Şimdi Ara

Suits (2011) | IMDB:9.0 (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.186
Cevap
31
Favori
83.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • netflix'te varmış ama 5.sezona kadar var, 5-6-7 yok bu arada şuan 7'ci sezon mı yayınlanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

netflix'te varmış ama 5.sezona kadar var, 5-6-7 yok bu arada şuan 7'ci sezon mı yayınlanıyor?

Şuan 6. sezon devam etmekte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

netflix'te varmış ama 5.sezona kadar var, 5-6-7 yok bu arada şuan 7'ci sezon mı yayınlanıyor?

netflix mi kaldı bu devirde ?? kurun android box'ı , sabaha kadar beleş herşey
    bana soru sormadan önce, şunları okuyun

http://www.yurtdisindansiparis.com/2016/04/08/android-tv-box-nedir-secimi-nasil-olmalidir/#

benim aldığım model
    http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_471372.html?wid=21

• Çok sevdiğim bir dizidir kendisi, ağır ağır ilerliyor. Başlamayı düşünen arkadaşlar beklemesin, hukuk kültürü öğreniyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6x14

The Donna olayı güzel. Benjamin duygusal zekayı da işlemeyi başardı bayağı şık oldu. Ross yine katakulli ile baroya dahil olup avukatlık yapma niyetinde ama herkes zaten avukat olmadığını bilmiyor mu? Onu geçtim hukuk diploması da yok. Aslında tüm bunların cevabı yeniden okul okumak. Nasılsa fotografik hafızası var çabucak hallederdi.
  • 4-5-6 sezonlarini indirebilecegim bir yer var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

6x14

The Donna olayı güzel. Benjamin duygusal zekayı da işlemeyi başardı bayağı şık oldu. Ross yine katakulli ile baroya dahil olup avukatlık yapma niyetinde ama herkes zaten avukat olmadığını bilmiyor mu? Onu geçtim hukuk diploması da yok. Aslında tüm bunların cevabı yeniden okul okumak. Nasılsa fotografik hafızası var çabucak hallederdi.

Hiç sorma, hapisten sonra direk kayıt olucaktı bi yere, açık öğretimden hallederdi

• Californication, shameless tarzı dizileri seviyorum. Sizce Suits'e başlamalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wernher von Braun

Californication, shameless tarzı dizileri seviyorum. Sizce Suits'e başlamalı mıyım?

İkisine de benzemiyor ama kesinlikle başla. Garip bir şekilde sarıyor. Heyecan hep üst düzey. O hayati çok güzel aktariyor.

• Bu dizi kadar efsane bir dizi sanırım bir kaç tane var. Nedense çok seviyorum, biraz önce 6. sezon finalini izledim.
    Harika bitti yahu, tadı damağımda kaldı. Keşke hiç bitmese, çok hoşuma gidiyor.

• amacı ne dizinin izlenirmi
  • İlk defa mutlu bitirdik sezonu. 7.sezon uzak değil bakalım ne konu bulacaklar

• Son sahne çok iyiydi
  • Gelecek sezonu şimdikten iple çekmeye başladım resmen Jessica bebeğim kalp sana ya, çok özlemişiz.

• Sezon güzel bitti.

Geçmişi Mike'ın peşini bırakmayacak. Jessica olmasa bitmişti, tam yerinde sahne aldı, çok klas oldu cidden. Donna'yı üzmeyin be!
  • 6x16

Harika bölümdü harika. Özellikle sondaki diyalog müthişti.
    Jessica aşkımı kısa da olsa görmek çok iyi geldi, 7.sezon bomba gibi olacak

• Jessice nasıl da geldi ya

heyecan hat safhadaydı ve çok iyi bi sezon finali oldu

• Harikta bitti. Beklenmedik şekilde olması güzeldi. Bu dizi hiç bitmesin ya.

• All hail the queen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağlam bir sezon finali oldu .
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.