dikmen müzik web sitesinde sıkıntı var dünde speaker siparişi veremedim siteden
quote:
Orijinalden alıntı: yasinonline
dikmen müzik web sitesinde sıkıntı var dünde speaker siparişi veremedim siteden
arayıp havaleli fiyat alırsanız daha avantajlı olur bence.
quote:
gokin Tarih 10 Ocak 2010; 2:18:58 rxv 450 yamaha receiver+wharfedale 8.4/8.1den oluşan sistemim var.Sisteme birde subwoofer dahil etmek üzere araştırmalara başladım.500-600 civarı bütçem var.yaklaşık 20m2 oda içinde sinema için kullanacağım.
@gokin, ankara gsa elektronikte süper bir kampanya var normalde 1000 tl olan jamo sub300 600 tl- 8 taksit. senin baktığın modellerden biri zaten ve bu fiyata bence kaçmaz
Hafta sonu elektronik marketleri şöyle bir turladım saturnde jamo 300 modelini 900tl civarında gördüm.mediamarktta 200 modeli vardı onunda 500civarında etiket fiyatı vardı.İstanbul'da bu modelleri uygun fiyata bulabileceğim bir yer varmı?
benım ilk tercihim sw 250 ikinci tercihimde es250p olcak jamo düşünmüyorum...
quote:
gokin Tarih 10 Ocak 2010; 20:46:03 Hafta sonu elektronik marketleri şöyle bir turladım saturnde jamo 300 modelini 900tl civarında gördüm.mediamarktta 200 modeli vardı onunda 500civarında etiket fiyatı vardı.İstanbul'da bu modelleri uygun fiyata bulabileceğim bir yer varmı?
dostum buradan başka bu ürünü bu fiyata bulacağın bir yer yok bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme