Merhaba arkadaşlar, Eski ve güvenilir borsalardan Coinlist'te referans ile üye olup, kimlik doğrulaması tamamlayıp, 100$ üstü ilk alış veya satış işleminiz sonrasında, ilk fotoğrafta görebileceğiniz ödül havuzundan 10$'lık BTC kazanıyorsunuz. Nasıl?
3.Tek seferde sell menüsünden satarak USDC'ye dönüştürün. 4.Tekrar çekim yapacağınız birime çevirerek (ALGO iyidir), dilerseniz hemen çekebilirsiniz. Ortalama 3-6 saat içerisinde 10$'lık BTC hesabınıza yatmış olacak, hem size hem bana mail geliyor. Dilerseniz onu da ALGO'ya çevirerek çekebilirsiniz. Ne kadar süre geçerli? 50.000$'lık ödül havuzu, ayın 1'inde yenileniyor ve bitene kadar devam ediyor olacak. Genellikle 48 saat kadar dayanıyor. Diğer ek tutarlar nasıl kazanılacak? 1- buradaki adresten Tezos testini çözerek 6$ tezos kazanabilir, yine sell diyerek istediğiniz gibi çekebilirsiniz. 2- Referasım ile üye olanlara 6$'lık Algo da ben gönderiyorum. Ödemenizi ödüllerin yatmasına müteakip aynı gün gönderiyor olacağım. Toplamda 22$ kazanmış oluyorsunuz. Forumda 15 yıllık geçmişim ve onlarca referansım mevcuttur. İşlemlerle ilgili sorularınız için özel mesaj gönderebilirsiniz. Burada tavsiye edilen işlemler, yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Referanslı link: (link direk çalışmadığı için kopyala yapıştır ile kullanabilirsiniz) - dilerseniz PM atabilirsiniz. coinlist.co/clt?referral_code=CYGXZC Referanssız link: (ödül kazanmak için referanslı üyelik gereklidir) Yönlendirme görselleri: Cüzdan görünümü, alım satım işlemini eğer ALGO gönderdi iseniz, ALGO cüzdanınızdaki Buy & Sell (pembe) tuşa basarak yapıyor olacağız. Ayrıca USDC'ye çevirdikten sonra benzer şekilde USDC'ye tıklayarak USDC cüzdanımızdaki bakiyeyi ALGO'ya çevireceğiz, ALGO cüzdanımıza girip "Withdraw" menüsünden çekeceğiz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 1 Mayıs 2022; 4:49:39 > |
Bildirim