Şimdi Ara

Subwoofer Logitech Z5500 + Uydular MegaWorks THX 550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

genel olarak kanı bass seslerde logitech z5500 tiz seslerde creative megaworks thx 550 olduğuydu.

bende subwoofer ve center hariç diğer tüm kolonlara megaworks thx 550'nin uydularını yerleştirdim. subwoofer ve center logitech z5500 oldu.

sonuç:

şu durumda hem inanılmaz bir bass tadı alıyorum hem harika bir tiz surround alıyorum.
    sesin çehresi değişti.
    bu iki sisteme sahip kişilere tavsiyem karma yapmaları.
    ciddi başarılı sonuçlar alacaksınız.

not: creative megaworks thx 550'nin uyduları daha güçlüdür z5500 den.
    her ikiside THX desteklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 4 Nisan 2011; 22:45:35 >

• creativenin uyduları kaç watt acaba ? eğer z5500 uydularından düşükse boost 11 de yanmaları an meselesi :)
  • MegaWorks THX 550 : Ön/Arka/Merkez: 70W
    Logitech Z-5500 : Ön/Arka/ 62W Merkez: 69W
  • Megam var bir Z-5500 ve kontrol paneli almayı bende düşünüyorıum
  • Center değiştirmen daha iyi olcaktır aslında meganın uydusunu center yap yapalım digital filmlerde ses kalitesi nasıl olcak...

Bende S750 uydusu almayı düşünmüştüm center için sanki daha kalın bir ses ve mid iyi olur gibi geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mageji

MegaWorks THX 550 : Ön/Arka/Merkez: 70W
    Logitech Z-5500 : Ön/Arka/ 62W Merkez: 69W

o zaman baya iyiymiş çünkü daha düşük W'a sahip olsaydı dediğim gibi boost da yanabilirlerdi ama bu şekil daha performanslı olmuşdur dediğiniz gibi.
  • bence z5500 ün amfisinin de kaliteli olması gerekiyor. uyduların kaliteli olması sesi bir yere kadar güzelleştirir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z906 ve stereo amfi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

bence z5500 ün amfisinin de kaliteli olması gerekiyor. uyduların kaliteli olması sesi bir yere kadar güzelleştirir.

creative kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki z5500 subwoofer daha başarılı creative çözümlerine göre. ama uyduları değil.
  • Center kolonu da Megaworks THX 550 center yaptım.

şuan ki durum

Amfi ve Subwoofer Logitech Z5500 pure bass sesler için

ön, arka ve center MegaWorks THX 550 mid tiz sesler için

harika bir karma oldu
    hem super bir bass hemde harika bir mid tiz alıyorum.
    güzel bir karışım

• Bende aynısını yapmak istiyorum şimdi sizi görünce heveslendim iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

Bende aynısını yapmak istiyorum şimdi sizi görünce heveslendim iyice

gerçekten çok başarılı bir çözüm oldu. iki sete de sahip olanlara kesinlikle öneririm.
  • YAzın bakarım belki parça parça z-5500 satan bulursam almayı düşünüyorum

Güle güle kullanın sisteminizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

YAzın bakarım belki parça parça z-5500 satan bulursam almayı düşünüyorum

Güle güle kullanın sisteminizi

teşekkürler
  • Thx destekli ne demek? Thx bir sinyal değildir ki destekli olsun. Pekala sıradan Yamaha'nın veya muadili bir markanın THX sertifikalı olmayan bir sistemini de denerseniz daha kaliteli bir sonuca ulaşmak kimseyi şaşırtmaz. Thx sertifikası da aslında bir yerde pazarlama taktiğidir.

Bu gibi sistemlerde önemli olan amfinin verdiği detaydır ki Megaworks'un esas tiz kaynağı amfisidir. Yoksa değiş-tokuş yapılsa z5500ün kendi uydularını Megaworks'e taksanız, bu sistemden daha detaylı bir ses alacağınız aşikardır.

Sistemde elbette ki bir iyileşme olur ancak mucize beklemeniz de yanlış olur.
  • bu başlıkta logitech, creative tartışması olmasın. bu amaç içinde açılmadı bu forum.
    ben denediğimi ve tecrübe ettiğimi paylaşıyorum burada. sonuçta iki ses sistemine de sahibim ve ikisinide bire bir test etme olanağım var. ikisini karma yapma olanağım da var. ikisinin de üstünlük sağladığı yanlar var. bende bunların üstün yanlarını bir arada kullanıp tecrübemi paylaştım. THX sertifikası onda var bunda var durumu açıkcası beni ilgilendirmiyor. ben kağıt üzerinde yazanı buraya yazıyorum. yoksa tutup çıkan sesin akustik kırılımlarına göre sertifikası doğru yada yanlış deme durumum da yok.
    ne logitech ne de creative konusunda tartışma kesinlikle istemiyorum ve eminim burada ki çoğu kişide istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 12 Nisan 2011; 1:35:00 >
  • Selamlar,

Öncelikle tartışma değil maksadım ve de Creative sahibi değil Logitech sahibiyim. Daha üst sistemlerimde de var. Bunun gibi sistemlerde ses kalitesi daha çok amfinin ses karekteristiği ile ilgilidir.

Yani o veya bu şekilde Logitech'in detay açısından zayıf olması amfiyle alakalıdır. Bu daha ön planda, onu söylemek istedim.
  • Bende z2300 e megaworks uydusu bağlamıştım sonuç çok güzeldi,belki megaworks kendi amfisinde daha güzel ses verebilir ama logitechde kendi uydusundan çok daha iyi ses verdiği tartışılmaz.z5500+Megaworks uydusuda çok güzel bir kombinasyon olmuştur eminim. :)
  • Arkadaşlar bende z2300 kullanıcısıyım g500 uydu bulamilirmiyim aca bildiginiz satılık g500 uydu var mı Tşklr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobilyasam

Arkadaşlar bende z2300 kullanıcısıyım g500 uydu bulamilirmiyim aca bildiginiz satılık g500 uydu var mı Tşklr.

http://urun.gittigidiyor.com/CREATIVE-GIGAWORKS-G500-5-1-SES-SISTEMI-UYDULARI_W0QQidZZ38693530
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.