Şimdi Ara

sucuk fırsatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
51
Favori
92.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunusesss

internetten alim.var mi? kargo ucreti falan ?

Alıntıları Göster
    var hocam internet sitesinden alabilrisiniz.
    kargo da yok
    servisleri var getiriyor
  • Sucuk Fırsatlar
  • ankarada tarım kredi kooperatifinde et balık kurumu sucuğu var. fermente, baharatı şahinden bi tık az bu sayede çocuklar da rahatça yedi. kızılayda TMO önünde mağazası var oradan alabilirsiniz. kg 43 TL
  • Arkadaşlar kılınçhan sucuk 36.5 tl miş şimdi konuştum ben bulunduğum yerde alacak arkadaşlarla toplanıp 20 kg civarı almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı uygun alacağım diye sağlığınızdan olmayın içeriğinde sodyum nitrit, karmin gibi maddeler var mı buna bakın arkadaşlar
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    noldu hocam ?
  • calculus07 kullanıcısına yanıt
    2 3 yıl önce bu forumda satan bir arkadaş vardı. Gg üzerinden o zaman için uygun fiyata çokça satmıştı. O zaman için 5 6 kg alıp yemiştim. Güzeldi

• Yav şu market sucuklarını yiyip de kendinizi zehirlemeyin.

Ben sucuğumu şahsen kendim yaparım. Denemek isteyen olursa gelsin yesin sucuğumu

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Hesaplıgıda işte hocam arkadaş bırakmş bir senedir ama ürün gerçekten harika

• balomer kullanıcısına yanıt
    O maddeler olmadan sucuk yapar mı hiç bunlar? Resmen zehir.

Hele bir de sosisleri görseniz. Sucukçu bir abimizle tanışmıştım, 10 kilo et 90 kilo nişasta ve karmin ile sosis yapıyor adamlar, her marka aynı demişti.

Biraz masraflı ama takım-taklavatı alıp evde yapmak gerek.

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Bulabilirseniz Aykacan sucuk alın. Fabrikası Niğde'de olduğundan kolay ulaşabiliyorum. Muhtemelen başka sucuk yemezsiniz. Fiyat: 48-60 tl arası değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memis0051 -- 25 Eylül 2018; 11:59:6 >
  • memis0051 kullanıcısına yanıt
    Yerel üreticilerin sucukları güzel oluyor evet ama önemli olan herkesin, her zaman kolayca ulaşabilmesi. O yüzden market sucuklarına mahkumuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutrani

ankarada tarım kredi kooperatifinde et balık kurumu sucuğu var. fermente, baharatı şahinden bi tık az bu sayede çocuklar da rahatça yedi. kızılayda TMO önünde mağazası var oradan alabilirsiniz. kg 43 TL
    istanbulda subesi yok malesef

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    onun için az da olsa aluçdağı almaya çalışıyorum güvenle yiyebiliyorum hiç yoktan...
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Aluçdağı'nda da sodyum nitrit ve karmin var hocam. Güven konusunda emin misiniz?
  • eXPLoSioN26 kullanıcısına yanıt
    nasıl var hocam?
    sucuk fırsatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: artçı

var hocam internet sitesinden alabilrisiniz.
    kargo da yok
    servisleri var getiriyor

Alıntıları Göster
    hocam köfteciyusuftan sipariş vericem sitesinden üye olurken il seçiminde istanbul yok bursa eskişehir 3-5 il var sadece. çok saçma
  • Ankara da yaşıyorum 8 yıldır o kadar sucuk denedim en iyisi alucdagi yalnız son 1 yıldır koruyucu kullanmaya başladılar ...

• Aluçdağı aldım bir kere evdekilere beğendirmedim. Ama içinde katkı maddesi olacağını sanmıyorum tadı market sucuklarını bırak kasap sucuklarına bile benzemiyordu. Ben beğenmiştim aslında.

• Sucuk yemeyin :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.