Şimdi Ara

Suça Ortak Olduğunuzun Farkında Mısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: medcezir81

ben hiç gb almadım ve satmadım
    arkadsaımız diyorki kanunen belgesi olmadan alıs satıs yapmak suçtur
    şimdi tüm foruma soruyorum
    nerde ko dan aldıgınız pre lerin belgesi
    nerde pus dan aldıgınız cash lerin belgesi
    onların belgesi mi var sanki

• quote:

Orjinalden alıntı: murtazaa

lj sen zamanında bugla ne pp ler yaptın dımı bı ara dh ıcın adressımdede buyınıng +8 rouge chtın boots and +8 md yazıyodu ahh ahh.. coluk cocukmus!!

Bilsem gene yaparım bilipte yapmayanın aklına şaşarım. Charım sapına kadarda legittir. Zaten legit olmasa +9 dual md +8 chitin set +3 WP lerle dolaşırdım. Hayal edemeyeceğin itemler gördüm, edindim, sattım ama o zamanlar edana diye bir server bile yoktu. Çoluk çocukla muhattab olamam keyfine bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aquaflame

kosp gb dupe hepsine karsı gb almak onları dupye tesvik edio adamlar item para dupeleip ytl ile satio sende alarak ona tesvik vermiş oliosun almayın gb yada ytl ile item bakalım napıcaklar gb cilere dupecilere kospculara sözüm allah belanızı versin sattınız her itemg..........

Bende katılıyorum söylediklerine ama her işi polislerin mi yapması lazım,toplum olarak biz bir şey yapmayalımmı,adam sanal para satıyo , bizim bilinçsiz , bi oyun için herşeyi göze almış insanımızda belki yemek yemiyor , belki yürüyerek gidip geliyo okuluna ama alıyo yinede gb yi
    iş bizde bitiyo,polis bir yakalar iki yakalar , bu iş o kadar yaygın ki tüm polis teşkilatı bile engel olamaz bu olaya,tabi bu oyun oynandıkça !!!!

• quote:

Dikkat Edersen Premıum aLırken Orda bir yazı yazıyor BU TUTAR FATURANIZA CLİCK AND BUY OLARAK YANSITILCAKTIR alsana Belge işte Bundan sonra yazı yazarken bi kere daha düşün

• leggitir diyorsun koxpu bılmeyen yok neden kullanmıyorsun ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: WilliamHector

quote:

Dikkat Edersen Premıum aLırken Orda bir yazı yazıyor BU TUTAR FATURANIZA CLİCK AND BUY OLARAK YANSITILCAKTIR alsana Belge işte Bundan sonra yazı yazarken bi kere daha düşün

tabi onlarıda artık vergiden düşersin belgeymiş

• Gb satışına her zaman karşı oldum ve karşı olacağım. Ayrıca oyunda piyasa yükseltiyo gb satışları
  • ben daha yasa dısı iş yapıp gb almadan dogru düzgün item düzen biri görmedim
  • emek diye bişey war ama bıde emek hırsızları war suan koxp kullanan gb alan adamların emegı yenmıstır kesınlıkle adam charını oyle boyle 2 yılda gbsız koxpsuz kasmıstır k2 nın bugları sagolsun bunun sayesınde hecklenmıstır adam 2 yıl daha werıpmı eskı konumuna gelır yoksa 1 ayda charı 72,73 yapıp gb alarakmı?

kendınızı kandırmayın charımdan bır ss dıye koyuyorsunuz ımzanıza antı koxp yazıyorsunuz koxpla ılgılı konu acılınca allah belasını wersın dıyorsunuz aynı char koxpda uruk haide duruyo!!
  • alan mutlu satan mutlu bu neden size bşi yapıo anlamam?
    kardeşim L.J ye sapına kadar katılıorum çnkü bende sattım zaten öncedende gb hakkında bi konuya deyinmiştim sora aklıma yattı we bende aynı sei yaptım aldım we sattım alan kişilerede baktığımda orta okul we lise gerçi bende liseyim ama olsun en azından gb ye paramı yatırmadım...
    diorsunki suça ortak olduğunuzun farkındamısın sen youtube da misal bi sanatcının videosunu izlemiomusun onu indirmiormusun sen ona para werdinmi? sende suça ortak oldun o zmn weya sen hiç vizyona film gelmiş gidip korsan cd hiç almadınmı?bi topic açarken sadece gbden düşünmeyin her şeyden düşünün kendi dürüstlünüzü düşünün sora topic açın
  • bundan sonra fatura keserim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.