Şimdi Ara

Şubat'ta Netflix'te Neler Var? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıl olmuş 2019 hala korsan yasal muhabbeti var. Arkadaş insanları para verdiği hizmet için elestirmeyin artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

hocam o da android boxlar içinde en iyisi sayılabilir fiyatına göre

ama keşke amazon stick falan tercih etseydiniz.

yine de kötü değil sizin ki her türlü güzel izlenir diye tahmin ediyorum. Zaten androix box alan çoğu kesim bunu tercih ediyor.

Alıntıları Göster
    teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

HIMYM, Homeland, SoA ve Family Guy. Bence hepsinin birden eklenmesi hiç fena değil. Harika dizilerdir. Netflix iyidir, iyi.. Amerika için değerlendirecek olursam, Amazon Prime daha kaliteli içerikler sunuyor. HBO yapımlarıyla, IMDb puanlarını göstermesiyle, yorum yapabilme seçeneğiyle vs. resmen platformu coşturuyor. Netflix'in arayüzü/uygulamaları benim gözüme daha hoş geliyor fakat, içerikleri hiç bilmeyen kişilerin çöp yapımlar arasında kaliteli yapımları ayırt edebilmesi daha zor.
    Dizi sitelerindeki gibi yorum yapabilme seçeneği olsa diye benim de aklımdaydı. Sonra vazgeçtim. Olmasa daha iyi.

Bu öneriyi geçenlerde birisi Reddit'te paylaşmıştı. Dediler ki spoiler'dan geçilmez. Netflix'e ek yük bindirmek demek. Zaten her taraf sosyal medya, bir de Netflix buna dönüşmesin. Böyle şeyler söylendi.

Özellikle bizim millet saçma sapan yorumlarla doldurur orayı. Hakaret, küfür, spoiler bir sürü şey.

IMDb puanı lazım. IMDb puanı olmuyorsa en azından Netflix içerisinde içerikleri puanlayabilelim. Netflix içerisindeki puanları görelim. Sadece beğendim, beğenmedim seçenekleri var malesef.

Amazon'da HBO var ama Amazon Prime'da ve ek ücret isteniyor doğal olarak. Prime Video'da ise HBO içerikleri yok. Keşke HBO'nun kendisi gelse, platform açsa HBO Nordic, HBO Europe gibi HBO Middle East olabilir bize.

Ha bir de olması gereken diğer özellik İzlediklerim ve Favorilerim menüleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 1 Şubat 2019; 14:26:13 >

• Netflix'e gelmesi gereken özellikler:

-Netflix'i olan üyeler ile aynı anda dizi/film izleme olanağı veya aile üyeleri ile de olur.
    -İzlediklerini işaretleyebilmen hatta izlediklerim diye bir kısım olması ve onları tekrar karşına çıkarmaması.
  • Bizim milleti mutlu etmek imkansız vallaha. Her birşeye b.k atmakta üstümüze yok.
    Gelmiş biride kitapla ilgili konunun altına mesaj atmış, kitap bölümü var git oraya bak arkadaş bunu buraya yazmak neyin mantığı Allah aşkına ya.

• Aynen izlediklerim diye bir liste olması lazım kesinlikle, böyle bir şeyi eklemek zor olmasa gerek, umarım kısa sürede eklerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Netflix'e gelmesi gereken özellikler:

-Netflix'i olan üyeler ile aynı anda dizi/film izleme olanağı veya aile üyeleri ile de olur.
    -İzlediklerini işaretleyebilmen hatta izlediklerim diye bir kısım olması ve onları tekrar karşına çıkarmaması.
    aslında netflix en çok hit yapan dizilerinden bazılarını böyle haftalık olarak falan yeni bölümle canlı yayın ile sunsa aşırı hit yapar ama yayın politikalarına ters herhalde.

bir tane netflix canlı yayın kanalı olacak böyle hit dizilerin yeni bölümleri ve bazı filmler ilk kez orada yayınlanacak, herkes canlı izleyecek falan insanlar çok daha rağbet gösterir.
  • Yorum konusu dediğiniz gibi her ülkede aynı şekilde olmaz. Amerika'da bu sistem harika işliyor. İnsanlar alışmış.. Kanun tarafıda sıkı olunca saçma sapan olaylar pek gerçekleşmiyor.

Amazon kendi alışveriş sistemini prime video servisinede entegre etmiş. İçerikler bir ürün gibi inceleniyor. İkinci bir siteden araştırmaya hiç ihtiyaç kalmıyor.

Netflix işi çok basitleştirmiş. İçerikleri aç izle, bitincede kapat tarzında bir kullanım sunuyor. Bence de hiç değilse izlediklerim ve favorilerim gibi menüler ekleseler çok olur. Ara sıra seyretmiş olduğum yapımları bana gösteriyor ama, o da menü değil.
  • Ooo prison break eklenmiş hiç izlemedik hadi hemen izleyelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni mi eklendi bilmiyorum ama ben yeni denk geldim, Ayla ve Aile Arasında filmleri de şuan mevcut Netflix’te.

• Andy Selva kullanıcısına yanıt
    evet bu ay geldi.

ayla,aile arasında, sen benim herşeyimsin bir de bir tane daha türk filmi eklenmişti.

umarım devam eder.
  • "Kingdom"

Kore yapımı politik tarihi zombi ya da benzeri birşey dizisi. Kore yapımı diye görmezlikten gelirseniz çok şey kaçırırsınız izleyin izlettirin. Mükemmel değil ama genel olarak oldukça kaliteli. Umarım batırmazlar da birkaç sezon böyle devam ettirmeyi başarırılar.
  • Recently Added sekmesinin acil düzeltilmesi lazım neredeyse 1 ay olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

Recently Added sekmesinin acil düzeltilmesi lazım neredeyse 1 ay olacak.
    buradan takip edin

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

buradan takip edin
    https://www.netflix.com/browse/just-added

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler
  • BÖRÜ nun suan 1. bolumunu izledim Mükemmel bir dizi izlemeyen kesinlikle izlesin yoksa cok sey kacirir.
    netflix tr den girmiyor dsn degistirdim telefonda bu sefer netflix börü sayfası acildi video oynamaya girince prox vs dedi yani internet ten bir sekilde izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Netflix netflix aldım netflix bi tane doğru düzgün birşey yok her zamanki gibi bizim milletin şişirmeleri bi olayı abartmaları.
    3 aydır kullanıyorum.

Hiç bir şey bulamıyorum diyen arkadaşların en aradığını merak ediyorum.

Dizi desen sonu yok..

Belgesel de öyle. Tek dorun çok fazla film yok ama işi olan bir insan bu içeriği tüketmek imkansız.

Sadece Şubatta eklenen içeriği bitireyim desen 6 ay sürer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etimonster -- 18 Şubat 2019; 11:36:58 >
  • etimonster kullanıcısına yanıt
    Basit geliyor bana

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.