Şimdi Ara

SUCUK YAPTIM (SS'Lİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
6
Favori
10.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sucuk baharanının içeriğini de yazsaydın daha iyi olurmuş gibi sanki. Bu sucuk değirmenlerinin kollu olanları vardı bizim çevirerek sıkıştırdığımız, onlar ne kadardır ki acaba?
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Sucuk baharatının içindekiler Karabiber, kimyon, yenibahar, kırmızı toz biber,kekik, köri baharatçıdan hazır olarak alırsan karıştırılmış daha kolay olur et değirmenleri 200 lira civarı kollu olanla ilgili bir bilgim yok değirmen alacaksan iyi bir şey al uzun yıllar kullanın bizimkisi 10 senelik hala takır takır çalışıyor
  • hani bunun yaüı nerde? taş gibi olmasın sonra
  • seyfi84 S kullanıcısına yanıt
    Ben balkonda kurutuyorum hocam sikinti olmuyor et degirmeni agzim alismis antepte et degirmeni diyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Et yagli zaten 2kez kiyma cektim pek belli olmuyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuzun miktarı ne kadar? kaç gram.
  • 45 gr
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdurrahman27GS

    45 gr

    Sağolasın hocam.
  • www.hammaddelerim.com


    1 Yüksek Gıda Mühendisi, 1 Kimya Mühendisi, 1 Ziraat Mühendisi, 1 Veteriner, 1 Kimyager, 2 Gıda Teknikeri, Toplamda 19 kişilik kuvvetli ekibimizle; Toplamda 30 yıllık Kimyasal bilgilerimiz ve tecrübelerimizle siz değerli müşterilerimizin çözüm ortağı olmak için 2013 yılında e-ticaret sitesini kurduk.

    Amacımız; Büyük işletmelerin son noktada eksiklerine çözüm ortağı olmak, küçük işletmeleri piyasada güçlendirmek, akademisyenlerin ve öğrencilerin çalışmalarında yardımcı olmak, ev hanımlarının evdeki sorunlarını çözmek

    sayfamızı ziyaret edip uygun ürünü bulmak için buyrun

    www.hammaddelerim.com




  • Guncel

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baharatı nerden bulcaz
  • Hocam bir kere bende yapmıştım size birsey danışmak istiyorum. Benim yaptigim sucuk sert olmustu biraz ve rengide siyahimsiydi... bunu bildigimiz sucuk kivamina nasil getirebiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    Baharatcilardan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadzzo

    Hocam bir kere bende yapmıştım size birsey danışmak istiyorum. Benim yaptigim sucuk sert olmustu biraz ve rengide siyahimsiydi... bunu bildigimiz sucuk kivamina nasil getirebiliriz?

    Oranlari dogru ayarlamak cok onemli sucugu direk gunes isigina maruz birakmassaniz ve ortalama 3hafta dinlendirirseniz normal kivamda olacaktir rengi icinde firmalar canli gozuksun diye bazi maddeler atiyor kivam arttirici vs cunki icine.koyduklari kemik kirinti vs belli olmasin diye cok siyahsa baharati fazla koydugunuzdandir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdurrahman27GS


    quote:

    Orijinalden alıntı: Shadzzo

    Hocam bir kere bende yapmıştım size birsey danışmak istiyorum. Benim yaptigim sucuk sert olmustu biraz ve rengide siyahimsiydi... bunu bildigimiz sucuk kivamina nasil getirebiliriz?

    Oranlari dogru ayarlamak cok onemli sucugu direk gunes isigina maruz birakmassaniz ve ortalama 3hafta dinlendirirseniz normal kivamda olacaktir rengi icinde firmalar canli gozuksun diye bazi maddeler atiyor kivam arttirici vs cunki icine.koyduklari kemik kirinti vs belli olmasin diye cok siyahsa baharati fazla koydugunuzdandir

    Teşekkürler hocam dediklerinizi dikkate alacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdurrahman27GS

    Arkadaşlar bugun evde sucuk yaptım sizlerle paylaşmak istedim
    Gerekli malzemeler
    1 kilo Dana eti kıyma çekilecek
    40 g sucuk baharatı
    Sarımsak
    Tuz
    Dana bağırsagı veya suni bağırsak

    Etle sucuk baharatını sarmısağı ve tuz u yogurduktan sonra et değirmeni olan var olmayan var eğer değirmen yoksa pastaneciler krema sıktıkları bi bez gibi bir şey varya onlada yapılabilir
    Eti yoğurduktan sonra Değirmene bağırsagı takıyoruz ilk once bagırsagı ılık suda ıslatıp değirmene geçirdikten sonra dolduruyoruz

    Dışarda ne olduğu belli olmayan sucukları yemektense evde biraz uğraşıp 1.30 saat içinde yapabilirsiniz
     SUCUK YAPTIM (SS'Lİ)
     SUCUK YAPTIM (SS'Lİ)
     SUCUK YAPTIM (SS'Lİ) SUCUK YAPTIM (SS'Lİ) SUCUK YAPTIM (SS'Lİ)

    Sucukları kendim yaptım sormak istediğiniz bir şey varsa sorun cevaplıyayım


    o bağırsağı nereden buldunuz hocam? bide sucuk baharatı nereden bulunur nedir?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SystemRQ

    1 kg et alacak param olsa , sucuk mu yaparım ?

    20-30 liran da mı yok a be fakir oğlan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Auckland

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdurrahman27GS

    Arkadaşlar bugun evde sucuk yaptım sizlerle paylaşmak istedim
    Gerekli malzemeler
    1 kilo Dana eti kıyma çekilecek
    40 g sucuk baharatı
    Sarımsak
    Tuz
    Dana bağırsagı veya suni bağırsak

    Etle sucuk baharatını sarmısağı ve tuz u yogurduktan sonra et değirmeni olan var olmayan var eğer değirmen yoksa pastaneciler krema sıktıkları bi bez gibi bir şey varya onlada yapılabilir
    Eti yoğurduktan sonra Değirmene bağırsagı takıyoruz ilk once bagırsagı ılık suda ıslatıp değirmene geçirdikten sonra dolduruyoruz

    Dışarda ne olduğu belli olmayan sucukları yemektense evde biraz uğraşıp 1.30 saat içinde yapabilirsiniz
     SUCUK YAPTIM (SS'Lİ)
     SUCUK YAPTIM (SS'Lİ)
     SUCUK YAPTIM (SS'Lİ) SUCUK YAPTIM (SS'Lİ) SUCUK YAPTIM (SS'Lİ)

    Sucukları kendim yaptım sormak istediğiniz bir şey varsa sorun cevaplıyayım


    o bağırsağı nereden buldunuz hocam? bide sucuk baharatı nereden bulunur nedir?

    Suni bagirsaktan yaptim ben baharatcilarda hepsi var sucuk baharati derseniz onlar ayarlar hazir bir sekilde var suni barsagida baharatcilardan alabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yıllardır pastırma yaparım ama sucuk hiç denemedim, fırsat bulunca deniyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.