Şimdi Ara

Suç ve Ceza mı ? Sefiller mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
12.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sefiller oldukça beğendiğim bir roman ama Suç ve ceza'yı;yer yer takip edilen,açık verirse yakalanacak olan benmişim gibi kalp çarpıntılarıyla okudum. Belki kıyaslamak yanlış ama yine de bir tercih yapacaksam Suç ve ceza önce gelir benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Suç ve Ceza'yı okumadım.Şuana kadar okuduğum en iyi kitap Sefiller.Sefiller'in bana verdiği hazdan daha fazlasını verebileceğine inanmıyorum.

Katılıyorum.
  • Sefiller
  • Türü ayrı romanları karşılaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum.Sefilleri okudum ve aldığım heyecanı hiçbir romandan almadım açıkçası.Bu yaz da suç ve cezayı okumayı düşünüyorum.
  • Suç ve Ceza'yı bitirme şansım olmadı ama Sefiller çok iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Suç ve Ceza'yı okumadım.Şuana kadar okuduğum en iyi kitap Sefiller.Sefiller'in bana verdiği hazdan daha fazlasını verebileceğine inanmıyorum.

bence inan. okumadan önyargılı davranma.
    ikisini de okudum. sefiller daha çabuk okutuyor kendini. bırakamıyorsunuz. suç ve ceza da öyle tabi. ama suç ve cezadan daha çok etkilendim
  • Yorumlardan anladığım kadarıyla Sefiller'i bir an önce okumalıyım. Okuduktan sonra burada yorum yapacağım.
  • Sefiller kaç ciltti akadaşlar?
  • Sefiller bende iki cilt halinde yaklaşık dört-beş bin sayfalık tamamı var. Ama okumadım.

Suç ve Ceza'ya gelirsek, çok mükemmel kitaptır. Onunda okursanız kısaltılmışını değil mutlaka esasını okuyun.

Ama unutmayalım ki biri Fransız öbürü Rus. Arada fark var.

Gene de ben her türlü Suç ve Ceza diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaheBabil -- 14 Mayıs 2011; 13:26:29 >
  • Sefiller her zaman favorimdir. Victor Hugo zamanını çok iyi anlatmış. insan kitabı aldımı bırakmak istemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaheBabil
    Sefiller bende iki cilt halinde yaklaşık dört-beş bin sayfalık tamamı var. Ama okumadım.

Suç ve Ceza'ya gelirsek, çok mükemmel kitaptır. Onunda okursanız kısaltılmışını değil mutlaka esasını okuyun.

Sefiller'in 5 ciltlik olanları da var değil mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: SaheBabil
    Sefiller bende iki cilt halinde yaklaşık dört-beş bin sayfalık tamamı var. Ama okumadım.

Sefiller'in 5 ciltlik olanları da var değil mi hocam?

Valla benim bildiğim Sefiller dört beş bin sayfa civarı olmalı. İki ciltte olabilir beş ciltte bilmiyorum. Ama bildiğim çok kalın olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Yorumlardan anladığım kadarıyla Sefiller'i bir an önce okumalıyım. Okuduktan sonra burada yorum yapacağım.

Kesinlikle okumalısın.Verdiği mesajlardan çok yaşanan birebir aksiyonlar ve anlık olaylar ön planda.Romanı okurken okuyucuyu derin düşüncelere itiyor ister istemez.
  • suc ve ceza
  • ikisini de okudum sefiller diyorum.

Birde bana sefilller ayarında bir kitap tavsiye eder misiniz akıcı ve güzel olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeklazim

sefilleri okumadım

suç ve ceza iyiydi be ara ara heyecen artıyor o tasvirleri okurken anı yaşıyordum resmen hele o cadı karıyı öldürüşü çok iyiydi be öldürürken resmen pis pis sırıtıyordum gereksiz bir haz duyuyordum ama kadının kardeşi o kapının arkasından çıkmasaydı da ölmeseydi iyiydi beeee

Seni kınıyorum.
  • suc ve ceza 2 ciltlik oku cok güzel :::) sağolsun zamanında edebiyat öğretmeni ödev verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C

quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Yorumlardan anladığım kadarıyla Sefiller'i bir an önce okumalıyım. Okuduktan sonra burada yorum yapacağım.

Kesinlikle okumalısın.Verdiği mesajlardan çok yaşanan birebir aksiyonlar ve anlık olaylar ön planda.Romanı okurken okuyucuyu derin düşüncelere itiyor ister istemez.

Konu hort olacak ama, Sefiller'in orjinali kaç sayfa? Okulda ilk dönemin sonunda Suç ve Ceza'yı vermişlerdi bize okumuştum ancak o kısaltılmışıydı. Sonra orjinalini bulup okuduğumda kısaltılmışını okumanın hiçbir anlam ifade etmediğini anladım. Sefiller'de de aynı durumu yaşamak istemiyorum.

• Suç ve Ceza.
  • Bir anket açılsa daha güzel olur.Ben Suç ve Ceza'yı okumadım yalnız sefiller gerçekten çok başarılı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.