Şimdi Ara

Suits (2011) | IMDB:9.0 (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.186
Cevap
31
Favori
83.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OFFFF MUHTESEM BOLUMDU YAA

DIZI TARIHINDE EN SEVDIGIM BOLUMDU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s06e10

bu bölüm sakin geçen bölümden sonra patlama yapacağını tahmin ediyordum öyle de oldu bölüm çok iyiydi.
    jessica acaba gelcek mi yoksa diziden mi çıktı? çıksa da çok üzülmem gerçi.
  • 6x10

Jessica'nın gençliğini de görmüş olduk. Şirketi bırakmasının sebebini çok güzel açıkladılar.
    Leonard abimize sevindim. Ama en iyi sahne kuşkusuz Harvey&Donna sahnesiydi
  • 6x10
    Muhteşem bir finaldi. Tarzıyla eşsiz bir dizi. Umarım uzun yıllar devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckolik13 -- 15 Eylül 2016; 19:57:06 >

• quote:

Bence 10. Bölüm dönem finali değil, dizi finali olmalıydı. Bundan sonra ne olacak? Specter Litt, olarak değişecek firmanın adı anlaşılan. Kaç kere değişti şirketin adı sayamadım :) İlk başta Pearson Hardman dı sanırım sonra Pearson olarak kaldı. Ondan sonra Pearson Specter oldu en sonunda Pearson Specter Litt'idi şimdi ise Specter Litt Ross olacak bu gidişle :lol:, Mike, Junior partnerlikten direk name partnerliğe terfi edecek. Bu arada Harvey-Donna birlikteliği iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chiefdante -- 16 Eylül 2016; 0:49:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şunu söylemeyi unutmuşum; Jessica ve Rachel kaç bölümdür uğraşıtılar Leonard davasıyla ilgili ama Mike yine geldi bilmediği etmediği davada 2 dk. da adamı ipten aldı. Orası komik olmuş :lol: 😂

• Sağlam bir bölümdü.
  • 6*10 + Jessica hakkında.

Güzel bir bölümdü yalan olmasın, ama sezonun geri kalanı neredeyse çöptü. Yanılmıyorsam 4. sezon finalinde Harvey & Donna görmüştük, bu sezonda da ufaktan bir şey verdiler ama 6*11de hiç bir şey olmamış gibi devam ederler. Senaristler sanırım dizinin sonlarına doğru bu konuyu işlemeyi düşünüyorlar

Jessica hakkında ise Suits'in offical twitter hesabından yapılan retweetlere bakılırsa "we miss u" vb gibi. Jessica diziden komple ayrıldı. Seveni var sevmeyeni var tabi ama dizideki iyi bir karakter ayrılması benim canımı hep sıkmıştır. Koskoca 6 sezon izledik tabi yokluğu hissedilecek.

edit: ayrıca farewelljessica diye tag açılmış durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 18 Eylül 2016; 15:24:50 >

• 6*10

Bu nasil bir bolumdur ya HA-RI-KA

• Çok güzel ve duygusal bir bölümle ilk yarıyı sonlardırdılar, hele final dakikalarında şu çaldı ya tek kelimeyle enfesti

Bu sezon genel olarak geçen sezonlara göre sönük kalsa da bu finalle toparladı imajı tekrar.

Dizi tam anlamıyla klas, bazı tavırlar tekrar etmesine rağmen insanı sıkmıyor, müzik seçimleri bir başka

Bence her sezonuyla vaat ettiğini veriyor, şahsen ben tatmin oldum şu ana kadar

Winter is coming, izleyiniz efendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten harika bir bölümdü. Gelecek sezon olacak mı bir onay söz konusu mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr_kfks

Gerçekten harika bir bölümdü. Gelecek sezon olacak mı bir onay söz konusu mudur?

7. sezon onayı alındı
  • Forumda pek izleyeni yok sanırım bu dizinin. Halbuki en iyiler arasına koyulcak bir dizi.
  •  Suits (2011) | IMDB:9.0

Çok benzemiyorlar mı sizce??
  • güzel dizi 2.sezondayım

• bugun bitirdim bende 6. sezonu..

Jessica aniden diziden ayrilmaya karar verdi sanirim cok ani yapmislar. 40 yil sonra mi aklina geldi dur lan ben insanlik icin bisey yapmaliyim diye. Bir kac iyi adam referanslari cok iyiydi bu diziyi seviyorsaniz a few good men filmini oneririm efsanedir. Adami ipten aldilar sirketi kurtardilar iyi oldu. Mike consultant olarak caliscak kitabina uydurdular.
  • her sezon 16 bölümdü, bu 6.sezon bitti mi şimdi,
    10 bölüm olmuş sezonu bitirdim diyolla. 16 bölüm olmayacak mı
    (son sezona henüz başlamadım)

edit : wiki de 16 bölüm görünüyor sezon bitmemiş)

https://en.wikipedia.org/wiki/Suits_(TV_series)

haziran 2017 de 6.sezon devam edecekmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 7 Ekim 2016; 13:14:23 >
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Digeri kim ki?

• Obscenity O kullanıcısına yanıt
    Lana Del Rey

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.