Aynen öyle hiç şaşmaz. "Asker kaçağı" yazınca mesaj sildiriyor şikayet edip. O yüzden "asker kaçağı" demeyelim de, Almanya'ya göçerek askerlikle arasına mesafe koymuş diyelim Bu arada Almanya'ya nasıl kabul aldı onu da anlatırsa keyifle dinleriz. Almanya işsizlik desteği alıp bi taraftan da liberal Almanlara sövüyor. Çok orjinal bi arkadaş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sudan'da tarım yatırımı battı (2. sayfa)
-
-
Arkadaş mağaradan yazıyor da olabilir. Türkiye'de tarihi mağara çok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dünyada il tarımın yapıldığı yer anadolu ve mezepotamya çoğrafyasıyken biz gidip sudan da tarım yapmaya çalışıyoruz. gören de Türkiye de tarım yapacak toprak yok,bu yüzden gidip Sudan da tarım arazisi kiralamışlar sanır.
-
Hdp-dem sevici, israil avukatı troll boş yapmaya devam etmiş. Bloklanmak dokunmuş belli ki. Türkiye'de yaşayıp eğitim sebebiyle tecil hakkın bile sınırlıyken, belli bi yaştan sonra askerlik yapmama gibi bi şansın olmadığını, kaçak duruma düşüleceğini bilmiyor ama 10 sene önce askerlik yapmış, yersen :) Kimin saçmaladığı belli. Askerlik yaptığımızı sanmıyormuşmuş.. Senin sanrılarına göre yürümüyo bu işler.
İkincisi -trollüğe devam etme diye yazayım- askerlik sorduğum eleman Almancı, gurbetçi vs değil. Tır şöförü babası çağırmış da o nedenle gitmiş Almanya'ya, kendi yazdığı bu. Hangi statüde orada kim bilir. Üstelik çalışmıyor da yine kendi yazdığına göre işsiz. Gelip zorunlu vatani görevini yapamıyor mu? Bildiğin askerlikten kaçıyor. Ayrıca kimsenin askerliğiyle ilgilenmiyorum. Bak senin gibi hdp sevicilere askerlik soran var mı? Özellikle ona sormamın nedeni buralarda Türkçülük, etnik ırkçılık şovu yapıp, millete "liboş" diye hakaretler edip iş askerliği yapmaya gelince ortada olmaması. "Türk bile değilsin" diye aklınca başlıkla ilgili yorum yapan arkadaşı aşağılamaya kalktığı için askerliği de sorgulanır başka şeyleri de. Yoksa bana ne onun askerliğinden. 40 yaşına gelmiş üstelik. Köşeye sıkışınca da dövizli için bilgi aldım demesi. Hoş ona da "yapacağım" demiyor. Türkçülük şovu yapan, Nazi özentisi, Sovyet-Rus aşığı bu arkadaş dövizli askerlikten bahsediyor. Yazdığı çoğu şey palavra zaten de o konuya girmeyeceğim. Türkiye'ye askere götürürler diye gelemiyor musun yazdım, "yazın edirne'ye geldim hiç de bi şey olmadı" yazmıştı. Almanya'da olduğu bile şüpheli bence de, dediğim gibi başka konulara girmeyeceğim. Artık daha fazla komik duruma düşmemek için sus istersen. Kendini muhatap aldırmak için zorlama bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 2 Aralık 2024; 15:32:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ülkenin her tarafından doğal gaz ve petrol fışkırıyor
herkes alamadıkları gıdaları sokakaara döküp mala yedirir oldu
sudan vb ülkelere yapılan çalışmalar ile naturel gıda sahibi olduk demi sisi gardaşım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X