Şimdi Ara

Sudan'da tarım yatırımı battı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sudan'da tarım yatırımı battıwww.sozcu.com.tr
    Sudan'da tarım yatırımı battı - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/sudan-da-tarim-yatirimi-batti-p3023

Sudan'da tarım yatırımı battıali ekber yıldırım ile tarım dünyası: güncel haberler ve analizler
    Türkiye'nin Sudan’da tarım yapma macerası bitti | Ali Ekber Yıldırım'ın Kaleminden | Tarım Haberleri
    https://www.tarimdunyasi.net/haber/turkiyenin-sudanda-tarim-yapma-macerasi-bitti/

• Sözcü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Sudan'da tarım yatırımı battı Sudan'da tarım yatırımı battı  maşallah!

çok enteresan.

kaç yıllık olay.

erdoğanın imzasıyla şirket kaptıldı!

varsa itirazın, akapenin adres ve numaraları nette mevcut!

hani herşeyi geçtik, ülkenize bu kadar yabancı olmayın!

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Haberde battı demiş, zarar açıklayıp da batan bir şirket yok, haberde tasfiye edildi yazıyor battı yazmıyor ama Sözcü denen yalan ve algı makinası haberi battı diye veriyor oku biraz sorgula.

Sudan'da tarım yatırımı battıgazete duvar
    Türkiye'nin Sudan'da tarım yapma macerası sona erdi
    https://www.gazeteduvar.com.tr/turkiyenin-sudanda-tarim-yapma-macerasi-sona-erdi-haber-1650126

Sudan'da tarım yatırımı battıekonomim
    Sudan'da tarım macerası sona erdi: İşte 10 yıllık hikâyesi...
    https://www.ekonomim.com/ekonomi/sudanda-tarim-macerasi-sona-erdi-iste-10-yillik-hikayesi-haberi-718391

Sudan'da tarım yatırımı battıyeni asya - gerçekten haber verir
    Sudan’daki tarım projesi iflas etti - Kaç milyar aktarıldı?
    https://www.yeniasya.com.tr/ekonomi/sudan-daki-tarim-projesi-iflas-etti-kac-milyar-aktarildi_590828

Kaç milyar aktarıldı?

Şirkete 2019 yılında 27 milyar 770 milyon lira, 2020 yılında 28 milyar 2 milyon lira, 2021 yılında 28 milyar 625 milyon lira, 2022 yılında 30 milyar 778 milyon lira kaynak aktarıldı. Şirket, gider üstüne gider yaparken şirket yöneticilerine sadece 2021 yılında sadece yönetim kurulu başkan ve üyelerine huzur hakkı ve ikramiye olarak 419 bin 965 TL ödeme yapıldı.

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

419 bin TLo da dört senede ödenmiş,

419 bin TL bugün dört doktor maaşı veya dört üst sınıf memur maaşı. Batan bir durum yok tasfiye edilmiş yazsaydı ama o zaman Sözcü paçavrasınasıl algı yapacaktı değil mi?

troll maaşları ne kadar makarnayada sonuçda zam geliyorSudan'da tarım yatırımı battı 

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

tartıştığın arkadaş Türk bile değil. zaten Atatürk haberleri altında olsun vs kendi hesaplarından veya yan hesaplarından yazanların çoğu da Türk kökenli değil.

afrikalıların kendine mi hayrı olmuş? yok beyazlarmış vs.

somali çad vs yıllardır kendi başlarına yaşamaktalar. yahu insan hiç mi gelişmez? toprakları o kadar verimli, ama hala bir birlerini öldürmekten, yakıp yıkmaktan öteye gidemediler.

• Acaba kimin cebine ne kadar para aktarıldı :)

Neyse Akplilerin bir dönem iyi gazı alınıyordu bu haberlerle... Onlar için farketmiyor biz parayı boş savuruyoruz deseler alkışlayacak kitleleri var nasıl olsa.

• Türk bile değil cümlesi nasıl bir egodur, nasıl bir kibirdir, şu cümleye bak insan olan herkesin şu cümleden midesi bulanır.

Aynı siyonist Yahudi kafası hiçbir fark yok, onlar da kendilerini dünyadaki en üstün ırk sayarlar, siyonist değilsen öldürülmeyi hak eden birisindir, onlara göre siyonist olmayanlar siyonistlere hizmet etmek için dünyaya gelmiş bir hayvandır, siyonist olmayanlar malları siyonistlere helaldir.

