Şimdi Ara

Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.901
Cevap
40
Favori
144.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmin ilk yarısını izleyip sıkılıp kapatmıştım, 1 ay geçti dur bi bakayım dedim ne oluyoruz.. Açtım filmi bitirdim. Fakat öyle mi kötü olur arkadaş ya..
    Öncelikli olarak herkesin harika silahlarla vuramadığı yaratıkları, harley quin kıytırık tabancasının tek kurşunuyla indiriyor. Ayrıca cadı olayı kadar saçma birşey olamaz. Cadı dünyayı 1 saniyeden kısa bir sürede gezebilirken bizim operasyonun başındaki kadın yanında kalbini açarak tehtid ediyor. Arkadaş sen gözünü kırp, o cadı o kalbi alır tokyoya götürür üstüne seni alıp uzaya koyar sen daha gözünü açamazsın. Üstüne üstlük o son sahnedeki kavga sahnesi o yokmu o ahh.. Cadı dünyayı yok etmeyi kafaya koymuş ama gördüğüm kadarıyla öldürmek gibi bir niyeti yok, elinde 2 kasap bıçağı var ve harley quine arkadan giriyor sonra bıçakları bırakıp harleyi nazikçe itiyor. Cadının abisinin c4 ile öldürülmesine hiç girmiyorum bile.

• -Bane kullanıcısına yanıt
    hocam naptınızzzz
  • Filmin yarisini izledim biraz önce. Yorumlarin kötü olduğunu biliyordum ama bu kadar da vasat olacağını beklemiyordum hakikaten. Her bir sahnede artik klişe olmuş şarkılar çalması, basit konu ve giriş gelişme sonuca uymamasi, jared letonun yapmacik gülüşü, diyaloglar... berbat bir film berbat. Daha ne söylenebilir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Filmin yarisini izledim biraz önce. Yorumlarin kötü olduğunu biliyordum ama bu kadar da vasat olacağını beklemiyordum hakikaten. Her bir sahnede artik klişe olmuş şarkılar çalması, basit konu ve giriş gelişme sonuca uymamasi, jared letonun yapmacik gülüşü, diyaloglar... berbat bir film berbat. Daha ne söylenebilir bilmiyorum.

en iyisi izlememek galiba. açayım dedim son kez bir yorumlara bakayım vazgeçtim.
  • Şuan söndü demek hiç gideri yok.Keşke sorsaydım spoiler yememek için fazla konuya bakmadan indirmiştim akk'yi de deldim birde arşive attım özenle
    Soğuk suyu şimdi mi alırsınız filmi izlerken mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 17 Aralık 2016; 1:7:39 >
  • Bvs'yi de beğenilmemişti ben sevmiştim aslında bunuda ondan yola çıkarak indirdim ama sanırım izlemeden sileceğim
    Filmde güzel olan şeyler; Harley Quinn, müzikler ve credit sahnesi.
    Benim açımdan yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzikler güzel de sahnelerle alakasız ve uyumsuz. Playlist'indeki şarkıları yapıştırmış geçmiş kim yaptıysa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

quote:

Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie

• mabovski kullanıcısına yanıt
    Diyemeyiz
    Yılın fiyaskosu Batman vs Süperman
    Bu film biraz onlara oranla küçük film kalır ben ilk fragmandan beri bu konudayım çok güzel olacak diye
    50 kişiyle kavga ettim
    Olmadı
    Yanıldım ayrıldım buradan çok kalp kırmaya gerek yok
    Yönetmen trolledi bizi

Fakat Batman vs Süperman izleyemeyecek kadar kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Diyemeyiz
    Yılın fiyaskosu Batman vs Süperman
    Bu film biraz onlara oranla küçük film kalır ben ilk fragmandan beri bu konudayım çok güzel olacak diye
    50 kişiyle kavga ettim
    Olmadı
    Yanıldım ayrıldım buradan çok kalp kırmaya gerek yok
    Yönetmen trolledi bizi

Fakat Batman vs Süperman izleyemeyecek kadar kötü

bu film savunulamayacak durumda zaten ve herkes aynı fikirde bu konuda ama BvS konusunda benim de dahil olduğum büyük bir grup filmi beğeniyor. ayrıca beğenmese de çoğu kişi eleştirildiği kadar kötü olmadığını kabul ediyor. sen ise çıkmış izlenmeyecek kadar kötü diyorsun. senin beğenine uymayabilir ama bu sene vizyona girmiş filmler arasında her türlü izlemeye değecek bir film. beklentini karşılamamış olabilir ya da başka nedenlerle sevmemiş olabilirsin ama biraz da objektif şekilde kendi düşüncelerinizi belirtin. BvS izlenmeyecek durumda ise ona göre izlenecek durumda olan filmler hangileriydi onları da merak ettim doğrusu.

• ''Süperman'' yazan birisini ciddiye almamak gerek
  • tnuviel37 kullanıcısına yanıt
    Diğer trole cevap bile yazmıyorum sana yazayım ben Batman hayranıyım
    30 yaşındayım 8 yasından beri Batman'ı takip ettim
    İlk para biriktirip aldığım oyuncak batmobile di
    Bu filmde de batman ismi geçiyordu fakat kötü bişey çıkacağını az çok anladım sinemada gitmedim
    Evde izliyeyim dedim yarısında uyuya kaldım ertesi gün kalktım gene tamamlayamadım filmi

İmdb puanı 6 küsür birşeydi yanılmıyorsam bilmem kaç yüz milyon dolarlık film

• JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    Beni blokla diyor mesajların

• Evde de dublajfilmizle.com'dan mı izliyodunuz? Filmden en beğenilen şey Batman'di... Duyularınızda problem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Diğer trole cevap bile yazmıyorum sana yazayım ben Batman hayranıyım
    30 yaşındayım 8 yasından beri Batman'ı takip ettim
    İlk para biriktirip aldığım oyuncak batmobile di
    Bu filmde de batman ismi geçiyordu fakat kötü bişey çıkacağını az çok anladım sinemada gitmedim
    Evde izliyeyim dedim yarısında uyuya kaldım ertesi gün kalktım gene tamamlayamadım filmi

İmdb puanı 6 küsür birşeydi yanılmıyorsam bilmem kaç yüz milyon dolarlık film

yani? ben diyorum ki genelleme yaparak film izlenmeyecek haldeydi demeyin. filme bayılan çok fazla kişi var. ayrıca gerçek anlamda eleştirmenlerin gömdüğü kadar olmadığını da büyük bir çoğunluk kabul ediyor. filmi rezil bulan sayısı çok az iken neden işe yaramaz bir film gibi gösterilmeye çalışılıyor? film seni içine çekememiş olabilir. herkesin zevki aynı olamaz zaten ama bir şeyi beğenmemek ile gömmek arasında da çok büyük fark var.

• Ya kardeşim şu çöp filmi uplayıp durmayın artık.

Filmi izlemek isteyen arkadaşlara ;

Eğer bomboş vaktim var bomboş bir iş yapasım var diyorsanız açın izleyin tırı vırı 2 saatiniz gider bi kazancınız olmaz.

Benden size tavsiye youtube'dan falan açın "Suicide Squad Batman's Scenes" yazın izleyin. Çünkü filmde ele gelir sahneler sadece Batman'in sahneleri.

GERİSİ KOCAMAN BİR ÇÖP
  • quote:

Beni blokla diyor mesajların

Beni neden bloklamadın diyor bence

Şimdi cevap vermeye gelir ama dur JL'cim sen zahmet etme "ıyy dedpul da gelmiş "
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.