Şimdi Ara

Subwoofer Logitech Z5500 + Uydular MegaWorks THX 550 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben bu ilandaki parçaları almak istiyorum sizce nasıldır. bunun yanında iki oval kolonda kaldırırmı _?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-arac-kolonu-kampanya-299-tl-jvc-kabinli-bas-forwell-4-kanal-anfi-plilipp-33039145/detay/?
  • Hocam bu karma işi pekde sağlıklı değil kanımca ses kalitesi vs. bende z2300 ve s750 var s750nin midlerinden ikisini z2300 bağladım ancak s750deki kaliteyi alamadım tizlerde sadece biraz kıpırdanma oluyor yani eskisine göre iyileşme var ama ses kalitesi yanında geçmiyor bunu sağlayan midler kadar s750nin kaliteli anfisidir şuan z2300 ü sıfır aldığım g500 midleriyle kullanıyorum eskisine göre azda olsa başarılı şöyleki z2300 ün eski midlerinde fltre sistem yoktu ve sesi çok açtığın zaman çatlamalar oluyordu sesde çünkü midler woofer gibi tepkime vermeye çalışıyordu bundan dolayıda distirasyon meydana geliyordu o yönden iyileşme oldu ama sanmayınki çok kaliteli bir ses alıcağım bu karma sistemlerle mesela yine bir örnek vermek gerekirse megaworks öylemi bilmiyorum z5500 anfi devresiyle s750ninki farklı birisi elektronik besleme ötekisi sarma bobinli dediğimiz bir sistem eklemeden yapamıcam son olarakda z2300 subwoofer z5500 subwooferindan çok daha başarılı saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurca -- 26 Nisan 2011; 14:15:40 >

• bence de pek kaliteli bir ses vermez çok düz mantık bu kadar basit değildir yani thx550 kullanıyorum kumanda da sub un gücünü arttırınca bana ses boğuluyormuş gibi geliyor aynı durum z5500'ün sub'unda olucağını düşünürsek ses dengesizleşir diye düşünüyorum yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum amfinin katkısı kesinlikle vardır.
    Nazar değmesin megaworks'ume maşallahı var çok memnunum 1-2 sene sonra sağlamını bulmak iyice zorlaşıcaktır şu an bile alternatif olarak bir şey düşünemiyorum.
  • Siz işin neden teknik kısımlarını konuşup felsefe yapıyorsunuzki çok boş muhabbet zaten herkez biliyor uyduların orjınal thx550 deki gibi ses vermiceğini ama z5500 e görede daha iyi bir ses verdiği ortada adam test etmiş denemiş ona göre tavsiye etmiş.Siz denemeden etmeden ordan atıp tutuyorsunuz.Laf olsunda iştee..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Siz işin neden teknik kısımlarını konuşup felsefe yapıyorsunuzki çok boş muhabbet zaten herkez biliyor uyduların orjınal thx550 deki gibi ses vermiceğini ama z5500 e görede daha iyi bir ses verdiği ortada adam test etmiş denemiş ona göre tavsiye etmiş.Siz denemeden etmeden ordan atıp tutuyorsunuz.Laf olsunda iştee..

sakin ol şampiyon kızma kanımca bizde test yaptık aradaki bu az farka bu kadar masrafa girilmez diye dedik
  • bana cvp verecek yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_0067

bana cvp verecek yokmu

Oto ses sistemini pc'ye takmak istiyorsan biraz zahmetli iş bildiğim kadarıyla o anfiyi beslemek lazım falan
  • Arkadaşlar bende uydu işini bu şekilde cözdüm görüşlerinizi bekliyorum.Sizce sorun teşkil edermi?( Sesete gerçekten çok düzelme oldu )

Subwoofer Logitech Z5500 + Uydular MegaWorks THX 550

Subwoofer Logitech Z5500 + Uydular MegaWorks THX 550

• banada 2 tane megaworks yada buna eş değer uydu lazım megaya elternatif varmı ?
  • bence mid ve tizlerde gelişmeye ulaşırsın..
  • ARKADAŞLAR Z5500 TEKNOSADAN TESHIR URUNU ADI ALTINDA TANIDIK VASITASIYLA 1 HAFTA ONCE ALDIM URUNDE ENUFAK BIR SORUN VEYA CIZIK KIRIK HICBISEY YOKTUR URUN SIFIRDIR... 550 TL SATIYORUM 24 AY TEKNOSADAN GARANTILIDIR ISTANBUL ICI URUNU EWIMDE GELIP GOREBILIR DENEYEBILIR ANADOLU YAKASINDA YASIYORUM ALMAK ISTEYEN ARKADAŞLAR zrdms143@hotmail ADRESINDEN BANA ULASABILIR KARGO KARSI TARAFA AITTIR PAZARLIK VS SOZ KONUSU DEILDIR VE ALTINI CIZIYORUM TEKNOSADAN 24 AY GARANTILI 550 TL DIR.....
  • Yapmayın beyler. Sonra benim gibi oda niye kokuyo dersiniz. Elinize alırsınız sonra hoparlörü. Allahtan çıkardım ben normal halde kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.