Şimdi Ara

Suits (2011) | IMDB:9.0 (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.186
Cevap
31
Favori
83.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Obscenity

Bu dizi persembe gunleri yayinlanmiyor muydu? Bugun carsamba da benim mi haberim yoh

Normalde Çarşamba yayınlanıyor çeviri falan derken biz Perşembe günleri izleyebiliyoruz.
  • Şafak doğan güneş beyler, sabaha izlemiş oluruz.
  • Dizi düşmüş alt yazı ile Vardiya dönüşü izlenir.
  • Sezon 6 Bölüm 1

Muhteşem bir bölümdü. Nasıl bitti öyle oturduğum yerden ben sinirlendim. Güzel bir sezon olacağına eminim, hapishaneden de bolca sahneler göreceğiz sanırım.
  • I'M GONNA KICK YOUR ASS

Özledik Harvey REİS

• 6x1

Hücredeki dalkavuğun böyle bir şey yapacağı belliydi.
    Kafası güzelken ne kadar tatlı ya Jessica :D
  • 5x10 dan sonrasini izlemedim daha. 6.sezon baslamis. Dizi yoklugunda beni iyi goturur bu ara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölümün tartışmasız en iyi sahnesi. Spoiler içermez.

• jessica acayip seksi geldi bu 6x1'de ya
  • 6x2

Vay anasını o tabloyu Harvey'in annesi yapmış meğersem, üzüldüm lan.
  • 5.sezon 15.bölümü izledim 4ile 5.sezonu oldukça hızlı izledim güncele yetişmek için son bölümü merak ediyorum fakat saat geç oldu.dizi oldukça sarıyor bi önceki sayfada da söylemiştim konusu ölü çok daha kötü dizilerin daha fazla fanı var sanırım
  • AJFA kullanıcısına yanıt
    foto görünmüyor
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hocam imgur'a yükledim, sizde engelli sanırım ondandır.
  • Ulan Mayk, sen ne zaman akillanacan ya? Bu arada Donna bebeyimmmm

• günceldeyim yeni bölümü bekliyorum artık
  • 6x3

Mike reis ihanet etmez, iyice badi oldular Kevin ile. Acayip sarpa saracak gibi
  • Dizi cok saglam basladi ve nasil zamanin gectigini anlamiyorsun.son bolum harikaydi.

• Louisle Harvey yine ters dusucek gibi 😄

• 6x1

sonunda başladı mike bu kadar zeki biri için büyük hata yaptı, ilk geceden her şeyini nasıl anlattı öyle elamana nasıl güvendi. god damnnn ittlere doyduk yine kurtarma planları dışında bir şey olmadı bölümde

6x2

duvardaki tablo olayı çok zorlama olmuş sanki. parayı vermeden nasıl kurtarabiliriz diye düşünüp drama yaptılar. önce dedim herhalde öylesine bir tablo eleman salaklık yapıyor daha sonra annesinin yaptığını öğrendik.

6x3

mike diğer elemandan bilgiyi alır dışarı çıkar şu ana kadar hep arkadaşlarını savundu artık ihanet vakti
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sonunda güncel bölüme yetiştim.

Meğerse bir Mike nelere kadirmiş. Mike ilgili olduğu bütün davalarla dolayı güzelim Pearson-Specter-Litt neye döndü üzüldüm. Mike'in hapise girer girmez hemen Gallo'ya ötmesi yakışmadı. Kevin'i satmaz onun yerine Gallo'yla ilgili bilgi vererek takas etmeye çalışacaktır. Ayrıca Mike'ın hapis bölümlerini görünce direk aklıma OZ geldi. İzleyenler bilir. Çok benziyor mekanlar.
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.