Şimdi Ara

Suçlu kim sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba olay 09.07.2017 tarihinde oluyor akşam saat 9.45 de ben normal bir şekilde sağ şeridimde ilerlerken 100 mt ileride kahvehane önünde sol tarafta boşluk gördüm yavaşça yaklaşınca boşluğa park için sinyalimi verip karşı seride geçip bu arada yol iki şeritli bir gidiş bir dönüş şehir içinde ben tam park alanına aracın baş kısmını katacakken karşıdan farı kaskı ehliyeti sigortası kısacası hiç bir koruyucu ekipmanı olmayan bir motorsiklet gördüm aniden direksiyonu çevirip motosikletin bana dokunup başka bir araca çarpması sonucu motordan düşüp diz kapağından kan gelmesi sonucu sivil polislerin gelip resmi ekipleri çağırması sonucu yaralanmalı kaza olmuş oldu.daha sonra alkol kontrolü yapıldı bende 0 cıktı emniyete beni götürüp ifademi aldılar olayı anlatım daha sonrasında polisler tutanak tutup olayda beni suçlu göstermişler olay olurken motorsiklet benim on tarafa değip başka bir araca hasar veriyor karşı tarafın hasarını benim sigortadan alıyorlar ve ben olaydan 20 gün sonra sigortamı yenilemek istedigimde sigortamın fazla çıkması sonucu öğreniyorum olayda motosikletin en önemli faktörü farı yok gece karanlıkta nasıl fark edebilirim ettiğinde de kaçıyorum motor başkasına çarpıyor suç bende oluyor suçu polisler bana veriyor olayla alakalı olarak bana hiç bsy demiyorlar sizce suçlu kim ?
    Suçlu kim sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• suçlu sensin kontrol etmen gerekirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: YÜZÜKBAŞI

suçlu sensin kontrol etmen gerekirdi

Çok doğru diyorsunuz da karanlıkta ve hızlı gelen motoru görmek mümkün degil en önemlisi farı yok karşıdan neyin geldiğini nasıl dikkat edeceğim lamba yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgattable -- 28 Temmuz 2017; 12:44:25 >
  • Unforgattable U kullanıcısına yanıt
    O zaman polislerin tuttuğu tutanağı kontrol edip motorun farının yanmadığını ve karanlıkta gözükmediğini belirtmeniz gerekirdi

Şuan dava açıp kazanabilirsiniz ama değer mi bilemem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.