Şimdi Ara

sucuk fırsatları (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
51
Favori
92.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gimat fabrika. Bilgim yok hocam cafelerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

Evet arkadaşlar 14 gün sonunda sucuğun renk değişimi ortada. Ki bence daha da durması lazım dayanamadım az bişey kestim. Tadı mükemmel 3. sucuk deneyimim inanın gerçekten zahmete değecek. Sabırla bekleyin. Gerçekten kendi yaptığın sucuk kendi yakaladığın balık kendi yaptığın iş gibisi yok.

Hocam elinize sağlık afiyet olsun tam istediğim renk aslında makine ile mi doldurdunuz? Baharat olarak nasıl bir oran kullandınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

https://www.trendyol.com/kasap/100-dana-sucuk-kg-p-75405823

Kasap %100 Dana Sucuk Kg %100 Kasap Dana Sucuğu Kg

Henüz Yorum Yazılmamış.

15 Soru & Cevap

29,99 TL

2dir gözüme çarpıyor hocam, sizin öngörünüz nedir

• Arif Efendi kullanıcısına yanıt

Çok kötü olacağını sanmam. Satıcı bayan ve Gıda Mühendisliğinden mezun sanırım. Araştırmalarımda bunu gördüm.

• GasiOr kullanıcısına yanıt

https://www.r10.net/sicak-firsatlar/2709300-5-kg-sucuk-169-tl.html

Bu elemanda eskişehirden gönderiyor. R10' dan alan arkadaşlar ve yorumları var. İnceleyin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

https://www.trendyol.com/kasap/100-dana-sucuk-kg-p-75405823

Kasap %100 Dana Sucuk Kg %100 Kasap Dana Sucuğu Kg

Henüz Yorum Yazılmamış.

15 Soru & Cevap

29,99 TL

Guvenipte nasıl alalım hocam, sucuk ve köfte hile hurdanin en çok yapıldığı et ürünler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

Kilo 46 ya falan geliyor bir sakatlık olmasın hocam :)

Alıntıları Göster
    Bu saticidan aldığım sucuklar dün geldi. Kutuda soğuk kalması için buz vs konulmamisti.

Oral-et marka olani denedim, fena değil. Ama ben aldığımda fiyatı daha ucuzdu. Bu 14 liralık olandan da bir kangal aldım ama yemeye cesaret edemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• msb_bjk kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim. sucuklar tükendi bile eşe dostada tadımlık verdim eve sipariş geliyor para getiriyolar :)

makina ile yapıyorum arka sayfalarda resim vardı sanırım. ama makinaya gerek yok 1 yarcımcı ile kola şişesi ile yapabilirsiniz. Göktürk sucuk harcı kullanıyorum.

Ekstra acı ve sarımsak için baharatçılardan alabilirsiniz. yada sarımsağı böyle tam anlamıyla yaşamak istiyorum derseniz 1 diş sarımsağı 1 sucuk için (500-550 gram) minik minik doğrayıp harca ekleyebilirsiniz.

Göktürk haricinde baharat almak isterseniz baharatçılarda 1 kg için ilgili oranlar ve karışımlar var hepsi konu hakkında yardımcı oluyor. göktürk sucuk harcının pahalı olduğunu söyleyen var. ama ipinden eldivenin bağırsağına kaliteli bir set. 1 kg için 50 gram karışım uygun görmüşler ben baharatcıdan aldığım sucuk karışımından da 1 yemek kaşığı atıyorum. 1 kg için.

• quote:

Evet arkadaşlar 14 gün sonunda sucuğun renk değişimi ortada. Ki bence daha da durması lazım dayanamadım az bişey kestim. Tadı mükemmel 3. sucuk deneyimim inanın gerçekten zahmete değecek. Sabırla bekleyin. Gerçekten kendi yaptığın sucuk kendi yakaladığın balık kendi yaptığın iş gibisi yok.

Alıntı yaptığım yukarıdaki sucuklar azaldı tekrar 3 kg kıyma aldım parmak sucuk denedim bu defa. Göktürk sucuk harcı geçenlerde trendyolda 3 lü paket 22 liraya satıldı 1 tanede tekli ekleyip kargo ücretsiz olsun diye almıştım.

3 kg karışımlı kıymayı 1 gün bekletip bugün bağırsaklara dolum yaptım. Ama göktürk paketlerinden 2 tanesinin bağırsağını beğenmedim ilk defa kalitesiz bağırsaklara denk geldim. dar ince bağırsaklar patlıyor ama geniş bağırsaklar esnek ve dolum daha iyi oluyor. Yaklaşık 1 bağırsak çöpe gitti sanırım kaliteyi düşürmeye başladılar.

10-15 gün kurutmaya geçiyorum.

sucuk fırsatları
    sucuk fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 21 Mart 2021; 0:50:44 >

• takip

• quote:

Alıntı yaptığım yukarıdaki sucuklar azaldı tekrar 3 kg kıyma aldım parmak sucuk denedim bu defa. Göktürk sucuk harcı geçenlerde trendyolda 3 lü paket 22 liraya satıldı 1 tanede tekli ekleyip kargo ücretsiz olsun diye almıştım.

3 kg karışımlı kıymayı 1 gün bekletip bugün bağırsaklara dolum yaptım. Ama göktürk paketlerinden 2 tanesinin bağırsağını beğenmedim ilk defa kalitesiz bağırsaklara denk geldim. dar ince bağırsaklar patlıyor ama geniş bağırsaklar esnek ve dolum daha iyi oluyor. Yaklaşık 1 bağırsak çöpe gitti sanırım kaliteyi düşürmeye başladılar.

10-15 gün kurutmaya geçiyorum.

Alıntıları Göster

Hocam tarif ver biz de faydalanalim :)

• Arkadaşlar Amasya et sucukları nasıldır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

amasya et in bütün ürünleri güzeldir

• M-D-Luffy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serseri006 kullanıcısına yanıt

Tüm cevaplarınız videoda var. Kolay gelsin.

• quote:

Tüm cevaplarınız videoda var. Kolay gelsin.

Sağol hocam bu saatten sonra market kasap sucuğu pek mantıklı değil, skandalları her gün görüyoruz ünlü firmalar at eşek domuz karışık yapıp millete dana fiyatından satıyor.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.