Şimdi Ara

Suits (2011) | IMDB:9.0 (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.186
Cevap
31
Favori
83.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adamların yaptığın diziyse bizimkiler ne yapıyor lan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha yeni anladım sezonun bittiğini, son bölümü normal bir bölüm sanarak izlemiştim. Hoş bir bölümdü, umarım gelecek sezon daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samed Bey

Ben daha yeni anladım sezonun bittiğini, son bölümü normal bir bölüm sanarak izlemiştim. Hoş bir bölümdü, umarım gelecek sezon daha iyi olur.

aynen bende

sezon finali diyede yazmadı :)
  • 6*16

En son 10.bölümü izlemiş ve geriye kalan bölümler için sezonun bitmesini beklemiştim, iyi ki de öyle yapmışım bence bölümleri üst üste izlemek çok daha keyifli oluyor. Bölüme gelirsek, bence çok güzel bir şekilde bitti ve aradan sonraki son 6 bölümü oldukça başarılı bulduğumu söylemeliyim.

Harvey, Rachel, Donna, Jessica, Louis... Hepsi birlik olup Mike'ı baroya aldırmak için uğraştılar ve allem edip kallem edip sonunda Mike'ı baroya sokmayı başardılar. Vallahi korkulur bu ekipten. Ayrıca Mike'ın klinikte baktığı davalar her ne kadar güzel olsa da eskisi gibi Harvey ile baktıkları davalar çok daha iyi oluyor. Bu bakımdan ikisini aynı davada çalışırken görmek güzeldi.

Son bölümde Harvey'nin restorana girip Gina'ya mektup verdiği sahnede, Gina'nın, Mike'a karşılık Harvey'i isteyeceğini ve bölümün sonunda Mike'ın baroya gireceğini ama Harvey'nin barodan atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalacağını öngörmüştüm. İlk kısmı tutturdum ama ikincisinde çuvalladım. Jessica'nın en kritik anda çıkıp, Gina'yı ikna etmesini ile gönülleri feth etti ve dönüşü muhteşem oldu. (Dönüş derken temelli dönüşten bahsetmiyorum, bu kısma daha sonra değineceğim.)

Louis ise dizinin üvey evladı gibi. Bütün iyilikler Harvey, Mike, Donna ve Rachel'ı buluyor, Louis'e gelince hep hüzün hep hüzün. Ayıp artık, biraz yüzünü güldürün şu adamın.

Bölümün sonunda ise, Mike'in, Harvey'nin ofisini istemesi ve ardından "Jessica artık gelmeyecek, artık başa geçme zamanı geldi" şeklindeki konuşmasından Jessica'nın diziden tamamen ayrıldığı mesajını aldım ben böylece Jessica'nın diziye geri dönüp dönmeyeceği şeklindeki sorulara net bir şekilde cevap verildiğini düşünüyorum.

• Başlasam mı ki acaba?
  • başla hocam bizim türk dizilerinden iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler izlenir mi 👍 Yorumlara baktım beğenilmiş

• izlediğim en iyi dizi.

• kesinlikle izlenir güzel dizidir
  • Yeni sezon tam olarak ne zaman başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xattorneyx

Yeni sezon tam olarak ne zaman başlıyor

Bi üstteki videoda July 12 yazıyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Widget kullanıcısına yanıt
    Tşkler iyi az kalmış :)

• Diziyi pek izleyen yok herhalde ben yeni başladım

• Kesinlikle izlenilmesi gereken dizi. Breaking Bad den sonra bir çok dizi sarmadı başlayıp bıraktım.
    Şimdi 7. sezonu bekliyorum

• Donna sekreterlikten kıdemli ortaklığa demek.saçma bence.
  • 5. sezonda ara vermiştim tekrar başlayacağım bu yoklukta iyi gider.
  • Super basladi yeni sezon yahu.

[spoiler]Harvey sonunda şirketin başına geçti. Louis sıkıntılı bir ayrılık sonrası süreç geçirdi ama son konuşmalardan sonra halloldu gibi görünüyor. Mike Harvey'in odasını aldı. Donna da hiç beklemediğim bir şekilde Harvey'den ortaklık istedi şirket için O da ortak oldu sanırım.

• oha, başladı mi dizi

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.