Şimdi Ara

Suits (2011) | IMDB:9.0 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.186
Cevap
31
Favori
83.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakan..

en sagdaki kimdi yahu

Suits (2011) | IMDB:9.0

Losttada oynamıştı hatırladığım kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

Burdaki yorumlara güvenerekten bir şans vermek istiyorum ben de. hadi hayırlısı bakalım.

Pişman olmazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

en sagdaki kimdi yahu

Suits (2011) | IMDB:9.0

Titus Welliver

http://www.imdb.com/name/nm0920038/

• yeni bölüm çıktı mı da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perşembe yayınlanıyor,cuma altyazı ile beraber hazır oluyor.
  • Evet çıktı yeni bölüm , çeviri %70'de
  • Bir kaç saate gelir...
  • Altyazı geldi.
  • Altyazı umarım AFG uyumludur.
  • S02E03

Bu bölüm diğerlerine göre durgundu sanki, fazla olay yoktu. Ben böyle sakin davaları sevmiyorum çelişmeli olacak. Fragmandan gelecek bölümde biraz daha hareketlilik olacak gibi gözüküyor.
  • Benim dizi başlamış haberim yok yakışmadı bu bana

• Adamın dibisin kısmı çok iyiydi
  • yine güzel bir bölüm izledik
    louisin yardımcılara yol göstermesi ve jessicaya kendimi kanıtlamam için bana da izin vermeni istiyorum demesi harikaydı, "adamın dibisin" olayını da unutmamak lazım tabi yeni gelen şirket ortağı ne kıl herifmiş hiç ısınamadım hiç sevmedim valla bölüm sonundaki fragmanda ilk sezonda gördüğümüz harveyin sıkı rakibi yine geliyor haftaya çekişmeli bir bölüm olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

yine güzel bir bölüm izledik
    louisin yardımcılara yol göstermesi ve jessicaya kendimi kanıtlamam için bana da izin vermeni istiyorum demesi harikaydı, "adamın dibisin" olayını da unutmamak lazım tabi yeni gelen şirket ortağı ne kıl herifmiş hiç ısınamadım hiç sevmedim valla bölüm sonundaki fragmanda ilk sezonda gördüğümüz harveyin sıkı rakibi yine geliyor haftaya çekişmeli bir bölüm olacak

O adamın gelmesi iyi oldu Harvey meydanı boş bulmasın biraz rekabet olsun

• Beyler dizi mümkemmele yakında ama bazı mantıksal hatalar var. Mesela hani başkan Louisin ofisine gidip övdü onu sonra louis deni öğle yemeğine gidecem başkanda dedi bu saattemi ? Arkada hava aydınlık. Sonra racheal sekteterden dosya almaya giderken randovu var dedi iyi geceler dedi gene hava aydınlık , fakat mike harveyin ofisene gittiğinde hava karanlık.. Bunları dışında süper bölümdü
  • Suits başlamış, anca haberim oluyor! Tam da yeni dizi arayışlarına girecektim, iyi oldu bu.
  • Güzel bölümdü

İşlerin kızışması güzel oldu.
  • Ortalama bir bölümdü.

Louis kendini tatmin ediyor. Başka bir şey yaptığı yok. Tam çakal. Harvey'nin "adamın dibisin" sözünü kaydetmiş.

Gelecekteki öngörüm: Rachel sınavı geçip başka bir şirkete transfer olacak. Sadece tahmin.
  • Güzel bölümdü
    Louis yine iyi güldürdü

• bölüm güzeldi harvey ile daniel kapışmaları iyi olacağa benziyor rachel ile donnanın maceralarıda iyidi:) ama bölümün yıldızı louis'di adamın dibi
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.