Şimdi Ara

Şubat Dizisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben diziyi çok severdim özelliklede Duble ve Deli karakterlerini... Ama bitti ve ben şimdi tekrar izlemek istiyorum fakat internetten değilde indirip izlemek istiyorum. Acaba bütün bölümleri indirebileceğim ya da tek tek indirebileceğim bir site var mı? Ya da dizinin bölümlerini CD olarak satın alabileceğim bir yer? Ben çok aradım ama ya torrent başlamıyor yada eksik bölümler var Bir türlü bulamadım..

• Fazla ilgi gören bir dizi değildi. Torrentte filan kaldığını sanmıyorum. Dvd satışı da yapılmadı. Digitürkplay ücretsiz üyelikle tüm bölümleri izleme imkanı sunuyor. Arşiv için arıyorsan, turkweb.tv yada tvyo.com adreslerinden "İdm" benzeri programlarla indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squhze -- 28 Aralık 2013; 22:13:28 >
  • İntetnette var.
  • İnternette var.
  • Ya internette olduğunu biliyorum ama indirmek için bir site arıyordum... Teşekkür ederim artık idm ile indiricez :D
  • Hort. Trt'nin youtube sayfasında tüm bölümler 1080p yüklenmiş hocam. Tabi bi tur daha izlemek isterseniz diye diyorum. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.