İşte siyonistler nasılsa bu üsteki şahsiyet de aynı kaldı ki ben de Türküm.
    Türk bile değil.. sen nasıl bir adamsın? Türk bile değil ne demek? Herkes Türk olmak zorunda mı? İngiliz Polonyalı Macar Boşnak Kürt Laz olamaz mı sen ne biçim bir...ceza almayacağımı bilsem neler yazacağım adminden izin istiyorum şu adam için bir defa ağzıma geleni söyleyebilir miyim ?? Lütfen haketmiyor mu şimdi bu adam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 16 Kasım 2024; 21:48:48 >

türk bile değilsin troll kardeş

Sana "Türk bile değil" diyen sözde Türkçü, sözde Atatürkçü eleman 39 yaşında, daha askerliğini yapmamış. Geçen "hani bu kadar Türkçüsün ya, niye bu yaşına kadar askerliğini yapmadın, yapmamak için de Türkiye'ye gelmiyorsun" dedim, dövizle yapmayı düşünüyormuş bilgi almışmış öyle dedi. Buralarda nasıl olsa anonim hesabım kafasıyla "safkan Türküm, Atatürkün akrabasıyım" diye uyduruk şeyler sallar ama vatani borcunu ödemeye gelince topuk. Soru olarak değil daha net ifadelerle yazınca şikayet edip mesaj sildiriyor.

Bunun Türklük tasladığı, vatan millet sakarya diye ahkam kestiği birisi olursa bilgisi olsun. Sağda solda çeşitli ülkelerde gezip tozdum diye şov yapıyordu konularda. Askerliğini yapmamak için direniyor şimdi yurt dışında. Önüne gelene ya islamcı ya da liboş diyor, oturduğu yerden sallıyor millete. Liboş diyerek dalga geçtikleri bile askerliklerini yaparken üstelik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 1 Aralık 2024; 2:21:32 >

• hem maharnacı hem vatansız

• Bu askerlik yapmadın diyenler her konuda aynı şeyi söylüyor da siz nerede askerlik yaptınız ki? 2 tane troll aynı şeyi yazıp duruyor. Ben sizin askerlik yaptığınızı sanmıyorum.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Sen de gurbetçisin sanırım. Zorunlu olan birşeyi nasıl yapmayacak? Türkiyede yaşıyorsa yaşı 27den büyükse yapmıştır askerliğini. Şaşılacak birşey mi? Benim etrafımda bir tane askerliğini yapmamış insan yok. Zaten askerlik yapmadan işe almadıklarından okul bitince ilk iş askere gidiliyor.

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Yani lafta Türkçü ama özde ise askere gitmeyen bir asker kaçağı yani.

Anlaşılıyordu zaten böyle ortalıkta Türküm deyip en büyük Türk benim ve benim ırkım diye ortalıkta dolaşanlar genelde gerçek hayatta ya askere gitmeyen asker kaçağı çıkar ya da ülkesine düşmanlık yapmakta en önde koşar

• maharna partisi ne zaman aktroller toplanmışsınız yineSudan'da tarım yatırımı battı 

• merak etmeyin uzaylı nohutlar ile tarımı kurtaracağız

• battı demeyelim. topu sudan'a attık diyebiliriz. yaparsan sen yaparsın, yapmazsan da sen bilirsin hesabı gibi geldi bana. zaten bu işi sudan'ın kendisinin yapıyor olması en güzelidir. biz sadece maddi ve manevi destek veririz. yoksa bizim oraya gitmemiz, toprak sahiplenip tarım yapacak olmamız gibi düşünen oldu ve hala da var ise yani bu bana pek gerçekci bir düşünce gelmiyor. olmaz zaten. bu fabrika da olsa olmaz, başka bir şey de olsa olmaz. biz %100 isek, sudan için hangi konuyu ele alırsan al en fazal %40 dersin. dolayısıyla sözcü'nün yaptığı habere bu açıdan bakmak lazım. sudan'dan kar elde etmeyi düşünürsek eğer, sömüren ülkeler kervanına katılmış oluruz bizde.

30.11.2023

https://tarimca.com.tr/turkiyenin-sudandaki-tarim-sirketi-tasfiye-ediliyor//

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.