< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 18 Temmuz 2016; 19:00:07 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 18 Temmuz 2016; 19:00:07 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yahu öyle bir konuşuyorsunuz ki sinemaya gitmeyecem hede hödö.Yahu 12 lira verip 2 saatini ayıramıyorsan, filmleri takip edip boşuna kendine eziyet etme bırak gitsin.Yani boş bi vaktinde Git izle eğlenmeye bak he beğenmedin mi çık sinemadan beğenmedim de.
|
+52
bunu demeye çalışıyorum bende bu filmi bilipte gidenler ne beklentisiyle gidiyor? tabi ki Joker, Harley ve birazda Batman ama sen tutuyorsun Jokerin sahneleri kirpiyorsun Batman e 1, 2 dk sahne koyuyorsun. Harley ile Joker in ilişkisini değilde Harley in kalçalarını sergiliyorsun. Ben gitmeyi düşünmüyorum dediğim zamanda yok efendim para ve zaman ayırıp gitmeyecekseniz filmi neden takip ediyorsunuz diyorlar. Bir beklentimiz vardı ama beklentimiz karşılanmadı bu kadar basit bi kaç önce 20 dk Batman var filmde dediklerinde ilk gün giderim diye hesap yapıyordum bugün bi bakiyorum Batman in 2 sahnesi varmış. Jokerin sahneleri silinmiş keza. E abi ben niye gideyim Katana, croc falan mı izlemeye gidicem. fragmanları batman ve özellikle joker ile doldurdular ama filmde yoklar. O zaman wb de kusura bakmasın hep aynı hataları yapan adamlara para kazandirmaya lüzum yok bluray çıkınca izleriz. |
Filmi izledim:
Puanım 6.5/10 Daha anlaşılır olması için; BvS 6/10 - 6.5/10 Civil War 7/10 Guardians of the Galaxy 7.7/10 Iron Man 1, CA:TWS 8.5/10 TDK 9/10 Film beklediğim gibi değildi. Bi Guardians of The Galaxy etkisi yaratmasını bekliyordum. Hikaye zayıf, villain çöp.(GERÇEKTEN ÇÖP) Filmin iyi yanları: -) Joker - Leto olmuş, Heath Ledger sonrası Leto'ya karşı antipatik davrananlardan değildim. Beğendim, Jared Leto zaten kalitesini ortaya koymuş. -) Harley Quinn - Filme izleyici çekmeye yarayan karakter, beğendim ağzım açık izledim ![]() ![]() -) Ben Affleck/Batman - Filmde görüneceğinden emin değildim, belki dublör kostüm içindedir dedim ama oynamış. Trailerdaki sahnelerinden farklı sahnesi var. Ama filmdeki süresi az. Çok olmasını da bekleyemezsiniz zaten. (Hikayeye bir katkısı yok, sadece flashback) -) Filmin giriş kısmı - Giriş Gelişme Sonuç diye ayırırsak en iyi kısım filmin girişi. -) Cameolar -) Eğlenceli olması - Evet, film eğlenceli olmaya çalışmış. Espriler, mizahlar havada uçuşmuyor. Ancak kesinlikle bir derinlik bekleyemezsiniz. Çok da havasına kapılamadığınız bir dram da mevcut.(El Diablo ile ilgili) Zaten trailerların değişiminden filmin eğlence filmine dönüştüğü görülebiliyordu. Boomerang filmin komik adamı bu arada. -) Takım içi iletişimler ve Deadshot - Filmin zaten eğlenceli olmasının nedeni karakterlerin birbiriyle etkileşimleri. Deadshot da mükemmel değil ama filmde ona odaklanılmış ve karakteri normalde de sevdiğimden güzeldi. Silahlarla arası baya iyi bu arada ![]() -) Ezra Miller, ![]() -) After Credits - After Credits var diye ekledim, çok gaza getiren bir sahne değil. Güzel bir konuşma var o kadar, soran olursa yazarım spoiler içinde. -) Soundtrackler - Filmin müzikleri çok hoşuma gitti. Ama Sucker for pain'i creditse koymuşlar daha çok duymak isterdim. Kötü Yanları: -) Sahne kesintileri - Joker'in sahneleri kesilmiş. Flashbacklerde de asıl hikayede de. Bunu filmi izlerken direk anlıyorsunuz. Hayır amaçları ne kesmelerinin onu da çözemedim daha değerli bir sahne de yok koyulacak. Yazayım buraya mesela, "I can't wait to show you my toys" dediği yer, "Bye bye" sahnesi yoktu. O fotoğraflarını gördüğümüz Joker'in Harley'e tokat attığı sahne yoktu. (örn: Amanda Waller'ın trailerda masada konuştuğu sahne de kesilmiş anlaşılıyor izlerken) -) Sahne kesintilerinden kaynaklanan kopukluk - Flashbacklerin birinde ne ara bu kadar olay gelişti dedim. ( Flashbackte diyorum bunu bak ![]() -) Hikaye zayıflığı, zorlama senaryo, klişeler - Takımın kurulması fikri eh işte denebilecek kadar mantıklı. Görmeye alıştığımız klişeler de var filmde. -) Derinlik yok, film dediğim gibi eğlendirmeye çalışıyor.(başarıyor da) Hikaye zayıf karakter gelişimleri kısa kısa işlenmiş. İlk başta hapiste çürüyeceğimize şu villainı alt edelim bari kafası ile dolanıyorlar etrafta. Sonra 2012'deki Avengersvari bir motivasyon sağlanıyor.(coulson) Ama o motivasyon tatmin etmedi beni. -) Sahnelerin yeniden çekilmesi - Bu iyi bir şey olabilir mesela trailerı izleyip gidiyorsun filmde direk trailerdaki sahneyi bi daha izliyosun bu kötü bir şey. Ama Joker'in "I'm just gonna hurt you, really really bad" sahnesi bi daha çekilmiş, ilk versiyonda cümleyi bitirdikten sonra sırıtıyodu, bozmuşlar. Eğer sahne yeniden çekiliyorsa öncekinden daha iyi olması lazım. -) Villain kocaman bir çöptü. Joker aslında asıl villain falan deniyordu trailerlar ilk çıktığında, keşke öyle bir şey olsaymış (koca takım vs joker mantıksız ama) daha fazla Joker görseymişiz. Villain ile uğraşmalarını izleyeceğime Joker'in manyaklıklarını izlerdim daha iyi. Spoiler vermemek adına daha fazla bir şey yazmıyorum, merak ediyorum forumdaki diğer arkadaşlar ne diyecek villain ile alakalı. -) Espriler - Bu kişiden kişiye değişir. Şakalar bayıcı olabilir, cıvık denebilir ben çok hissetmedim, dediğim gibi kişiden kişiye değişir. TWS'den fazla AoU'dan az cıvıklık var. (AoU'dan fazla olmayı başaran var mı ki ![]() -) Gelişme ve sonuç - Gelişme kısmında iyi kötü bir arada. Filmin final kısmı daha güçlü olabilirdi. Yorumum, filme gidin demek isterdim gerçekten ama diyemiyorum. Paranız varsa gidin. Benim beklediğim bu değildi siz de hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. DC'den sağlam bir film gelmesi lazım artık. Under The Red Hood olur, Flashpoint olur hikayesi yere basan film sonunda vay be dedirtcek bir şey. Yoksa Marvel'den nasıl iyi bir yanı olacak? |
İki saatin 40 dakkasında Joker var diyip trailer'ına filmde olmayan sahneler koyup sahtekarlık yapan, filmdeki Katana bilmem neyle ilgilenmeyeni aylarca filme endeksleyip kandıran bu herifler. Filmi izleyince çim biçme makinesiyle sahnelere dalındığını gören, rahatsız olan niye geniş düşünecekmiş onu anlamadım?
