|
Çin, uçan araba ve dronlara devasa yatırımlar yapıyor
-
-
şu aptal tasarımlardan bir kurtulamadılar. oyuncak drone mu bu kardeşim ya. milletin kolu bacağı mı kopsun illak.
-
çin bi dur olm ya. zaten ortalık karışık. b.kunu çıkartma. yavaş git biraz.
-
Yorumlar yine evlere şenlik
-
Inş bı dahaki aracım uçan omoda 5 olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolmuş sitili olursa daha iyi.
Bostancı - Taksim dolmuşu buna dönerse iş yapar. Taksim - Bakırköy, Gayrettepe - Maslak vs gibi bir çok hat kurulabilir.
Çin’de en önemli olay devletin bu tür teknolojileri çok desteklemesi. Belediyeler devasa yatırım yapıyor ilk biz olacağız diye yerel firmalara.
Bizde ise her şey çok güzel olacak de geç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 13 Kasım 2024; 16:47:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dron teknolojisi koskoca tankları, kara araçlarını, savaş gemilerini ve uçak gemilerini bitirdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
uçan araba demek ne kadar doğru acaba. insan taşıyabilen dron sonuçta başka bir isim düşünülmeli :)
-
Geleceüin teknolojisinde geri kalmak istemiyor
Dünyaya 50 sene erken gelmişiz biz
-
Batılılar elektrikli arabalarla baş edemezken adamlar bir seviye daha arttırıyor zorluğu :) :) :)
-
Başımıza çin malı yağacak
-
-
Hiç araştırma yapmayan haber editörü :)
ABD Nasdaq ulaşım ve teknoloji hisslerine bakarsanız onlarca firma bu alanda ABD'de inanılmaz atılımlar ve testler yapıyor.
Bir çok firmanın başarılı uçuş testleri ve üretim aşamasında ciddi adımlarının olduğunu göreceksiniz.
Ama nerede Türkiyede araştırarak haber yapma. Gir yabancı haber sitelerine Deepl indir üstelik akademik dile çevirme özelliğide geldi AI destekli :) çevir al sana haber.
-
Hiç bu alandaki haberleri takip etmeyen teknoloji okuyucusu :)
Evet, ABD'li firmalar var ve önemli anlaşmalar yapıyorlar. Önceki haberlerimizde defalarca zaten değindik buna. Kaldı ki bu haber firmalar özelinde olan bir haber de değil. Çin'in bu endüstriye yaptığı yatırımdan bahsediyoruz. ABD yasal düzenlemelerle boğuşurken Çin endüstriyi kuruyor.
-
Bizde belediyeleri çalıştırmıyorlar ki. İktidar belediyeleri kaybedince yasa değiştirdi. Kayyum atadı. Ödenekleri kesti. Ellerindeki yapıları ve gelirleri aldı. Bizim durumumuz ile kıyaslanacak bir şey değil bu. Eleştirilecek şeyler var ama kesinlikle bu konu değil. Ülkede teşvik, devlet desteği ile büyüyen bir sermaye var 20'yi aşkın yıldır. Bunlar AKP'li değilsen seninle iş yapmayı bırak sosyal medyadan muhalefete laf atıyor. İsrail'e milyonlarca dolarlık mal satıp akşam 500 kişi toplanıp Filistin destekliyorlar. Aynı koşullarda değiliz. Üstelik bir tek haberden bu çıkarım yine yapılamaz. Neyse zaten uzun uzadıya yazmaya gerek yok.
Abd yasal düzenlemelerle uğraşırken onlarca firma çinlilerden daha fazla ilerleme kaydediyor.
Sen sadece çinlilerin haberlerini görüyorsun çünkü araştırmıyorsun :)
Bana abd den 10 firma say desem sayamazsın bile çeviri yaptığın sitedeki kadar bilgin var çünkü.
Haber okumadığın dediğin insan bu firmalara borsada yatırım yapıyor değil çin'i dünyanın her ülkesinde insansız hava araçları ile taşımacılık yapan şirketleri araştırıyorum.
Sen buna drone diyorsun üstelik ve burada bilgimizi tartışmaya çalışıyoruz.
Kolay gelsin
-
ABD de lisanslı uçuş yok. Çin Lisanslı deneme uçuşlarına izin verdi. Bu nedenle Çinli markalar uçuşa başladı. Aslında bu alanda Hyundai epey önde. Hem Çinde uçuyor hem Korede sanırım birde Dubai de. Hyundai EVTOL aracını uzun süredir ABD ve Avrupada da sertifikalandırmaya çalışıyor fakat her iki kıtada buna dair sertifikasyon çalışmaları oluşmadığı için beklemede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AO -- 14 Kasım 2024; 16:17:0 > -
Benim derdim başta şu anda kim belediye başkanım ise ona. Ben seçtim kardeşim yaptırmıyorlar ettirmiyorlar ben anlamam seçmenim ben dediğimi bir şekilde yapacaksın.
Yıllık 413 milyar TL yönetiyor başkan, 12 milyar dolar ediyor. Öyle yokluk edebiyatı filan çekmesin bana.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anlamadığınız belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 15 Kasım 2024; 20:25:45 >
12 milyar dolar bütçe ile halen fakirlik edebiyatı nasıl yapılır anlamıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Batılılar elektrikli arabalarla baş edemezken adamlar bir seviye daha arttırıyor zorluğu :) :) :)
|
Yorumlar yine evlere şenlik
|
Benzer içerikler
- whatsapp neden açılmıyor
- telefonu webcam olarak kullanma
- uygulama indirmeden karekod okutma
- gizli story izleme
- instagram efekt arama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X