Şimdi Ara

Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.901
Cevap
40
Favori
144.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Death52

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

La ben Boomerang üzerinden konuşuyorum. Suicide Squad tabii Batman'e bağlanır. Veya ilk filmden sonra Suicide Squad'ı bayağı genişletip DC Universe Online tarzında bir Justice League filmi yaparlar

DCUO tarzinda olcaksa Injustice League olsun

Tamam işte Suicide Squad'ı geliştirip Injustice League yaparlar

Ya ne biliyim Injustice League'de Joker, Lex, Deathstroke, Sinestro, Black Adam gibi daha üst düzey düşmanlar olmalı bence..

La tamam gelişsin diyoruz işte

Bence gerek yok ayri ayri gitsin. Tamamen takimi sifirlayip bunlari eklemeye ne gerek var ki

La DCUO gibi olsun da ister yeniden kursunlar isterlerse ekleme yapsınlar. Ama DCUO gibi olursa muhtemelen Lex toplar takımı

Aynen. Ben acikcasi ilk JL filminde Brainac ikincisinde Inj. Lig. 3. De Darkseid isterim ama 2. Sini o kadar karakter toplamaları imkansız gibi...

Injustice League 2. film olur aslında. Karakterleri saysana bi.

Çok uyesi varda temeller şöyle..
    Joker, Lex, Sinestro, Penguin( olmasada olur ), Black Manta, Black Adam, Deathstroke falan.. Ama ekleme cikarma yapabilirler istedikleri gibi...

Injustice League kurmak için sinematik evrenin bayağı genişlemiş olması gerek ama DC karakterleri tanıtmadan bir araya getirmekten pek çekinmediği için olabilir de. 2. Film de Darkseid'ın villain olacağını okumuştum bir yerden. 3. Film de Injustice League toplayıp bir Death Battle yapabilirler

Olabilir O zaman solo filmlerdeki dusmanlar de artar...

3. Filme kadar solo filmler de gösterebilirler.
    3. Film de Death Battle yaptıktan sonra alttan gelen sidekickler ölenlerin yerlerini alırlar

Bence öyle olmaz. Her şeyi sıfırlarlar
    Gerçi Dick, Wally belki de John yerleri alabilirde Supes ve WW nin yerini Super Boyla o Wonder Girl mü ne o dolduramaz

Herkesin ölmesine gerek yok Ben Barry <=> Wally'den söz etmiştim belki bir de Bruce <=> Dick olur

Hal'da Spectre olur... Yalniz o zaman Anti Monitor'de gelmis olur. Crisis on Infinite Earth'e gider guzel olur ha

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Vixen varsa Green Lantern John Stewart olmaz umarım. Çizgi Dizide bi ara sevgililerdi çünkü.

Tom Hardy yalnız ne Captain Boomerang olur he. Ondan sonra da al Flash filmine baş kötü olarak koy.

Deadshot Ryan Gosling olsun farketmez.

Will Smith Multiplex olsun.

Margot kimi oynayacak o kız bildiğin çıtır sarışın. Harley yoksa kim olacak ki?

• Will Smith, Tom Hardy ve Margot Robbie ile anlaşma yakınmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Will Smith, Tom Hardy ve Margot Robbie ile anlaşma yakınmış.

Bunların dışında Ryan Gosling de var sanırım.
    Yalnız bu isimler ile anlaşılırsa çok muazzam bir kadrosu olur.Merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

quote:

Will Smith, Tom Hardy ve Margot Robbie ile anlaşma yakınmış.

Bunların dışında Ryan Gosling de var sanırım.
    Yalnız bu isimler ile anlaşılırsa çok muazzam bir kadrosu olur.Merakla bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Haberi görünce çok sevinmiştim, oyuncular da bunlar olursa müthiş ötesi olur. DC/WB diğer filmlere de böyle seçimler yapmalı.

• Jesse Eisenberg 'Lex Luthor' rolünde filmde rol alabilirmiş.
  • quote:

Jesse Eisenberg 'Lex Luthor' rolünde filmde rol alabilirmiş.

