Şimdi Ara

Subwoofer arızalandı - Yenisi mi Tamir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her ne kadar bilgisayar için üretilmiş olsa da DVD oynatıcı cihazımla kullandığım 4.1 Philips hoparlörler geçenlerde arızalandı. Arıza da şu: Sesi çok açtığımda subwoofer'da cazııırttt diye bir ses çıkmaya başlıyor ve sesi iyice kısana kadar da kaybolmuyor. Uydularda ise hiçbir sorun yok. Bilgisayarda da denedim. Aynı sorunu verdi. Yani arıza kesin sub'da... Şimdi bu arızalı sub'ın herhalde anfisi yandı, ne dersiniz? Bu durumda tamiri mantıklı mı?

Ben diyorum ki tamir ettirmeyeyim 2.1 (TOS bağlantılı) yeni bir ses sistemi alayım. TOS bağlantılı 2.1 diyorum çünkü DVD oynatıcımda 5.1 çıkış zaten yok.

Ne dersiniz? Makul fiyatlarda, yani 100 YTL ve altında 2.1 ses sistemi olarak bir öneriniz olur mu? Ama bilgisayarlar için üretilen 3.5 mm jaklılardan olmasın istiyorum. TOS'lu olsun ki bağlantısını kolay yapabileyim.

Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektem71 -- 23 Eylül 2007; 18:54:54 >

• Sub'ın anfisinden değil o.

Woofer'in göbek sargısı, aşırı yükten dolayı, dibe sürtüp ezilmiş. O cozlama o yüzden.

Woofer'i sardırabilirsin.

İstanbul da Şirinevler de ve Karaköy de sarıyorlar bobinini.

Saygılar...
  • kardeş o sub bobini sardırsan bile eskisi gibi orjinal derin bası veremez çünkü bobin sarımı fabrika kadar orjinal olmuyo !!!!
  • Bana da yeni bir hoparlor almak daha mantikli geliyor.

aslında bana tek bir subwoofer yeterli. ama bu subwoofer'lar tek başına satılıyor mu? eski 4.1 sistemden geriye kalan 4 tane uydu hoparlörü ne yapacam ayrıca?
  • HER GÜÇ, ÇAP VE MODELDE HOPARLÖR BULMAK MÜMKÜN ARTIK.
  • herhangi bir e-ticaret sitesi ya da kadıköy-karaköy civarında bir mağaza verebilir misiniz?

bir de 5.1 çıkışlı bir subwoofer alırsam, ama elimde 4 tane uydu varsa, 5. hoparlör konusunu ne yapmamı önerirsiniz? al bir uydu daha, tak gitsin mi dersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.