Şimdi Ara

Suits (2011) | IMDB:9.0 (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.186
Cevap
31
Favori
83.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Sonunda güncel bölüme yetiştim.

Meğerse bir Mike nelere kadirmiş. Mike ilgili olduğu bütün davalarla dolayı güzelim Pearson-Specter-Litt neye döndü üzüldüm. Mike'in hapise girer girmez hemen Gallo'ya ötmesi yakışmadı. Kevin'i satmaz onun yerine Gallo'yla ilgili bilgi vererek takas etmeye çalışacaktır. Ayrıca Mike'ın hapis bölümlerini görünce direk aklıma OZ geldi. İzleyenler bilir. Çok benziyor mekanlar.

oz apayrı bişey hocam onun dışında klasik amerikan hapishanesi prison breakde de aşağı yukarı böyleydi

• Yav adamlar dizi çekmiyor resmen sanat yapıyor..
    Son bölüm tekrar tekrar izlenesi olmuş yemin ediyorum yerimde duramadım nedense

Harvey'in hapishanedeki sahnesi çok iyiydi helal olsun çok karizmatik adam valla , Sean ' a tam yumruk atıcakken masayı tekmeledim yemin ediyorum Bu dizide bi ben böyle kendimden geçiyorum heralde

Yav bu dizinin kalitesinde bildiğiniz bir dizi varmı onuda kaçırmayalım ?

• 6x4

harvey reis nasıl kabul ettireceğini iyi biliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu dizinin ilk bir kaç bölümünü izlemiştim ama sarmamıştı, şimdi imdb puanının 9 olduğunu ve 6 sezona ulaştığını gördüm. diziyi takip edenler, sizce tekrar başlamaya değer mi, izledikçe sarıyor mu? teşekkürler
  • 6x4

Ben hala Mike'ın anlaşmayı kabul ettiğini düşünmüyorum, çok kısa sürdü ve Rachel ile doğru düzgün konuştuklarını bile göremedik.

• son zamanlarda izlediğim dizilerde çok fazla tahmin tutturuyorum öyle olunca hoşuma gitmiyor ama tabiki yinede zevvkle izliyorum bu diziyi
  • Dram sahneleri fenaydı. Dizi, diğer diziler bunun yanında halt etmiş modunda ilerlemeye devam ediyor, 40 dk sonunda 2 saatlik muhteşem bir filmin etkisinden çıkmış gibi hissediyorum genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

arkadaşlar bu dizinin ilk bir kaç bölümünü izlemiştim ama sarmamıştı, şimdi imdb puanının 9 olduğunu ve 6 sezona ulaştığını gördüm. diziyi takip edenler, sizce tekrar başlamaya değer mi, izledikçe sarıyor mu? teşekkürler

Valla ilk bir kaç bölüm sarmadıysa tarzınız değildir. Aynı gidiyor çünkü hep

• Bölümler durağan geçiyor. Dizi 7. sezon onayını almış ama sonrasında devam eder mi meçhul. Ha seviyor muyuz seviyoruz Ama Gallo falan dediler sonrasında şartlı tahliyesi, ondan sonra Kevin olayı falan konu olarak tutunamadılar gibi geldi. Hayır acaba Kevin olayında Mike ile Kevin'i samimi yapmak için öncesinde Gallo olayını mı yaşattılar bilemiyorum da. Senaryo olarak bu sezon vasatları oynuyor. Bazen düşünüyorum bir ergen elinden mi çıkıyor bu senaryo falan diye ama yok arkadaş her babayiğitin yazabileceği konularda değil ki hukuk konusu.
  • 6*4

teklifi kabul etti sonunda, zaten iki yıl tutmazlardı içeride onu bir şekilde çıkması lazım. louis yine efsaneydi rachel sonunda ağlayıp zırlamaktan başka kendi başına bir iş yapacak
  • 6x5

Bölüm durağan geçti. Kevin sanki Sutter için içeride gibi bir izlenim oluşturdu. Bu sezon tempo diğer sezonlara bayağı düştü. Gerçi diplerde olan bir firma ile ilgili çok hareketli geçmesi beklenemez. Sonraki bölümle tempo yükselir.
  • quote:

6x5

Bölüm durağan geçti. Kevin sanki Sutter için içeride gibi bir izlenim oluşturdu. Bu sezon tempo diğer sezonlara bayağı düştü. Gerçi diplerde olan bir firma ile ilgili çok hareketli geçmesi beklenemez. Sonraki bölümle tempo yükselir.

10.bölümlerden sonra patlama yapabiliyor dizi oraya kadar böyle gider orda patlama yapabilir diye düşünüyorum.ben bu gidişattan da memnunum gerçi güzel ilerliyor.

bu arada mike çıktı desek hapisten tekrar avukatlığa dönme durumu olacak mı? tüm piyasa öğrendi ne olduğunu itibar vs kalmaması lazım değil mi acaba ne düşünüyolar

• Bu dizi de hiç bitmeyecek herhalde, en son 4. sezonu bitirmiştim herhalde, umarım tam olarak nerede kaldığımı bulabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

6x5

10.bölümlerden sonra patlama yapabiliyor dizi oraya kadar böyle gider orda patlama yapabilir diye düşünüyorum.ben bu gidişattan da memnunum gerçi güzel ilerliyor.

bu arada mike çıktı desek hapisten tekrar avukatlığa dönme durumu olacak mı? tüm piyasa öğrendi ne olduğunu itibar vs kalmaması lazım değil mi acaba ne düşünüyolar

Mike durumu çıkarsa ne olacak ben de tahmin edemiyorum. Yine Pearson-Specter-Litt'e girer. Kendisi avukat olarak çalışır ama şirkette daha düşük kademe farklı bir ünvanla çalışıyor gösterebilirler.

• 3x11 deyim kendini tekrara başladı dizi dönüp dolaşıp aynı konuları işliyor.Mike ve Rachel ikilisi de çok itici 6.sezonda da beraberler mi böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avenged Sevenfold.

3x11 deyim kendini tekrara başladı dizi dönüp dolaşıp aynı konuları işliyor.Mike ve Rachel ikilisi de çok itici 6.sezonda da beraberler mi böyle?

6.SEZON AĞIR SPOİLER

Mike 6.sezonda hapiste
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bakmıyorum .Bu arada 5x7 geldim 2-3 güne güncele yetişirim sanırım.
  • 6x6

odunlarla ilgili konuşmalar neydi ya öyle donna, I need you to help me feel my wood mile çıksa da şuradan kurtulsak hapishane muhabbetleri iyice sıktı beni
  • Şu çevirmene bi ton sopa atmak lazım,her zaman geç çeviriyor son bölümü daha çevirmedi,başlamamış bile.Hayır yapmayacaksan devret,başkası çevirince altyazıyı sildirmeyi biliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

Şu çevirmene bi ton sopa atmak lazım,her zaman geç çeviriyor son bölümü daha çevirmedi,başlamamış bile.Hayır yapmayacaksan devret,başkası çevirince altyazıyı sildirmeyi biliyorsun.

Aynen öyle çıldırıcam
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.