Kesinleşmiş sanırım.http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=109901
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokratik Adam

quote:

Jesse Eisenberg 'Lex Luthor' rolünde filmde rol alabilirmiş.

Kesinleşmiş sanırım.http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=109901

Alıntıları Göster
    Suicide Squad’ın Yeni Karakteri Lex Luthor Oldu

Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie

Warner Bros ve DC filmleri ile bilgiler gelmeye devam ediyor. Warner Bros, belki de iyi bir zamanlama ile Avengers 2′nin fragmanı geldiği tarihlerde kendi filmleriyle ilgili haber sayısını artırarak haber gündemini domine etmiş gibi gözüküyor.

Yönetmen David Ayer’in yazıp yönettiği son filmi Fury, geçtiğimiz hafta sonu ülkemizde vizyona girdi. Bizim de izleyip eleştirisini hazırladığımız film tüm dünyadan olumlu yorumlar alıyor. Fury’nin başarısı şüphesiz ilgiyi David Ayer’in üzerine çekmiş durumda ki Ayer, DC’nin merak edilen filmlerinden olan Suicide Squad’ı yönetecek.

2016 yılında, Batman v Superman filminden sonra vizyona girecek olan Suicide Squad için şu ana kadar Will Smith ve Tom Hardy ile anlaşılmıştı. Ryan Gosling’in de kadronun üçüncü karakteri ile katılacağı söylentiler arasında. En azından görüşmelerin sürdüğünü biliyoruz.

Filme katılan yeni oyuncu ise Jesse Eisenberg oldu. Eisenberg, bildiğiniz gibi Batman v Superman: Dawn of Justice filminin kadrosunda Lex Luthor karakteri olarak yer alıyor. Genç olması sebebiyle eleştirilen, ancak Zack Snyder’in usta ellerine güvendiğimiz Lex Luthor, Suicide Squad’ın da karakterleri arasında yer alacak. Böylece Jesse Eisenberg, 2016′da iki büyük DC filminde ard arda ekrana gelmiş olacak ki bu da çekim takviminin bir hayli yoğun olacağını gösteriyor.

2016′da önce Mayıs ayında Batman v Superman: Dawn of Justice vizyona girecek, ardından Ağustos ayında Suicide Squad’ı izleyeceğiz.

Kaynak

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Hocam Tom Hardy ve Will Smith'in rolleri belli oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

Roller belli değil daha.
  • quote:

quote:

Roller belli değil daha.

Alıntıları Göster
    Tom Hardy ve Will Smith Jesse'de Lex rolüne iyi giderse çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Tom Hardy ve Will Smith Jesse'de Lex rolüne iyi giderse çok iyi olur

Alıntıları Göster
    Kadro mükemmel
  • Cara Delevingne, Harley olacak gibi sanki

• quote:

Cara Delevingne, Harley olacak gibi sanki

Daha güzelini bulamamışlar mı erkeğe benziyor hacı o
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

quote:

Daha güzelini bulamamışlar mı erkeğe benziyor hacı o

Kaşlar dışında pek bir sorun yok

• quote:

Bu filmde Harley olmayacak onunla ilgili başka bi film planı var sanıyodum hocam
  • quote:

quote:

Bu filmde Harley olmayacak onunla ilgili başka bi film planı var sanıyodum hocam

Ben de öyle biliyorum ama son zamanlarda çok dinlenmeye başladı. Hem Harley bu film de olmasa da eninde sonunda Suicide Squad üyesi olacak.

• quote:

quote:

quote:

Ben de öyle biliyorum ama son zamanlarda çok dinlenmeye başladı. Hem Harley bu film de olmasa da eninde sonunda Suicide Squad üyesi olacak.

Katılıyorum ve ayrıca Harley sinematik evrende ne kadar çabuk gözükürse o kadar iyidir benim için,o Suicide Squad filminde olmayacak dendi ama olursa tabiki şahane olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

Katılıyorum ve ayrıca Harley sinematik evrende ne kadar çabuk gözükürse o kadar iyidir benim için,o Suicide Squad filminde olmayacak dendi ama olursa tabiki şahane olur

Ben, Joker'siz bir Harley düşünemiyorum. Joker ne olacak acaba.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.