arkadaslar elimde pioneer deh x 1750 ub teyp roadstar rda 6040 2400 watt amfi var. massive rx12 1000watt 250rms 30 cm sub var. amfi ve subwooferi satip yerine yeni sistem kurmak istiyorum bana yumusak tonlu subwoofer lazim cengiz kurtoglu dinlerken cengiz babanin sesini bastirmayacak.bir de buna uyumlu amfi lazim onerileriniz nedir butcem en fazla 1000 tl
ha bir de subwooferin bogulmamasi lazim kimi frekansda bagirip kimi frrkansda zayif kalmamasi lazim ayni seviyede baslayip ayni seviurde bititmesi lazim parcayi.
quote:
Orijinalden alıntı: Gara0glann
ha bir de subwooferin bogulmamasi lazim kimi frekansda bagirip kimi frrkansda zayif kalmamasi lazim ayni seviyede baslayip ayni seviurde bititmesi lazim parcayi.
Tonlu çalan bir subwoofer tercihinde bulunmanız gerekir size önerim portsuz bir kabini olan subwoofer tercih etmeniz yönünde olacaktır. 2. elden temiz bulabilirseniz sony xs nw1202 e orjinal slim portsuz kabin işinizi görür 2. el temizi 500TL civarıdır. Amfi olarakta planet audio pl1500.1m pulse modeli işinizi görür amfi sıfır fiyatı 560TL.
tesekkur ederim. aklimda sony sub almak vardi zaten ama karar veremiyordum. massive'mi sattiktan sonra ilk isim sony almak 😊😊
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme