Şimdi Ara

sucuk fırsatları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
682
Cevap
49
Favori
93.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vedat bey sucuklarini aldim bugun kilosu 70 tl balikesir merkezli cidden cok basarili %80 dana %20 manda siteden telefonla siparis aliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belanir kullanıcısına yanıt
    Hocam deneyebildiniz mi? Acılı ve acısız için yorum alabilir miyiz tattıysanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Vedat bey sucuklarini aldim bugun kilosu 70 tl balikesir merkezli cidden cok basarili %80 dana %20 manda siteden telefonla siparis aliyorlar
    sitesine girdim hacklemişler adamların sitelerini.
  • Köfteci Yusuf tan aldım. Kilosu 42 TL.Daha tadına bakmadım ama kokusu falan çok iyi
  • td1907 T kullanıcısına yanıt
    Tavsiye etmiyorum... İnanmayan denesin

• ben de köfteci yusuftan alıyorum. 6 veya 7 kez satın aldım gayet lezzetli. fiyatı da 42 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brownness

Alıntıları Göster
    Esas sahibi olan adam vefat ettu oglu devam ettiriyor instgram uzerinden vedatbey sucuklari yazin cikar %80 dana %20 manda eti olmasi lazim orani oldukca lezzetli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwiNChiL -- 15 Kasım 2018; 19:50:43 >
  • Sucuk sitesiyle derdin ne mahkum :)

sucuk fırsatları
  • Şu başlığı değiştir mübarek...

• Bolu Çele sucuk nasıldır?

• TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Pahalı ama güzel sucuk. Ahmet Yanturali de diğer oğlu, o da iyi yapar. Ama fabrika Vedat’a kaldı. İstanbul’da Coşkun sucuk da malak etiyle karıştırırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 15 Kasım 2018; 22:26:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brownness

Alıntıları Göster
    hackleyecek bu siteyi mi bulmuşlar vasat hackercılık oynuyor sıpalar birde saian koymuşlar arkaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Sucuk sitesiyle derdin ne mahkum :)

Bence normal diye acılı sucuk satmışlar hacker kardeşe...
    aynen ben de ben de aldım. kilosu 70 tl.. kargo sabit 15 tl. balıkesirliyim ankarada oturuyorum. sadece karamavuşlar yemedim. bence hepsinden iyi. birde almadan mesaj attıom çok yaş olmasın diye baya kurumuş . ürün yapılır yapılmaz hemen kargoya vermemiş...bir de şöyle bi şey varki yörenin eti daha lezzetli onun da etkisi var. butik işletmeler her zaman daha iyidir. ALUÇDAĞI da iyi ama bana dokunuyor herhalde sarımsağı fazla...
  • Aluçdağı sucuğu Ankara'da bir marketten 57,90'a alıyorum. Eski sucuklardan aldığım tada en yakını bu. Geçenlerde Kastamonu'da Vadat Milör'ün pastırmasını övdüğü Tabakoğlu Pastırma'dan aldığım kilosu 110 lira olan sucuktan çok daha iyi ve yarı fiyatına. Sonuç olarak beğenseniz de beğenmeseniz de bir sucukseverin denemesi gereken bir tat olduğunu düşünüyorum. Sipariş vermeden önce ürün sayfasındaki uyarıları okuyun. Sucukta az da olsa keserken dağılma, bağırsak içinde büzüşmüş olma, renk farklılıkları gibi durumlar olabiliyor. Olmaya da biliyor. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    uzun zamandır bu sucuktan başka bir sucuk yemiyorum Songür abi sağolsun :) 70 TL'ye aldığın ürüne ne kadar kargo istiyor?
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Neresi aldiginiz market yakinsa bende deneyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: papichulo

uzun zamandır bu sucuktan başka bir sucuk yemiyorum Songür abi sağolsun :) 70 TL'ye aldığın ürüne ne kadar kargo istiyor?
    Hocam arkadasa aldirdim ben manisa akhisarda belediyenin karsisinda mandra satiyormus 72 tl idi 2 hafta once kilosu

• -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Hocam market neresi sitesinden alıyordum bende oradan alayım. Tabakoğlu pastırması gerçekten güzel ancak sucuk parasını kesinlikle değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 16 Kasım 2018; 15:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Vedat bey sucuklarini aldim bugun kilosu 70 tl balikesir merkezli cidden cok basarili %80 dana %20 manda siteden telefonla siparis aliyorlar
    :DSA:SDA:SDA:ASD bunu yazmaya girdim direkt en tepede karşıma çıktı. dolmuş duraklarının orada dükkanları var. profil rafta asılı. dayı elinde bıçakla ipini koparıyor tartıp veriyor. kangal ve parmak şeklinde. içinde aşırı miktarda havuç patates sarımsak yok. bir kere yerseniz müptelası olursunuz. bu sucuğu almak için balıkesire gidiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.