Şimdi Ara

Suits (2011) | IMDB:9.0 (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.186
Cevap
31
Favori
83.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20. dakika falandı kapattım 8.sezon ilk bölümü. Olmaz böyle. Gereksiz uzamıştı zaten. İlk sezonları mumla arıyoruz maalesef.
  • 8.sezonu izleyen yok sanırım. Sırf bunca senedir izlediğim için izliyorum, tadı tuzu yok Mike'sız. Bu sezon bir sona bağlayıp bitirseler bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

8.sezonu izleyen yok sanırım. Sırf bunca senedir izlediğim için izliyorum, tadı tuzu yok Mike'sız. Bu sezon bir sona bağlayıp bitirseler bari.
    sezon finalini bekliyorum hocam, atlaya atlaya izleyecem ben

her sezon 2-3 tane 9 puanlık bölümü olan dizi, bu sezon 7.4 almış bölümleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Samantha çok itici.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wınchester

20. dakika falandı kapattım 8.sezon ilk bölümü. Olmaz böyle. Gereksiz uzamıştı zaten. İlk sezonları mumla arıyoruz maalesef.
    Bi dk bu benim :D
  • 8x05

Bence sezonun en iyi bölümüydü, Harvey ve Louis'in kişisel problemleri üzerinden dönen bölümler çok ayrı hava katıyor diziye.
  • 8x06

Dizi iyice Harvey ve Louis'in kankalık hikayesine döndü ama keyif vermiyor değil. Ben yine keyiflice izliyorum.
  • Dizi ritme girdi. Baya güzel. Harvey, Donna olduğu sürece bu dizi sonsuza dek sürebilir. Tabii Litt'in de payı var. Mike yokluğunu biraz Katrina biraz Alex biraz da Samantha üzerine yayarak çok güzel topladılar. Çok seviyorum.

Litt'in terapiste gitmeliyiz dediğinde Harvey ve Donnanin tepkileri mükemmeldi Takipçili kızın olayı da hoş olacak güncel bir konu sosyal medya fenomenleri.

• 8x07

LOUIS LITT! İlk sezonlarda bu kadar nefret edilen bir adamın böyle sevilen bir adama dönüşmesi fantastik yahu.
  • Gabriel gittikten sonra 8. sezona baslamadim hala. İzleyenler ne diyonuz 1 şans vereyim mi. Diziye ?

• 8x08

Sezonun en zayıf bölümüydü bence. Geçmek bilmedi zaman. Sadece Louis'in geçmişine gitmek keyif verdi.
  • 8x09

Forumda ilginin bu kadar azalması üzücü ama dizi hala izlenmede üst sıralarda ABD'de de. Bence son bölüme göre daha keyifli bir bölüm oldu, Robert'ın duygusal yönünü görüyoruz bu sezon. Samantha-Alex savaşı da ilginç olacak.
  • Sosyal medya fenomeni kızın olayı vardı ben mi kaçırdım onu işlenmedi herhalde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Sosyal medya fenomeni kızın olayı vardı ben mi kaçırdım onu işlenmedi herhalde?

Bölüm içerisinde işleyip bitirdiler onu hocam kısaca. Ama ben de uzun çaplı bir şey olmasını bekliyordum o konudan.
  • Real Madrid kullanıcısına yanıt
    Uğraştıracak bir dava gibi duruyordu hocam. Üzdü.

• 8x10

İyi kötü tamamladık sezonu. Sonunda konuyu bağlamayı başardılar. Ama bana sanki finalmiş gibi hissiyat verdi. Umarım son bir sezonla daha kapatırız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

8x10

İyi kötü tamamladık sezonu. Sonunda konuyu bağlamayı başardılar. Ama bana sanki finalmiş gibi hissiyat verdi. Umarım son bir sezonla daha kapatırız artık.

Bildiğim kadarıyla 6 bölüm daha gelecek her zamanki gibi hocam. Buna ek bir sezon diyorsanız o kadarını bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

Gabriel gittikten sonra 8. sezona baslamadim hala. İzleyenler ne diyonuz 1 şans vereyim mi. Diziye ?
    Ver tabii ki hocam. Alex ve Samantha çok aratmıyor açıkcası, ben zevkle bitirdim. Şimdiden 2019'da gelecek bölümleri bekliyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 22 Eylül 2018; 21:21:28 >

• Saçmalığa bak. Önce yarışsinlar diyip sonra kaybedince mızıkçılık yapmak? Baştan managing partner Harvey olmalıydı. Ve Alex'in ismi yazilmaliydi. Harvey babam eski formunda değil. Çok yumuşadı çok Mike gitti gideli.

• Valla Harvey gibi benim de gözlerim Mike'ı arıyor. Bu sezon diğer sezonlar kadar zevk aldığımı söyleyemem. İnşallah tekrar diziye döner ileride.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.