![]() |
Bir Reddit kullanıcısı Warner Bros.'ı dava etmeye karar verdi
İnanın Suicide Squad hakkında o kadar çok skandal haber okumama ve yazmama rağmen her seferinde şaşırmaya devam ediyorum. Daha önce de buna benzer yaptığımız bir haberde Suicide Squad'ın Rotten Tomatoes puanını düşük bulan ve bunun kasten yapıldığını düşünen biri rottentomatoes.com'ı kapatmak için imza kampanyası başlatmıştı fakat kampanyayı başlattıktan iki gün sonra ''Bu kadar büyük bir olay hâline geleceğini tahmin etmemiştim.'' diyerek kampanyayı durdurmuştu. Bu sefer olay Suicide Squad'ı savunmak değil, bir Reddit kullanıcısı avukat olan abisi ile birlikte Warner Bros.'ı baya baya dava etmeye karar verdi ve işleme 11 Ağustos 2016'da başlayacaklar. BlackPanther2016 isimli kullanıcının mesajı şöyle; ''Film fragmanları yemek menüleri gibidir, sipariş ettikten sonra eline ne geçeceğini gösterirler. Bir McDonald's menüsüne bakıp turşulu, tavuklu, erimiş peynirli en sevdiğin hamburgeri seçiyorsun (erimiş peyniri çok sevdiğin için bu hamburgeri seçmişsindir.) Zor şartlarda çalışıp kazandığın parayla bu hamburgeri alıyorsun, hamburgeri veriyorlar ama o da ne? Bu senin sipariş ettiğin hamburger değil. Evet turşu ve tavuk var fakat erimiş peyniri yok... sadece normal bir peynir var. Suicide Squad fragman ve TV Spot'larında Warner Bros. ve DC'nin tanıttığı BELLİ Joker sahnelerini izlemek için bütün filmi izlemem gerektiğinden dolayı biletimi aldım. Bahsettiğim sahneler: Joker'in arabanın içinde tavana yumruk atması, Joker'in ''Sana oyuncaklarımı göstermek için sabırsızlanıyorum.'' repliği ve Joker'in yüzü yanık hâldeyken ''Görüşürüz!'' deyip el bombası attığı sahne. Bunların hiçbiri filmde yer almadı. Fragman ve TV Spot'larda tanıtılan sırf bu sahneleri izleyebilmek için Londra'ya 482 kilometre araba sürdüm ve bu sahneleri bana göstermediler. Ek olarak, filmi izleme sebeplerimden biri olan iki Katana sahnesi de yer almadı. Bunlar: Katana'nın gözlerinin siyah oluşu ve ağır çekimde kılıcından ruhların çıktığı sahne. Bu sahneler fragman ve TV Spot'larda birçok kez tanıtıldı. ''Hey, tanıtımlara bakın! Bunların hepsi 5 Ağustos'ta vizyona girecek filmde olacak! Gelin izleyin!'' dedikleri için ulaşıma ve diğer şeylere hatrı sayılır bir para verdim ama hiçbiri filmde yer almadı. Sinemadaki görevlilere bu sahneleri izlemek için geldiğimi ama filmde olmadığını anlattım ve geri ödeme istedim. Bana gülüp dışarı attılar. Bu yüzden bu meseleyi mahkemeye taşıyorum. Geri ödeme istediğim için sinemadan dışarı atılırken bana gülünürken duyduğum utancın travmasını ve geri ödeme talep ediyorum, ayrıca İskoçya'dan Londra'ya 160 sterlin tutan yakıt paramı istiyorum. Eğer bir şeyi tanıtıyorsanız... tanıttığınız şeyi verin. Nokta. Film stüdyolarında bu alışkanlık hâline gelmeye başladı, fragmanda efsane sahneler gösteriyorlar... ama filme eklemiyorlar. Hiç adil değil. Siz de böyle hissediyorsanız bana katılın. Bu saçmalığı durduralım. ''Uzatılmış versiyon'' saçmalığıyla sizi soymalarına izin vermeyin. Mahkememiz 11 Ağustos 2016'da başlıyor.'' Adam haklı |
Filmin kötü çıkması zerre umrumda değil.
Ben Jared Leto'ya ağlıyorum. Mr Nobody den sonra adamla aramda anlaşılmaz bir bağ oluştu muhteşem sempatik geliyor. Zaten rolleriyle oyunculuğuyla bilen bilir.Üzmesinler adamımı ya |
Bu tarz flimlerin hepsini izlerim.marvel dc ayirmam.verdigin 5 10 tl nin karsiliginida aldigimi dusunurum.cok derine inmem
Ama hakikaten kotuydu bu ya.flim kotulerin hikayesi dendiginde kotulerin kazandigi agir ve ciddi bir flim sandim Karakterlerin alayi kurtlar vadisindeki zaza dayi modundaydi.zaza ne kadar kotuyse bunlarda o kadar kotu.bi kac karakter super gucu oksijen solumasiydi galiba.ozellikle bumerang atan elemanin. Ikisi gelse yine izlerim ama izle gec flimlerinden |
Film Oscar'da 'En İyi Makyaj' ödülüne aday oldu.
|
Doctor Strange gorsel effect almaliydi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |