Şimdi Ara

Suça Ortak Olduğunuzun Farkında Mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ewt.GB alirken suca ortak oluyoruz.Cunku GB satisi ( Hic bir Turk vatandasi belge veya izin olmadan hicbir seyi parasiyla satamaz ) belgesi olmadan yasak.Bazi int cafelerde goruyorum.Zabıta kontrole gelcegi gun camdaki GB yazısı kalkıyo.Gb sationuz mu diye soran kisilere - Yok satmıyoruz diyorlar.Ama ertesi gun gb'den en az 100 YTL kazanıyorlar.Bir internet cafede zabıtaların yaptıgı baskıda GB alırken yakalanan ve satanlara para cezası geldi.Gbyi korsan olarak dusunursek suca ortak oluyoruz.Yasak olan birseye ortak oluyoruz.

Suca ortak olmayalim.Polis bayrami kutlu olsun

• bencede alanlar düşünsün ben almıyorum
  • güzel bir konuya deyinmişsin
  • bende almıyorum şu oyunda pre. dışında hiçbirşeye para ödemem parayı yerden toplamıoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrSpike

Ewt.GB alirken suca ortak oluyoruz.Cunku GB satisi ( Hic bir Turk vatandasi belge veya izin olmadan hicbir seyi parasiyla satamaz ) belgesi olmadan yasak.Bazi int cafelerde goruyorum.Zabıta kontrole gelcegi gun camdaki GB yazısı kalkıyo.Gb sationuz mu diye soran kisilere - Yok satmıyoruz diyorlar.Ama ertesi gun gb'den en az 100 YTL kazanıyorlar.Bir internet cafede zabıtaların yaptıgı baskıda GB alırken yakalanan ve satanlara para cezası geldi.Gbyi korsan olarak dusunursek suca ortak oluyoruz.Yasak olan birseye ortak oluyoruz.

Suca ortak olmayalim.Polis bayrami kutlu olsun

ben bi oyun için zate hayatta para vermem(bu arada bugün polis bayramı mı ilk defa duyuyom "polis bayramı")

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phytgriph -- 7 Nisan 2007; 22:41:32 >

• İstanbul Avcılarda bir internet kafeye yapılan baskında , un çuvallarının arasına saklanan gb ler k9 köpeklerinin yardımıyla bulundu.Bulunan gb ler Allah rızası için fakir ve yoksu ailelerinin çocuklarına dağıtılacak
    Tamam polis günü için açabilirdin topiği ama bu kadar saçma bir şeyide karıştırmışsın hiç bir önemi kalmamış mesajının...
  • GB almak suç mu yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiş fatura yazarlar artık gb ye karşılık
    Ya geçin bunları alan adam onu düşünene kadar o paranın nerden geldiğini düşünse ve elle tutulur olmayan birşeye para verdiğini düşünse zaten almaz. Alan ya çoluk çocuktur anasından babasından para tırtıklayarak alan ya da yarım akıllının biridir hayatını oyuna adamış...
    Aklı başında kimsenin gb almaya çalışacağını düşünmüyorum. Şahsen zamanında gb satmış birisi olarak benden gb alan kişilerin geneli orta okul lise öğrencisiydi ve diğer kısmıda kendini akıllı zanneden cafe sahipleriydi.
  • gb almıyalım arkadaslar cash alalım daha saglıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mageforever

gb almıyalım arkadaslar cash alalım daha saglıklı

ne fark eder gb sucsa oda suc
  • HAKLISIN KARDEŞŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan9087

İstanbul Avcılarda bir internet kafeye yapılan baskında , un çuvallarının arasına saklanan gb ler k9 köpeklerinin yardımıyla bulundu.Bulunan gb ler Allah rızası için fakir ve yoksu ailelerinin çocuklarına dağıtılacak
    Tamam polis günü için açabilirdin topiği ama bu kadar saçma bir şeyide karıştırmışsın hiç bir önemi kalmamış mesajının...

Sen dalga gecmeye devam et.Almaya da devam et.Para cezası odedigin zaman dusunursun.Sonucta isin icinde satis war.Zabıtalar dilencileri yakalıyorlar.Bu mu suc degil ?
  • ben bunu dile getirmiştim 1-2 gün once
    sende desteklemiş oldun
    gerçekten gb almak bir suçtur...
  • Zaten gb dupelemekten ve eşyaların ytl ile satılmasından piyasaların dengesi bozuldu.Adamlar oyunu zevk için değil maddi kazanç için oynuyorlar o yüzden de her türlü hileyi yapıyorlar.Eşya fiyatları çok yüksek
  • Katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrSpike

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan9087

İstanbul Avcılarda bir internet kafeye yapılan baskında , un çuvallarının arasına saklanan gb ler k9 köpeklerinin yardımıyla bulundu.Bulunan gb ler Allah rızası için fakir ve yoksu ailelerinin çocuklarına dağıtılacak

Sen dalga gecmeye devam et.Almaya da devam et.Para cezası odedigin zaman dusunursun.Sonucta isin icinde satis war.Zabıtalar dilencileri yakalıyorlar.Bu mu suc degil ?

Aldığımı sana kim söyledi ? Adamlar neredeyse milyar dolarlık vurgunlar yapıyolar sen gelmiş gb diyorsun , napacaklar faturamı kesecekler alanlara ? istek olmasa alan olmasa onlarda satmazlar değilmi

• ben hiç gb almadım ve satmadım
    arkadsaımız diyorki kanunen belgesi olmadan alıs satıs yapmak suçtur
    şimdi tüm foruma soruyorum
    nerde ko dan aldıgınız pre lerin belgesi
    nerde pus dan aldıgınız cash lerin belgesi
    onların belgesi mi var sanki
  • kosp gb dupe hepsine karsı gb almak onları dupye tesvik edio adamlar item para dupeleip ytl ile satio sende alarak ona tesvik vermiş oliosun almayın gb yada ytl ile item bakalım napıcaklar gb cilere dupecilere kospculara sözüm allah belanızı versin sattınız her itemg..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: medcezir81

ben hiç gb almadım ve satmadım
    arkadsaımız diyorki kanunen belgesi olmadan alıs satıs yapmak suçtur
    şimdi tüm foruma soruyorum
    nerde ko dan aldıgınız pre lerin belgesi
    nerde pus dan aldıgınız cash lerin belgesi
    onların belgesi mi var sanki

Simdi sen gb alin mi diyorsun? Gb satan mi suclu yoksa uyaran mi ?
  • lj sen zamanında bugla ne pp ler yaptın dımı bı ara dh ıcın adressımdede buyınıng +8 rouge chtın boots and +8 md yazıyodu ahh ahh.. coluk cocukmus!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.