Şimdi Ara

Şubat ayı satışları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nesi çok iyi gene zam yapıcaklar çok satarlarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Multıtronık ten kotu degıldır cıhan bey eger a4 alırsanız ne dedıgımı cok ıyı anlıyacaksınız

Multitronik şanzıman hakkında tecrübelerinizi öğrenebilir miyim?A4 bakıyorum da.
  • Motorsıklet otm vıtesı gıbı eger aracınızı yıgılmadan veya konforlu kullanmak ıstıorsanız devırlı kullanmalısınız aracınızı.
  • ben toyota nın her ay kan kaybettiğini gözlemliyorum şişirme fiyatlarla satışlar git gide düşüyor bir ay içinde toyota iyi bir indirim yapmak zorunda kalacak honda birtek civic ile neredeyse 1000 adet araç satmış. Tebrikler honda tebrikler civic birde motor yelpazesine dizel 1.6 motor girerse bir çok c sınıfı aracın satışlarını etkileyecektir.
  • Nissan bu fiyatlarla ve pazarlamayla yine çok iyi satmış Binek 1062 , Navara 104 ...

Asıl sorun Mitsubishi ve Mazda'da 102 -107 satabilmişler ne yazıkki : derhal indirim , kampanya lazım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 7 Mart 2012; 0:23:14 >
  • Satışlar o kadarda azalmış sayılmaz. Fiyatların düşmesi için satışların daha fazla düşmesi gerekiyor. Piyasa oturdu anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

bu sayılara göre yıllık satış 500bin civarı gözüküyor.
    yıl sonu kampanyaları ile 600bini bulur.

her sen ne kadar araç piyasadan çekiliyor acaba

tüik'in sitesine gir orada net rakamlar var. her ay 2 bin araç trafikten çekiliyor. 50 bin araç trafiğe çıkıyor. yolar her geçen gün kalabalıklaşıyor.
  • kar yağışınında düşüşlerde etksi var bence,martta yeniden yükseliş başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

bu sayılara göre yıllık satış 500bin civarı gözüküyor.
    yıl sonu kampanyaları ile 600bini bulur.

her sen ne kadar araç piyasadan çekiliyor acaba

tüik'in sitesine gir orada net rakamlar var. her ay 2 bin araç trafikten çekiliyor. 50 bin araç trafiğe çıkıyor. yolar her geçen gün kalabalıklaşıyor.

işte asıl sorunda burada.

benim çocukluğumda mahallede çocuklarla yolda top oynardık.
    5-10 dk da bir araba gelirdi kaçardık.
    şimdi çocukları sokağa bırakamıyoruz.
    ev kuşu oldular.

şehirlerdeki yollar büyüyemeyeceğine göre...

• bir opel vardı ne oldu ona?
  • VW'de araç yok 5000 satıyor, bir de olsa.

Bu arada Opel'e üzüldüm, VW 5000 satarken Opel de bi 3000 görmeliydi.

1800 satmış. :(
  • bilen bilmeyen herkes volvo ya methiyeler düzüyor.geçen benim berber dediki abi volva senin arabadan iyidir.adamın kafasında model algısı yok volvo ve bmw olarak bakıyor olaya.halbuki ne volvo nede bmw kullanmışlığı var.onunda kulağı öyle dolmuş.volvo ile ilgili genelde isveç arabası sağlamdır algısı var ama kimse bu algıyı satın alma sürecine kadar götürmüyor.şehir efsanesi gibi ortalıkta dolaşıp duruyor.volvo mu sağlamdır.zaten isveç çeliği dünya da tek v.s gibi yorumlar hemen yapılıyor.

şuan için bmw dışındaki hiçbir marka teknoloji ve yenilik olarak benim beklentilerimi karşılamıyor.3.0 motor seviyesinde hemen hemen herkes eşit gibi ama 2.0 cc de bmw almış yürümüş durumda.

sonuç olarak vw iyi satmış.renault sürpriz değil ama vw renault satışlarının yüzde 80 nine kadar geldiyse renault bir daha düşünmeli.
  • benim aldığım lamboda listeye girmiş
  • Dacia 1.555 . Doğru dürüst bir arabası yok ama iyi satıyor. Duster sanırım Dacia'nın lokomotifi...

Ford, Toyota gibi kazıkçı markaların binek satışlarının düştüğünü görmek güzel.
  • quote:

bilen bilmeyen herkes volvo ya methiyeler düzüyor.geçen benim berber dediki abi volva senin arabadan iyidir.adamın kafasında model algısı yok volvo ve bmw olarak bakıyor olaya.halbuki ne volvo nede bmw kullanmışlığı var.onunda kulağı öyle dolmuş.volvo ile ilgili genelde isveç arabası sağlamdır algısı var ama kimse bu algıyı satın alma sürecine kadar götürmüyor.şehir efsanesi gibi ortalıkta dolaşıp duruyor.volvo mu sağlamdır.zaten isveç çeliği dünya da tek v.s gibi yorumlar hemen yapılıyor.

"Volvo iyidir" deniliyor ama "BMW'den iyidir" falan denilmiyor. Forumda da Volvo'nun BMW'den iyi olduğunu iddia eden çıkacağını sanmıyorum. Senin berber sanayici ağzıyla saçmalamış biraz...
  • Baya düşmüş satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

bilen bilmeyen herkes volvo ya methiyeler düzüyor.geçen benim berber dediki abi volva senin arabadan iyidir.adamın kafasında model algısı yok volvo ve bmw olarak bakıyor olaya.halbuki ne volvo nede bmw kullanmışlığı var.onunda kulağı öyle dolmuş.volvo ile ilgili genelde isveç arabası sağlamdır algısı var ama kimse bu algıyı satın alma sürecine kadar götürmüyor.şehir efsanesi gibi ortalıkta dolaşıp duruyor.volvo mu sağlamdır.zaten isveç çeliği dünya da tek v.s gibi yorumlar hemen yapılıyor.

