı üstün özellik olarak mı ?
  • Bunlarin icinden subaru xv alinir ama yeni kasasi gelecek cok yakin zamanda o alinir.

Vitarada cok hos bi araba senelerce dertsiz tasasizbinilir ama icindeki malzemeleri sahiplerini tenzih ederim ama

Berbat

• Vitaranın kalite hissi Xv'ye göre anında hissedilecek biçimde düşük, sadece konsol vs değil arabanın her yerinde. XV'de bazı konularda zaafları olan bir araç ama yeni kasasının gelecek olması bence avantaj değil, çünkü üst donanımlı modeller %60 ötv bandına çıkacaklar yeni model gelince. Premium donanımla Xv'yi alacaksan zamanı şimdi, daha sonra 150-160binler bayılmanın manası yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUBARU FORESTER LPG???
    17 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Suzuki vitara
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    Aynen içi malzeme kalitesi olarak sıkıntılı ... motor , şanzuman ve mekanik aksam nasıldır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyarserdar

Aynen içi malzeme kalitesi olarak sıkıntılı ... motor , şanzuman ve mekanik aksam nasıldır ?

Aisin marka şanziman var diye biliyorum.

Konforlu sorunsuz yillarca hizmet edecek bi sanziman.

• pro-black kullanıcısına yanıt
    Aisin Seiki (Toyota - Japonya)
    Manuel: Tüm Toyota modellerinde, bazı Mitsubishi, Jeep, Dodge, Mazda ve Lotus modellerinde kullanılan 6 ileri manuel şanzımanlar
    6 ileri tork konvertörlü otomatik (Önden çekiş veya 4x4): 3 silindirli motora sahip BMW 2 Serisi Grand ve Active Tourer, X1 ve Mini modelleri, Opel Insignia, Astra, Meriva, Mazda CX9, Citroen, C4, C5, C6, DS4, DS5, Peugeot 308, 508, 2008, Suzuki Vitara, Baleno, Fiat Egea (Benzin)
    6 ileri tork konvertörlü otomatik (Arkadan çekiş): Toyota GT86, Subaru BRZ
    8 ileri tork konvertörlü otomatik (Önden çekiş veya 4x4): Yeni Opel Insignia 2.0T, Cadillac XT5, Chevrolet Malibu, Volvo S60, Volvo S90, 4 silindirli motora sahip BMW 2 Serisi Grand Tourer ve Active Tourer, X1 ve Mini modelleri
    8 ileri tork konvertörlü otomatik (Arkadan çekiş): Lexus, LS, GS, IS-F, Cadillac CTS
  • Vitara B Xv C segmentidir.
  • XV

• Vitara 1.4s ile xv arasında bir tercih olacaksa ben 1.4s vitara tavsiye ederim. xv'yi 2 defa test etme imkanım oldu vitara'yı almadan önce. Yanlış anlaşılma olmasın fakat, araç gitmiyor sürünüyor resmen. ön konsol yukarıda arkadaşların söylediği gibi sert plastik.Aracı geçtiğimiz 2016 yılı ağustos sonu gibi teslim aldım. şuan 18600km civarında herhangi bir yerinden trim sesi duymadım. vitara alınacaksa imkan dahilinde tabii 1.4s ve 4x4 alınmalı. bu benim düşüncem.
  • Boşver ikisini de Subari Leverog inceleyin o nasıl müthiş bir araçtır beni kendisine aşık etti

• Biraz sabrederseniz Vitara 2018 de iç malzeme kalitesi yükseltilmiş, bilgi sistemleri güncellenmiş ve ön far ve pancur yenilenmiş olarak gelecek..ben de bekliyorum..bakalım değer mi diye ??
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    ÖTV indirimi bahanesiyle yeni kasa XV aldım . İyi ki beklemişim diyorum . Sürüş , konfor ve güvenlik özellikleri tüm beklentileri karşılıyor.

• XV iyi güzel de bu motor bu araca yetmiyor
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Daha önce kullanıp tecrübre ettiniz mi ? Ben yeterli geldiğini düşünüyorum .
  • ne kadara aldınız? Donanım ne ?
  • erdal85 E kullanıcısına yanıt
    Xtreme Plus 159
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.