< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbayern27 -- 30 Eylül 2019; 1:7:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 29 Şubat 2020; 19:18:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Çok severek takip ettiğim bir diziydi. Bir yerde bıraktım ama tam olarak nerede bıraktığımı bir türlü hatırlamıyorum. Ya sezon arasıydı, ya da sezon finaliydi. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 15 Aralık 2020; 12:43:44 > |
Diziye yeni başladım sayılır ancak 7. sezona kadar geldim, genel itibari ile beni sardı dizi, bitirmek için sabırsızlanıyorum. |
Yaklasik 1 ay icinde 6 sezon izledim o kadar is yogunlugu arasinda. Dizi gercekten izlettiriyor kendini. Kotu bolumler yada sikan bolumler illa ki var ama genel olarak izlenesi bir yapim. Is dunyasina dair ders niteliginde , insana ekstra seyler katan bir yapim. Dizinin final yaptigini konuya girince gordum , 9. sezon yayinlanmis bir dizi kesinlikle basarisiz sayilmaz. Son iki sezonu cok merak ediyorum , bakalim neler olacak. |