Şimdi Ara

Suç ve Ceza mı ? Sefiller mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
12.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sefilleri okumuştum ama pek bir şey anlamadım. Sanırım yayınevi önemli. En iyi hangi yayınevi çevirmiştir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sefiller'i 7 yaşında okuduğum için Sefiller.

• Sefiller'i 3 defa okudum yalnız cidden yayınevi ve hangi versiyonunu okuduğunuz da çok önemli. Kısaltılmış ve sadeleştirmiş versiyonunu -200 sayfa civarıydı sanırım- okursanız herkesin beğendiği efsane roman bu mu? dersiniz. Suç ve Ceza'da çok dikkatli okuma gerektiriyor. Ana karakterin psikolojisini yaşamanız hissetmeniz lazım. O kitabı askerde okumuştum belki o yüzden derinliğine inemedim diye de çok beğenmemiş olabilirim.
  • Raskolnikov
  • onlar ne yenirmi

• Cosette der giderim.
  • kanıma girdiniz pek kitap okumam bugun gezmeye gidicektim alsam mı of ama hangisini suç ve ceza mı yoksa sefiler mi
  • Çok kitap okuma alışkanlığım yok. Ama bu iki kitabı da okudum. Sefillerin yeri ayrı.
  • Açık ara Suç ve Ceza. Daha derin bir kitap ve bende daha çok iz bıraktı, hala okuduğum kitaplarda arıyorum Raskolnikovu ve iç çatışmalarını desem yeridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 5 Ağustos 2014; 15:29:08 >
  • sefiller bir başyapıttır benim için

• Suç ve Ceza'yı çok seviyorum ama Sefiller'i daha önce okuduğum için daha çok seviyorum.
  • Kesinlikle sefillerdir.Bir cok kez okumama ragmen her okuyusumda ayni zevki ve aciyi tadiyorum.

• İki klasik eserimizide okudum. Cevabım "Sefiller".
  • ikisinden, Suç ve Ceza'yı beğenmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremanfedaykin

Sefiller'i 3 defa okudum yalnız cidden yayınevi ve hangi versiyonunu okuduğunuz da çok önemli. Kısaltılmış ve sadeleştirmiş versiyonunu -200 sayfa civarıydı sanırım- okursanız herkesin beğendiği efsane roman bu mu? dersiniz. Suç ve Ceza'da çok dikkatli okuma gerektiriyor. Ana karakterin psikolojisini yaşamanız hissetmeniz lazım. O kitabı askerde okumuştum belki o yüzden derinliğine inemedim diye de çok beğenmemiş olabilirim.

İletişim Yayınları'nın bastığı Sefiller kısaltılmış versiyonu mu ? Ona göre alacağım da.
  • Kitabın orjinalı 5 cilt yaklaşık 2000 sayfa (: istiyorsanız önce bir kısaltılmış versiyonu alın okuyun.
  • quote:

Kitabın orjinalı 5 cilt yaklaşık 2000 sayfa (: istiyorsanız önce bir kısaltılmış versiyonu alın okuyun.

http://www.iletisim.com.tr/kitap/sefiller-2-cilt/8745#.U9577Pl_uvE

Bahsettiğim kitap bu. 1606 sayfa diyor burada acaba kısaltılmış versiyonu mu yoksa punto ayarlarıyla felan mı sayfa sayısı azaltılmış ?
  • Bir de şuna bakın isterseniz 1981 sayfa

http://www.idefix.com/kitap/sefiller-3-cilt-victor-hugo/tanim.asp?sid=CHOSOGEJTT8T7EULJEG4

EDİT: Kitabın ebadı da önemli bu 12x19 1981 sayfa aynı sitede 14 x 20 ebatlısı 1715 sayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fremanfedaykin -- 3 Ağustos 2014; 21:21:06 >
  • quote:

Bir de şuna bakın isterseniz 1981 sayfa

http://www.idefix.com/kitap/sefiller-3-cilt-victor-hugo/tanim.asp?sid=CHOSOGEJTT8T7EULJEG4

EDİT: Kitabın ebadı da önemli bu 12x19 1981 sayfa aynı sitede 14 x 20 ebatlısı 1715 sayfa

Hocam bu yayını biliyorum da biraz pahalı geldi bana. Birden fazla kitap aldığımdan İletişim Yayınları uygun geldi. Diğer klasiklerdeki kalitesini bilyorum İletişim'in ama sayfa sayısını az görünce şüphelendim açıkçası.

• Anlıyorum evet. İletişim'in sayfasında da ebadı yazılmamış. Emin olmak istiyorsanız bir sorun içinize sinsin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.