Şimdi Ara

SubWoofer - Uğultu Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Pir

Önerilen için teşekkürler arkadaşlar fakat sorun düzelmedi hala... Aslında sorun deemk de yanlış olu buna çünkü, bunların özelliği böyle genelde. Bazı şarkılarda sesi yükseltince resmen fön makinesine dönüyo alet ama bazı şarkılarda yükseltsem bile bass olduğu gibi kalıyo... Artık böyle idare edicez yaw...

evet Bu sorun tek sende değil.

Bass seviyesini 4-5 geçirme. Bakalım olurmu uğultu bass seviyesinin çokluğundandır.
  • Şu ekolayzır denilen mereti kullansanız hiçbiriniz bu tarz sorunlarla karşılaşmıyacaksınız
  • herkes gerekli yorumları yapmış.ilk nedeni söyliyim bu tür setler basslarda zaten foss hele ki ses kartı yoksa , sakın volume fulle yaklaştırma..zamanında bizde de vardı aynı aletten ses kartını taktığımda sesi tanıyamaz oluyordum :) fakat yinede o uğultu işkence gibi geliyordu haklısın..tek çare 5500 - giga yada meqa almak birde sesi yarıyı geçmeyecek şekilde açmak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aXy - uGr

Bence sorun o parçalardaki 62hz lik sesler. Ekolayzırdan 62hz'i düşür düzelecektir diye düşünüyorum

62 HZ NEDİR ? EQ'ın hangi diliminde ? Bende denemek istiyorum da nerde tam olarak çözemedim

•  SubWoofer - Uğultu Sorunu
  • @ aXy - uGr

Teşekkürler...Bu program ses kartının programı falan mı ? yoksa bende kullanabilir miyim
  • sesi iyileştirmek istiyorsan.Sen kötü mü önce ona bak boşyere para harcayıp sonra kendini avurma.Sesin ve sisteminin potansiyelini sistemini başka playerlara bağlayıp ve de sonra bilgisayarına bağlayıp aradaki sesi karşılaştırabilirsin.Böylece ses kartı ve iyileştirmeye ne kadar ihtiyacın var anlarsın.
  • eyw saol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizcinar

@ aXy - uGr

Teşekkürler...Bu program ses kartının programı falan mı ? yoksa bende kullanabilir miyim

bu benim onboard soundmax kartın kontrol paneli
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.