Şimdi Ara

sucuk fırsatları (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
51
Favori
92.707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: snl_

Alıntı yaptığım yukarıdaki sucuklar azaldı tekrar 3 kg kıyma aldım parmak sucuk denedim bu defa. Göktürk sucuk harcı geçenlerde trendyolda 3 lü paket 22 liraya satıldı 1 tanede tekli ekleyip kargo ücretsiz olsun diye almıştım.

3 kg karışımlı kıymayı 1 gün bekletip bugün bağırsaklara dolum yaptım. Ama göktürk paketlerinden 2 tanesinin bağırsağını beğenmedim ilk defa kalitesiz bağırsaklara denk geldim. dar ince bağırsaklar patlıyor ama geniş bağırsaklar esnek ve dolum daha iyi oluyor. Yaklaşık 1 bağırsak çöpe gitti sanırım kaliteyi düşürmeye başladılar.

10-15 gün kurutmaya geçiyorum.

Alıntıları Göster

Hocam yine döktürmüşsün bir fırsat bulsam ben de yapacağımda denk getiremedim. Et oranını nasıl yapıyorsunuz hocam ben ilk denemede kg olarak yüklü girmek istemiyorum 2 kg kadar alayım diyorum kuzu - dana nasıl bir oran tutturalım? Birde makinemiz yok şişeyle doldurucaz çok boşluk kalacak diye çekindim açıkçası bakteri falan üremez mi boşluklu olursa videoda delin demiş ama sürekli de delersek zarar verir mi bilemedim.

• Merhaba hocam et oranı aslında standart ama kuzu sevmem derseniz az koydurun. Marketteki kasap reyonunda çalışan bile sucuk yapımı için diyince ne yapacağını bilir. 2 kg kaburga alacaksanız bence 1,5 kg danaya yarım kilo kuzu katın kaburga. Mümkünse bence 2 kere çektirin kıymayı. 1 kerede çektirseniz de sorun değil (bu benim tavsiyem 1 kere çektirince %25-30 yağlı kalır ama 2 kere çektirince %20 ye düşebilir yağ oranı) aslında kurutma 10 günde tamamlanır ben az yağlı bırakarak 15 gün yapıyorum kurutmayı bence daha iyi oluyor.

Az lezzetli olsun gibi düşünerek ASLA kuyruk yağı katmayın aldığım tavsiyelere göre sucuğa kuyruk yağı katılmamalıdır önerisini verdi tecrübeli kişiler.

kendiniz zaten tuz ve sarımsağınızı ayarlayın sarımsak sevmiyorsanız göktürkün kendi karışımında hissedilmeyecek kadar var diye biliyorum. el ile yaptığınız karışımı güzelce tepsiye koyup en az 20 saat bekletin dışarı alın 1-2 saat sonra başlayın.

hava kalmasından çekinmeyin illaki kalacaktır. nerede görüyosanız iğneyle yada kürdanla patlatın parmakla tutulacak kadarda bir boşluk kalmasın resimlerde dikkat ederseniz beyaz beyaz yerler var sucuklarda hergün gidip kontrol edin hava kalan yerleri alın.

• Arkadaşlar lütfen ya burada varsa sucuk fırsatı paylaşın ya da konunun başlığı evde sucuk yapımı diye değiştirilsin. Sucuk fırsatı bulmak için giriyoruz sucuk tarifi okuyoruz. Tamam verdiğiniz bilgiler çok güzel çok faydalı teşekkür ediyoruz ama yeri burası değil. Kaç sayfa oldu bitmedi evde sucuk nasıl yapılır muhabbeti.

• Aynı markalar sürekli indirimde zaten,

evde sucuk yapmak herkesin yapabileceği bir şey değil.

Sucuklu tostun içinde tüketmek için Gene gidip erzurumlu kasap ın %50 yağ oranlı sucuğunu alıyoruz.

Birde benim gibi sucuğu çiğ sevenler bu %50 yağ oranlı şeyleri yiyemiyorlar doğal olarak.

Direk ekmek arası çiğ tüketmek içinde, Vedat Yanturalı alıyorum.

uçurum şöyle :

vedat venturalı 500 gr kangal : 69 TL

erzurumlu kasap 300 gr kangal : 13,5 TL

• drangela61 D kullanıcısına yanıt

Ben kavurmasını yedim,çok beğenmedim.

• sucuk fırsatları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 kg almıştım geldi ürünler, tost, pizza vs için kullanılır bol, bol. Firma resmi distribütör buz aküsü ve strafor ile göndermiş.

sucuk fırsatları

• https://www.trendyol.com/dr-ticaret/sucuk-afyon-sucuk-2-kg-kilinchan-dana-sucuk-100-dana-eti-p-86214500?boutiqueId=566372&merchantId=312534

Bu nasıldır? Her sucugu midemiz kaldırmıyor etinden dolayı. Alan var mı ya da başka tavsiyesi olan?

• mhanbostanci M kullanıcısına yanıt

yanturalı yı çok pahalıo almışsınız hocam tamam pahalı bir sucuk ama bu kadar değil.

• Güzel başlık.

Bir dönem arkadaşımın babası kasaptı, müthiş sucuk yapıyordu.
    Cumhuriyet sucuklarını da nette bulamıyorum.

Ne tavsiye edersiniz ?

• Var mı bir fırsat?

• ya ben de diyorum bu sucuklar neden bu kadar ucuz :))

2 yıl sonra gelen hort.

• hortlama olması çok normal çünkü artık vatandaş doğrudan et alamıyor.

1 kilo kıyma 400 TL iken 5 kilo dana sucuk 700 TL ye satılıyor. Bu nedenle konu hortlar daha buralarda çok fırsat paylaşırız.

• Kilosu 16, 2kg 70 falan görünce gerçek olamaz herhalde demiştim, değilmiş zaten. Bana da sucuk lazım.

• Ben bir öneride bulunayım,

sucuk fırsatları
    sucuk fırsatlarıtrendyol.com
    Çavuşoğlu Hakiki Afyon Sucuğu %100 Dana Eti 5 Kg Acılı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/cavusoglu/hakiki-afyon-sucugu-100-dana-eti-5-kg-acili-p-362045601?boutiqueId=61&merchantId=446103

üçüncü kere sipariş verdim az önce. evet daha ucuz ürünler var ama f/p ürünü bana göre.

Bu ürünün dana eti olduğunu sanmıyorum hocam bugün kıyma aldım kilogramı 350tl. Bu fiyata dana sucuk imkansız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

Yani beyanları o yönde. :) artık nasıl bir ayar çektilerse yiyoruz gayet. 10kg bitirdik evde, üçüncü siparişi de az önce verdim.

En iyi ihtimal tavuk falandır hocam. Siz yine de fazla yüklenmeyin derim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

3 kere sipariş verdim 13 kg kezzeti yerinde ben beğendim tavuk felan da değil bildiğin dana yanlız çok çok kaliteli değil orta karar

• sucuk fırsatları

Başyazıcı 400gr fermente sucuk 107.5 TL KG fiyatı 268.75 TL. İçerisinde E250 sodyum nitrit koruyucu olması biraz can sıkıcı lakin bilindik marka ürün tüketmek isteyenler için fırsat sayılabilir. Migros Hemen'de bölgesel fiyatlama da olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.