Şimdi Ara

Suits (2011) | IMDB:9.0 (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.186
Cevap
31
Favori
83.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz hapishanede aslında güzel malzemeler çıkartılabilir.İzleyiciyi sıkmadan sezon yarısına kadar hapishane bölümleri işlenebilir kanımca..
  • İlk sezon başladım konuşmalar çok hızlı bişey anlamıyorum.En sonunda davayı çözüyorlar bi oraları anlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2 sezonu büyük keyifle izledikten sonra devam etmedim. Sanırım büyük bir amaç olmadığı için, sürekli yeni olaylar işlendiği içindi.
    Ama yorumlara bakıyorum da hata yapmış gibi hissediyorum. En baştan başlamaya da üşeniyorum, çok üzülüyorum şu anda.
  • Breakingbad'i ayrı tutuyorum.
    En sevdiğim dizi. Mike Ross adamım ya.
    3 Sezon izlemistim sonra ara verdik. Yeniden baslamayı dusundugum dizilerden.
    Merak edenler icin 1. bolumu film uzunlugundadir ve orda dizi hakkinda baya bilgi sahibi oluyorsunuz.
    Harvey'le Mike'ın diyalogları eglencelidir, senaryosu guzel yazılmış bir dizi. İzlerken biraz dikkatini vermezsen anlaşılmıyor, konular hızlı ilerliyor.
    New York şehrinin ne kadar güzel olduğunu da gösteriyorlar.

• ilk sezon 7.bölümdeyim fena gitmiyor ama yukarda arkadaşın dediği gibi amaç olsa sürekli yeni konu işlenmese daha hoş olabilirmiş
  • Kendine has bir havası olan ve sonsuza kadar devam etse sıkmadan izlenecek bir dizi. Karakterler ve oyunculuklar müthiş.
  • Yapmayın etmeyin ben bu dizinin bölümünü izlerken, kahvemi alır, telefonumu sessize alıp bir köşeye koyar 40-50dk izlerim. Çerez dizisi kategorisine koymaya çalışmayın sakın :D Klasmanında dünyanın tartışmasız en iyi dizisi der geçerim. Müzikler, diyaloglar efsane yav.
  • zimbambwe Z kullanıcısına yanıt

• az kaldı
  • 1.sezon 9. veya 10.bölüm yanlış hatırlamıyosam benim için kopma noktası oldu baya bir zevkle izlemeye başladım 2.sezon 9.bölümdeyim.Türkiyede neden daha ünlü olmadığını düşünmeye başladım
  • Dreazz kullanıcısına yanıt
    game of thrones diyolar başka bişey demiyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV

quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

OZ bitsin buna başlıyorum bende. Breaking Bad'i gene ertelemek zorunda kalıyorum bu durumda

Breaking bad hiç başlama o dizi acayip iğrençleşti 2 bölümden sonra yasak gelince saçma sapan bir hal aldı boşuna başlama bence. Ama ilk 2 sezon şuana kadar izlediğim en iyi 3 dizi arasına girer

Bu mesajı yazan arkadaş ne düşünüyor şu an acaba. Up.

• sheila sazs ı big bang theory deki Bernadette ye çok benzettim tip olarak oldukça andırıyolar birbirlerini bana mı öyle geldi acaba
  • 2.sezon 15. Bölümü izliyorum Katrina ne kadar güzel bir hatun aşık oldum

• SON 2 GÜN ARKADAŞLAR

DAYANAMIYORUM BAŞLASIN ARTIK
  • Erken başlıyor bu yıl biraz sanki
    Daha iyi olmuş böyle

• Geç bile kaldı hocam ne erkeni. Son iki sezonunun başlama tarihlerini dikkate alırsak şimdiye 2-3 bölüm geride kalmıştı.
  • Yarın, şafak doğan güneş diyeceğiz :))

• ARKADAŞLAR YARIN BAŞLIYORUZ.
  • Bu dizi persembe gunleri yayinlanmiyor muydu? Bugun carsamba da benim mi haberim yoh

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.