Şimdi Ara

Suits (2011) | IMDB:9.0 (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.186
Cevap
31
Favori
83.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperenxx

Şu çevirmene bi ton sopa atmak lazım,her zaman geç çeviriyor son bölümü daha çevirmedi,başlamamış bile.Hayır yapmayacaksan devret,başkası çevirince altyazıyı sildirmeyi biliyorsun.

Aslında dizi uzun zamandır bir çevirmen sıkıntısı çekiyor. Bazen erken bazen geç bazen iki kişi bazen bir kişi ile çevrildiği zamanlar oldu. Nedendir bilinmez çeviri işinde dizi dikiş tutturamadı.
    Çeviride böyle problem olunca direk internet üzerinde sitelerden diziyi işlemeye başladım. Şuan son bölüm dahil Türkçeye çevrilmiş hali mevcut oradan bakabilirsiniz.

Son bölüm içinde aslında çevirmen arkadaş çeviri sitesinin forum kısmında dizinin konusuna 18 Ağustos'ta durumu yazmış

quote:

Merhaba, işlerimizin yoğunluğu sebebiyle bu haftaki bölümü (06x06) çeviremeyeceğiz. Bu bölümlük bizi idare edip çeviriyi üstlenecek bir çevirmen arkadaşımız varsa lütfen çekinmesin. Aksi taktirde birkaç gün gecikeceğiz maalesef. Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.

• Yarın yeni bölüm var hala geçen haftanın bölümü çevrilmemiş, bir iş yapacaklar adam gibi yapın bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

6x6

odunlarla ilgili konuşmalar neydi ya öyle donna, I need you to help me feel my wood mile çıksa da şuradan kurtulsak hapishane muhabbetleri iyice sıktı beni

wood sohbetlerinde yerlere yattım

• Baya hoş dizi ya ama 240p de izlemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizi başladığından beri en leş sezonunu geçiriyor heralde. başladığı ilk sezondan beri izliyorum bu kadar zor izlediğim bir sezon olmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

sizi başladığından beri en leş sezonunu geçiriyor heralde. başladığı ilk sezondan beri izliyorum bu kadar zor izlediğim bir sezon olmamıştı

Harbiden sarmıyor artık zorla izliyorum. İnş Mike 6x10'da çıkar da bir ivme kazanır dizi.
  • 6x7

Mike'ı çıkarmayı geciktirip sezon finaline veya araya yerleştirmek için çok fazla saçma şey çıkardılar. Bu sefer olmadı

• 2 bölüm izlememiştim alt yazı sebebiyle. İzleyelim bakalım.

Bir sorum olacak geçen sezonlarda ara verilip Ocak ya da Şubat ayında devam edilmişti. Bu sezon olacak mı olacaksa kaçıncı bölümde? 10 falan mı?
  • Çevirmenin bir anlık kafası karışmış sanırım

• S06E08

[spoiler] Bolum muhtesemdi, umarim Mike sonraki bolumde cikar ve neler olacagini goruruz. Bu arada Harvey reyizin saclar super yav.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bölüm iyiydi sonunda gallo mike a bişey yapcak diye düşündüm ama olmadı çünkü neoldu tahliyesi oldu mu bahsetmediler.umarım çıkar artık.önceki bölümlerde mike çıksa bile alem öğrendi avukatlık yapamaz demiştim fakat oraya muhbirlik yapmak için girmiş gibi de gösteremezler mi? ayrıca şu leonard bailey mi idamı bekleyen adamın tripleri atarları çok sıkıyor beni o kadar yıl sonra ilgilenen var idare et işte

• Sonuna kadar bir aksilik çıkıcak diye var ya kalbime inicekti
  • Mike gene çıkamayacak sanırım trailerdan öyle anlaşılıyor.

Ayrıca spoiler falan koymayacağım şu idam bekleyen adam inşallah asılır diyeceğim ama böyle bir şey olacağını zannetmiyorum. Salak salak tripler bir havalar, artist.
  • 6x8

Sonunda Mike, Cahill ile bir anlaşma sağlayabildi. Gallo sonraki bölümlerde bir hamle yapacaktır. Epeydir bölüm sonlarını müziksiz bırakıyorlardı. Bu bölümde duymak iyi oldu. Dizi bu aralar rutin seyrine bağlasa da bu bölüm fena değildi. Ekibe yeni bir karakter katılsa güzel bir değişiklik sağlanır.
  • bu dizi arkası yarın dizi mi yoksa her bölüm farklı bir şeyi anlatan dizi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

bu dizi arkası yarın dizi mi yoksa her bölüm farklı bir şeyi anlatan dizi mi?

İlk sezon her bolum farklı konu oluyor sonraki sezonlarda sezonluk konular işleniyor ama birbirlerine bağlı oluyor bazıları.

• Guzel bolumdu, sonda agladim xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• nihayet beklediğimiz oldu bakalım devamını nasıl işleyecekler

• ne yaptı ettiler çıkarttılar mike'ı helal olsun. ama bana pek inandırıcı gelmedi bu süreç anlaşmalar vs. ama iyi oldu sıkmıştı hapishane muhabbetleri artık. louis
  • yahu kaç kere dedim bilmiyorum ama dizinin müzik seçimleri hakkaten çok iyi yine sonda güzel müzikle bittirdiler

Demons Of Ruby Mae - beneath the surface
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.