Şimdi Ara

Subwoofer'ın kutusunu açamıyorum? Bu nasıl bişey? (Sony RX-88)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde babamın yıllardır kullanmayıp köşede sakladığı RX-88 var. Radyo özelliği falan var diye almış zamanında epey dinleyip binayı inletmişti. Ben de geçenlerde ses sistemi bakıyordum dur dedim babamın eskiyi çıkarayım. Gittim aldım getirdim kömürlükten. Aux ile bağladım bilgisayara ve sesinden aşırı derecede memnunum.
    Gelelim sorunumuza.
    Eski müzik seti olduğundan mütevellit, tabiri caizse "hayvan" kadar yer kaplıyor o kadar hantallar ki anlatamam. Amfi olarak müzik setinin gövdesini kullanıyorum zaten bilgisayar masası kadar nerdeyse. Ben de dedim dur bi şu subwooferları sökeyim, herşeyi bir araya toplayayım ona özel bir kasa basayım 3d printerdan ama içini açamıyorum kafayı yemek üzereyim.

Denediklerim :
    Köşelerden düz tornavida sokup esneterek tırnaklıysa eğer tırnakları birbirinden ayırıp kasayı açmak. Ancak fail oldu çünki kasa kauçuk ve düz tornavida deforme ediyor kasanın dışını ve kırılacak gibi oluyor bişeyler.
    3. resimde görünen üstte 2 altta 2 şeklinde bulunan siyah plastiğe benzer şeyler. Onlar belki vida görüntüsünü saklamak için gömülen şeylerdir dedim. Amerikan pense, düz pense, kargaburun. Ne denediysem çıkmadı. Sonra arkasını oyup baktım ki içeriden bişey onu tutuyor.

Görüntüler ekte

-
    -
    -
    -
    -
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnestezistAdayi -- 14 Ocak 2018; 15:45:28 >

• Birisi yardım edebilir mi
  • Gardaş onlar alyan anahtarı ile sökülür. Onlar zaten vida. Git milyoncudan 5 liraya alyan anahtar takımı al. Onunla sökersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aye aye kullanıcısına yanıt
    Bütün alyanları denedim, hiç biri işe yaramadı sadece boşa dönüyorlar ve oradaki plastik aşınıyo yuvarlak oluyo içi
  • AnestezistAdayi kullanıcısına yanıt
    Tam içine oturan anahtarı bulman lazım. Altı köşe alyan anahtar olması lazım

• bi benzeri bizdede var ses kalitesi gerçekten çok iyi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 14 Ocak 2018; 18:4:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En olmadı al keseri eline yapıştır iki tane

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hepsini denedim valla, eridi içi oyuldu böyle :D
    Düşünmedim değil :D ama darbedeye bağlı olarak içindeki devreler falan hasar görür diye korkuyorum :D
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle harika bir sesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnestezistAdayi

Kesinlikle harika bir sesi var

bence şeklini bozma.ses kalitesini bozabilirsin.
    Arkadaki kısım neredeyse 15 20 santim gereksiz yer kaplıyor gibime geliyor, bilgisayar masama sığmadığı için yerde tutuyorum ve hoşuma gitmiyor yerde olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnestezistAdayi

Arkadaki kısım neredeyse 15 20 santim gereksiz yer kaplıyor gibime geliyor, bilgisayar masama sığmadığı için yerde tutuyorum ve hoşuma gitmiyor yerde olması

evet o kutu baya hafif içi boş gibi hissediliyor ama ses olayları karışık, sesx mühendisleri boşuna o büyüklükte yapmamıştır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sanki büyük görünsün de müşteri kaliteli sansın, pahalı pahalı iteleyelim görüntüsü var :D hayırlısıyla bi açarsam, ses konusunda, tokluk konusunda fark olup olmadığını yine buraya yazacağım hocam
  • vida boşa dönüyorsa kutu birbirine yapışıktır. Çok sağlam çekmen veya ayırman gerek. Bu arada onu açarsan eski sesi alamazsın. Kutunun hacmini bozma bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.