Bende adidas var hocam 6 ay filan oldu taş gibi silmesi filan zor gıcır olmaz ama az kirli giyerim dersen güzel.
evet hocam süet çok güzel duruyor. Ama temizliği de bir hayli zor oluyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: fenerliso
çabuk soluyor geneli ama güzel görünüyor yani süetin de yeri ayrı
eyv hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: KARETRA
quote:
Orijinalden alıntı: Krious
Bende adidas var hocam 6 ay filan oldu taş gibi silmesi filan zor gıcır olmaz ama az kirli giyerim dersen güzel.
Usta sen temizlediğimde aldığım gibi olsun diyorsan olmaz ama koyu renk alırsan ıslak mendille sildiğinde normal gözüküyor alıcaksan koyu renk al derim.Sıkıntı olmuyor.
Bordo almayı düşünüyorum ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KARETRA
quote:
Usta sen temizlediğimde aldığım gibi olsun diyorsan olmaz ama koyu renk alırsan ıslak mendille sildiğinde normal gözüküyor alıcaksan koyu renk al derim.Sıkıntı olmuyor.
Bordo Almayı Düşünüyorum ?
Dostum süet ayakkabılar suya karşı daha hassas olur ben ayakkabıya çok dikkat ederim iyide bakarım diyorsan al ama fazla önemsemiyorsan sadece güzel görünüyor diye alacaksan fazla dayanmayabilir.
su deyerse bir ayda acılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: AyrtonSercan
Dostum süet ayakkabılar suya karşı daha hassas olur ben ayakkabıya çok dikkat ederim iyide bakarım diyorsan al ama fazla önemsemiyorsan sadece güzel görünüyor diye alacaksan fazla dayanmayabilir.
Eyv baskan.
Sıkıntı yapmaz bence bordo.
Suet ayakkabi goruntu olarak hos gorunse de pismanliktir. Lekesi belli olur bastirip silmek istesen ayakkabinin ustundeki tuyler kalkar. Ama puf noktalari var sanirim beyaz mum sürüp fön makinesiyle eritmek gibi iyi arastir derim
Uğraşmaya değmez Ozaman.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme