< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 18 Mayıs 2019; 18:50:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 18 Mayıs 2019; 18:50:13 > |
Sucuk Fırsatlar
|
Arkadaşlar lütfen ya burada varsa sucuk fırsatı paylaşın ya da konunun başlığı evde sucuk yapımı diye değiştirilsin. Sucuk fırsatı bulmak için giriyoruz sucuk tarifi okuyoruz. Tamam verdiğiniz bilgiler çok güzel çok faydalı teşekkür ediyoruz ama yeri burası değil. Kaç sayfa oldu bitmedi evde sucuk nasıl yapılır muhabbeti. |
senin daha ucuza almanı beklerdim]fiyat hatalı bişeyler yokmuydu thh ile kombolardın
|
Kendi ailesi icin yapilan sucuk nasil ticariye donusuyor? Geri planda kac kiloluk bir stoktan bahsediyoruz? Kac kiloya kadar bu ticari faaliyetinizi surdurebileceksiniz?
Yahu ticaretini yapmaniza kimsenin bisey dedigi yok ama bir yalan uyduruyorsaniz da azcik ugrasin da altyapisi saglam bir yalan olsun. Yok aileymis de yok seker hastasiymis da. Samimi olarak soyluyorum tadimlik maksatli niyetim vardi ama maalesef burasi dh. Burada adamin gecmis mesajlari bile 800 kere incelenir ondan sonra irtibat kurulur. |
Evet arkadaşlar 14 gün sonunda sucuğun renk değişimi ortada. Ki bence daha da durması lazım dayanamadım az bişey kestim. Tadı mükemmel 3. sucuk deneyimim inanın gerçekten zahmete değecek. Sabırla bekleyin. Gerçekten kendi yaptığın sucuk kendi yakaladığın balık kendi yaptığın iş gibisi yok. |
Arabayı Almanlardan kızı balkanlardan alıcan
|
Ben dün gece yaptım. Dinlenmeye, kurumaya bıraktım. Düşündüğümden de kolay oldu. 1 hafta sonra tat denemesi yaparım. Eğer güzel olduysa daha da sucuk almam.
Bu arada bağırsağa doldurdum. Hatta oğlum, baba etiket takıp satsan kimse anlamaz, evde senin yaptığını, diye yorum yaptı. Sonra resimde eklerim müsait olursam. |
bş sucuk konusuna gireyim dedim.
lanet olsun girmez olaydım..... |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |