Şimdi Ara

Suits (2011) | IMDB:9.0 (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.186
Cevap
31
Favori
83.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altyazı çıkmamaya yemin etmiş
  • 5x6'nın altyazısı çıktı dizibox dizi yayınlandıktan 2 saat sonra altyazıyı yayınlıyor sanırım kendi ekipleri var. dizibox.com'a bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kent290lf

5x6'nın altyazısı çıktı dizibox dizi yayınlandıktan 2 saat sonra altyazıyı yayınlıyor sanırım kendi ekipleri var. dizibox.com'a bakın derim

Teşekkürler
  • quote:

5x6'nın altyazısı çıktı dizibox dizi yayınlandıktan 2 saat sonra altyazıyı yayınlıyor sanırım kendi ekipleri var. dizibox.com'a bakın derim

Saol hocam genelde ya torrent yada dizilab tan izlerimm. Bu site dediğin gibi hızlıymış
  • 5x7 promo çok iyi yalnız
    https://www.youtube.com/watch?v=cvLbmrpoTak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

quote:

Saol hocam genelde ya torrent yada dizilab tan izlerimm. Bu site dediğin gibi hızlıymış

Rica ederim, Mr. Robot'un bile yayınlandıktan 2 saat sonra altyazısını ekliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

5x7 promo çok iyi yalnız

Bu adam canını sıkan herkese patlatıyor bitane. nerede o eski Harvey
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

5x7 promo çok iyi yalnız

hay allah kahretsin süprizi kaçmasın diye asla fragmanları izlemem.bunu dayanamadım izledim çok pişmanım :((
  • 7. bölüm güzeldi. Mike ın dava hamlesi hoşuma gitti baya.
  • dizibox'ta türkçe altyazı ile geldi. Sabah saat 6 da torrent sitelerine düşmüştü evet işsizim geç yatıyorum

8.bölümün promo'su
    https://www.youtube.com/watch?v=mtwn6vF-GN0
  • Bu sezon dizi çok iyi gidiyor. Sezonun son 3 bölümü yine harika şeyler olacak gibi. Şu psikiyatristin aksanı muazzam bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Bu sezon dizi çok iyi gidiyor. Sezonun son 3 bölümü yine harika şeyler olacak gibi. Şu psikiyatristin aksanı muazzam bu arada

Çoğu yerde beğenilmediğini okudum bu sezonun hocam. Ama bende bu sezonu çok severek izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Bu sezon dizi çok iyi gidiyor. Sezonun son 3 bölümü yine harika şeyler olacak gibi. Şu psikiyatristin aksanı muazzam bu arada

Çoğu yerde beğenilmediğini okudum bu sezonun hocam. Ama bende bu sezonu çok severek izliyorum.

Harvey'in içinde yaşadığı buhranı ve aslında annesinin durumu dolayısıyla içinde sakladığı Donna aşkını söyleyememesinin sıkıntılarını çok efsane anlatıyor. Psikoloji ağırlıklı şeyleri çok sevdiğim için çok beğeniyor da olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sezon bir şey eksikti diyordum bu bölümde anladım. Mike'ın sırrı hiç ona bir tehdit olmamıştı bu bölüme kadar Harvey yine salladı yumruğu ama 5x8 promo'ya bakarsak bu sefer başı belada.

• Dizi kesinlikle çok iyi gidiyor, Jack in yola gelmesi de güzel oldu, gerçi hiç belli olmaz o adama ama. Öyle bir oyunculuk var ki durdurup tekrar izliyorum genellikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 7 Ağustos 2015; 22:22:48 >
  • Shamless mı Suits mi?
    Sevip bitirdiğim diziler:Breaking Bad,Fargo,Better Call Saul

• Güncele yetiştim artık. Dün son bölümü izledim. Bu sezon gerçekten en iyi olma yolunda gidiyor,bence. Harvey'nin çocukluğuna inmeleri artık gerekliydi,ve gerçekten bu sahneler güzel işleniyor. Psikoloğumuz Harvey'i deşti artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisarock13 -- 9 Ağustos 2015; 17:47:53 >
  • 5x8 Harvey is jon snow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmyLee<3 -- 13 Ağustos 2015; 15:00:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmyLee<3

5x8 Harvey is jon snow

5x9 promo

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.