"Volvo iyidir" deniliyor ama "BMW'den iyidir" falan denilmiyor. Forumda da Volvo'nun BMW'den iyi olduğunu iddia eden çıkacağını sanmıyorum. Senin berber sanayici ağzıyla saçmalamış biraz...

Bmw den iyi yönleride vardır illaki.. mesela fren mesafesi..

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MJet

Otomotiv Distribütörleri Derneği şubat ayı satış raporunu yayınladı. Ocak ayına göre artmış satışlar.

Link

Vw 5000 satmis cok iyi bence

neresi iyi yav forumda öyle bir anlatılıyor ki premiumlardan sonra en beğenilen araba vw gibisinden...
    Renault,Fiat ve Ford takmış vw ye görmüyor musun?

Vw arac yokken 5000 satiyor birde olsa cok rahat 7000 sinirina dayanir

Suanda dizel otomatik siparis almiyorlar dikkatini cekerim

İyi de vw nin bu rakamları teslim edilen araçları değil sipariş edilen araçları ifade ediyor bu durumda yine de öyle bir başarıdan söz edilemez.

Merhaba Deniz Bey, izninizle birkaç düzeltme yapmak istiyorum.

Satış rakamı verileri, trafiğe tescil edilen araçlar için geçerli olmaktadır, zaten siparişlerimizi istediğimiz gibi değiştirip iptal edebildiğimizi düşünürsek hesaplar karmakarışık olur, Dolayısıyla Cihan'ın dediği Elinde araç olsa çok daha fazla satar tezi nispeten doğru.

Sadece Binek Otomobil satışlarına baktığımız zaman VW, en çok satışa ulaşan 2. marka olmuş, benim buradan çıkarttığım sonuç sizin aksinize VW'in bu pazarı son derece iyi analiz etmiş olması ve rakiplerine göre daha doğru fiyatlandırma yapmış olmasıdır. Ama Türk Halkında da garip bir VW fetişi olduğu da gerçek, bu kadar çok satması cidden garip ben bile şaşırıyorum yani millet yemeyip içmeyip Passat alıyor yahu..

Son olarak, VW'in ürün gamında Clio Symbol rakibi yok... Düşünün ki ülkemizde LPG uyumlu benzinli vede dizel Polo Sedan satıldığını, birde siparişler zamanında getirilse VW ciddi ciddi ülkemizde Renault'dan çok pazar payına ulaşır.

Özetle: Kazıkçı firmalara sevindim. Kriz ortamında bile bu kadar satış varken VAG grubunun en azından 5 sene sonra bile olsa ülkemizde yatırımı artık ciddi düşünmesi gerekli.

Yanlış bakmadıysam Proton 98, Mitsubishi 102 adet araç satmış. TEMSA ciddi ciddi Mitsuyu TR pazarından silmek istiyor ciddi teorilerim var bu konuda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Renault liderliği sürdürüyor.

Benim asıl dikkatimi çeken Toyota satışları.

1.312 adet Toyota.

Bence Toyota fiyat politikasını gözden geçirmeli diyorum.

Bir diğer dikkat çekici rakam. Öve öve bitirilemeyen Volvo satışı toplam 230 adet.

Skoda 570 adet.

Bugun s60 baktim ciddi ciddi niyeti bozdum 2000 motor otomatik dizel adam 110.000 tl almis 2011 mart ayinda 95.000 yazmis azcik zorlasan 87500 90.000 alirsin gelde volvo al bir yilda 20.000 tl zarar ciddi rakam hemde cok ciddi bunun cok etkisi var yoksa o siniftadaki en iyi araclardan biri

1 yılda 20bin tl zarar mı ? YUhhhh diyorum cihan. O kadar kaybetmez sen volvoyu fazla küçültün gözünde. 2. eli abarttığın kadar kötü değil ama 2.0 motor olması sadece satışını zorlaştırır. Volvo'nun belirli bi kitlesi vardı her türlü gider.

Bu arada 2.0 dizel powershift değil geartronic şanzuman. Seni kesmez dsg'den sonra.

Abi cok ciddiyim biliyorsun ben araba icin asla yalan soylemem

Adam faturasini gosterdi bu arada 2000 dizel otomatikdeki vites iyi degilmi

İyi yani bi sıkıntı yokta performanstan çalıyor ve tüketim artıyor biraz. Tam otomatik şanzuman olması lazım geartronic.

1.6 180 'lik powershiftli s60 alırsın vergi avantajı bi tarafta , fiyat farkı bi tarafta çok daha uygun bi araç olur. Ayrıca bu en az değer kaybeden volvolardan biri.

Kafam cok karisik ya

Yada benim aracimdan verin diycem kaskoya jettaya devam ::)))

En olmadi yeni araclari bekleriz piyasada ucmus gidiyor evoq dizel sordum borusana gelmiycek dediler q3 hic begenmedim oyuncak gibi geldi q5 den sonra bmw 3.20 begendim ama bmw sevmiyorum ne yapicam hic bilmiyorum

Superb alın.

• birkaç ay daha böyle giderse satışlar bu sene pek zam olmaz heralde....

yılsonuda güzel kampanyalarla satışları dengelerler gibi geliyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.