Şimdi Ara

SUBAY olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bu devirde subay olmak mantıklı mı? Bana subayların hayatları yok gibi geliyor.

• yakınım olmuştu sözleşmesi bitince hemen bıraktı görevini
  • quote:

Orijinalden alıntı: et3rn4l

yakınım olmuştu sözleşmesi bitince hemen bıraktı görevini

Deniz harp okuluna gitmeyi düşünüyorumda eğer subay olursam hayatımı yaşayamam diye düşünüyorum.Haklımıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickiman

quote:

Deniz harp okuluna gitmeyi düşünüyorumda eğer subay olursam hayatımı yaşayamam diye düşünüyorum.Haklımıyım?

karışmak istemem ben ama düşüncelerimi soruyorsa evet hayatını kısıtlıyorsun. iyi para kazanırsın ama ruhen çökebilirsin.kişilik meselesi bu dayanıklıysan git. başka bir tanıdık vardı adamın oğlu olmuştu. psikilojisi bozulmuş cocugun 1 senesini doldurmadan bıraktı. tazminat,mahkemelerle vs. uğraşıyolar şimdi. babasına büyük darbe vurdu anlıycağın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kickiman

quote:

karışmak istemem ben ama düşüncelerimi soruyorsa evet hayatını kısıtlıyorsun. iyi para kazanırsın ama ruhen çökebilirsin.kişilik meselesi bu dayanıklıysan git. başka bir tanıdık vardı adamın oğlu olmuştu. psikilojisi bozulmuş cocugun 1 senesini doldurmadan bıraktı. tazminat,mahkemelerle vs. uğraşıyolar şimdi. babasına büyük darbe vurdu anlıycağın.

şuan 16 yaşındayım ve askeri okula gidersem gençliğimi yaşayamam diye korkuyorum.Kız arkadaş falan:D

• Bu ulkeye vatana millete hizmet edeceksiniz kendi menfaatleriniz ugruna degil bayrak icin calisacaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astsubay Olmak
    8 yıl önce açıldı
    Komando Olmak İstiyorum
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.