Şimdi Ara

sucuk fırsatları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
51
Favori
92.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cLk

Migros ne zaman?
    1 şubatta başlamış
  • google a sicak firsatlar yazdim sucuk firsatlar cikti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    Bizim balikesirde arkadaşlae aldi. Ite kopege yedirdi bilginize..inanilmaz hayvansi kokusu vardi.. Bende bacak kalinligindakinden almistim... Tuketmek cok zor.

• Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emretuna

Beyler A101 de cumhuriyet sucukları var yarım kilo 24 lira nasıldır bu hafta kampanyalı fiyatı böyle fermente sucuk
    a101'de ya da kilosu 55 tl civarı gross marketlerde satılan ikinci kalite cumhuriyet sucuğu malesef..

bu pakete giren sucuklar hem terleme yapıyor hem de kalite olarak zayıf.. şöyle; kısık ateşte tavaya attığınızda tavanın içinde çok fazla yağ biriktiğini, sucuğun küçücük kaldığını göreceksiniz...

birinci kalite olan cumhuriyet sucuğu hem kalın olur hem de hacmini çok kaybetmez, çok da yağ bırakmaz.. birinci sınıf olana geçen kırıkkale'ye girmeden köfteci yusuf'un yanındaki markette denk geldim.. baharatlı, acılı mangallık olanlar böyle deve sucuğu gibi kalındı, tombikti.. ama kilosu 69,90 ve maalesef pazarlık yaptırmadı..

afyon'a merkez satış noktasına da gitsen 57 tl kilosu, pazarlıkla ve nakit 53'e inebilir ama dediğim gibi ikinci kalite, bol yağlı ve görece ince olan ikili parmak şeklinde...

köroğlu cumhuriyet tesislerinde 57'den aşağı inmedi ama dediğim gibi o birinci kalite olan değil..

en son kipa'daki sucuk indiriminde 39,90'a mı ne almıştım... acılı dizim olanlardan iki kapalı paket vardı 1200 gramlık falan... birisi tombik kalındı, diğeri daha ince.. kalın olan müthişti..

saygılar..

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim kardeşim verdiğin ince bilgiler için daha dikkatli olmakta fayda var o zaan 🙏

• Emretuna kullanıcısına yanıt
    eyvallah.. ama illa bir sucuk alınacaksa paket maket içinde fazla terleme olmamış, su birikmemiş olanı varsa o fiyata cumhuriyet olarak alınabilir..

nitekim bu a101 ve bimlerde malum müşteri eline alıyor dondurmayı, sucuğu, yoğurdu.. gezdiriyor tükkan içinde.. sonra da almaktan vazgeçiyor koyuyor suların üstüne misal.. sonra da çalışan eleman alıp götürüp yerine koyuyor.. aynı şekilde soğutucu dolapların kapakları yine malum müşteri tarafından ya da zırıltı çocuklar yüzünden umarsızca açık bırakılıyor..

sucuk, dondurma, süt yoğurt vs. bu tip uygun koşulda saklanması gereken ürünler bu bahsettiğim marketlerde çok özenli saklanamayabiliyor.. buna da tikkat etmek gerek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Bizim balikesirde arkadaşlae aldi. Ite kopege yedirdi bilginize..inanilmaz hayvansi kokusu vardi.. Bende bacak kalinligindakinden almistim... Tuketmek cok zor.
    deme ya, bende alıcaktım fiyat uygun diye neyse haber verdiğin için teşekkürler, migrosun falan kampanya yapmasını bekleyeceğiz artık yapacak birşey yok. a101 bim de bile tırt sucugun kilosu 50 lira olmuş
  • Ben a101 deki Cumhuriyet sucuktan aldım tadı gayet güzeldi.Burada beğenmeyen arkadaşlar neyini beğenmedi doğrusu anlamadım.
  • Markettekilerin kokusu bile farklı oluyor hocam, kötü değil ama başka yerde açık şekilde satılan ~70 liralık versiyonu ile farkı var. Ben kendime bimden Şahin alıyorum, fazla farkı yok bayilerinde satılanlara göre. Memlekete giderken bayiden alıyorum ama bizimkiler için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sucuk fırsatları

a101lerde bir kaç mağazada gördüm.

• Tam fiyat hatırlamıyorum ancak tazemasa.com dan tokat bez sucuğu almıştım. Oldukça başarılıydı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 21-22-23-24 Ekim tarihlerinde, migros sanalmarket Tüm Paketli Sucuklarda Aynı Ürünün 2.Si %50 İndirimli. değerlendirilebilir
  • migrosta 1-2 gün içinde kampanya olacak 2. ürün %50 indirimli olacak. Tüm sucuklarda geçerli.
  • migros sanalmarkette polonez 250 gr 15.90, 2. ürün yuzde 50 ve 100/20 kod kombosuyla kilosu 42.5 liraya geliyor. ben stokladım. ilgilenenlere duyurulur

• yunusesss kullanıcısına yanıt
    Hocam tadi nasil polonezin? Cumhuriyet ve sahin gibi bol baharatli seviyorum ben genelde. Bunlara kiyasla nasil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saim AKÇAY kimdir, google da bir şey bulamadım. Domuz etinden çok kanatlı eti katanlara şahit olduk.
    Bu arada sucuk sever birisi olarak sucuğu ev yapımını tercih ediyorum,yaş sucuğun kg maliyeti 40 TL ye geldi. Bu işle uğraşan arkadaşımızın karını düşersek % 100 dana sucuğunun 35- 38 TL civarında maliyeti var. Tabii biz direk danayı alıp kesip tamamını sucuk yapıyoruz. Hazır kıymayla maliyeti ne kadar olur bilgim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackBaron71 B kullanıcısına yanıt
    Bu yazıyı kaldır. Adı geçen firmalar ticari itibarın zedelenmesi diye sana bir tazminat davası açar evi barkı satarsın kaynağı belli olmayan bir yazıyı paylaştığın için.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.