Şimdi Ara

Suits (2011) | IMDB:9.0 (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.186
Cevap
31
Favori
83.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlanır mı bu diziye önceden freinds himym ve joey sitcomlarını beğenmiştim buda beni tatmin eder mi sizce ?
  • Tavsiye ile 2 sezon izledim ama konusu pek sarmadı. Diyalogları çok yavan ve yapmacık buluyorum.

Devam etme konusunda kararsızım. Olaylar aynı seyirde mi devam ediyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu kaç kere yazdım bilmiyorum ama bu dizinin müzik seçimleri çok iyi

s5e08 sonunda çalan şarkı

• Ben bu dizi hakkında ki görüşlerimi paylaşmadan edemiyeceğim. Yaklaşık 5-6 senedir dizi izliyorum, başladığım diziyide asla ve asla bırakmam. Nefessiz 2 günde günceline yetiştiğim diziler biliyorum her neyse. Bu diziye TBBT yi bitirdikten sonra vakit geçirmek için bir başlayayım dedim, ilk bölümü falan sarmadı ama hoşuma gitti karakterlerin o aralarındaki uyumu ve işin içine espiri katmaları sonra bir baktım 2. sezondayım. Genel eleştirilere gelecek olursak ben dizilerde her bölüm farklı konu işlenmesini seven birisi değilim eğer öyle olsa bile arada geçmişle ilgili bir kaç şeyin gün yüzüne çıkmasını isterim, (TBBT,HIMYM) gibi işte aklınıza ne gelirse. 1. sezonun tam hatırlamıyorum ama sonlarına kadar dizide bu olay yoktu her bölüm farklı mevzular kovalanıyordu ama son bölümlere doğru birbiriyle alakalı bölümler olmaya başlayınca iyice bağlandım ve bırakamıyorum şimdi işin aslı günceline yetişmekte istemiyorum her hafta bekle bekle izle hiç bana göre değil, bir oturuşta 5 bölüm izlemedikten sonra napiyim ben o diziyi büyük ihtimal 2. sezonun sonunda bırakırım biriktirir öyle izlerim diye düşünüyorum. Donna karakterini canlandıran hatun Sarah Rafferty çok efsane bir oyuncu, hele ki Rachael ona da bitiyorum amma velakin Mike'in kankasının manitası adı neydi unuttum o da biraz hoştu ama ayrıldı sanırım diziden o da. Eğer ayrıldıysa da mükemmel bir karar oldu çünkü aşk meşk mevzularının olmaması bana göre bu tarz bir diziyi kaliteli kılıyor, heyecanla izliyoruz bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DementorBoggark -- 19 Ağustos 2015; 17:39:56 >

• Sidwell ve Gionopolis çok zekiceydi It'deki eleman+Charles Forstman eski elemanların çoğunu gördük. Güzel bölümdü, Harvey istifa etmez bir yol bulur kurtulur her zamanki gibi

yaz finali promo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 21 Ağustos 2015; 0:43:20 >

• Kçaıncı sezonda bıraktım hatırlamıyorum. Bir ara aşırı sıkmıştı.

• Dizi yine çizgisini bozmadım güzel bir şekilde ilerliyor. Bu sezonun belalısı Jack Solof sandık ama meğerse her şeyin arkasında Daniel Hardman varmış. Daha öncede bu şekilde Daniel Hardman'a olayları bağladıkları olmuştu ama o kadar ustaca yazılıyorki senaryo tahmin edilemiyor, araya Harvey-Louis kavgası veya farklı hedef gösterilerek Jack Solof gibi. Dizide müzik seçimleri ve kıyafetler olağanüstü. Özellikle kıyafetler her bölüm imrendiriyor.
  • 10. bölüm final mi beyler?Yine mi bitiyor?
  • Diziye 1 hafta önce başladım şu an 2. Sezon bitmek üzere . Dizi çok çok iyi.
    Aklıma takılan biyer var ama. Şu konserve açacağı ve raptiye konusu ne ?

• Çok iyi finaldi, bayağı duygusal sahneler vardı. Mike'ın sahte avukatlığı yüzünden götürüldüğünü sanmıyorum şaşıralım diye yaptılar başka bir nedeni vardır mutlaka. Louis'in Hardman'ın ofisine gidip Soloff'a olan kozunu sorması acayip saçmaydı ne alaka çözemedim. Flashbackler iyiydi geçmişe dair Harvey ve Mike'ın. Harvey'in istifasından sonra neler olacak bakalım.
    Kışa görüşürüz:)
  • Person of Interest'in Father'ından sonra,uzun zamandır herhangi bir dizinin bölümünde duygulanmamıştım,ta ki düne kadar. Çok duygusal bir bölümdü,flashbackler harikaydı. Sabırsızlıkla bekliyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Çok iyi finaldi, bayağı duygusal sahneler vardı. Mike'ın sahte avukatlığı yüzünden götürüldüğünü sanmıyorum şaşıralım diye yaptılar başka bir nedeni vardır mutlaka. Louis'in Hardman'ın ofisine gidip Soloff'a olan kozunu sorması acayip saçmaydı ne alaka çözemedim. Flashbackler iyiydi geçmişe dair Harvey ve Mike'ın. Harvey'in istifasından sonra neler olacak bakalım.

Hocam bence rahip şikayet etti geçen sefer etmediğim için pişmanm dedi. Benim de polisleri görünce aklıma bu geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

quote:

Çok iyi finaldi, bayağı duygusal sahneler vardı. Mike'ın sahte avukatlığı yüzünden götürüldüğünü sanmıyorum şaşıralım diye yaptılar başka bir nedeni vardır mutlaka. Louis'in Hardman'ın ofisine gidip Soloff'a olan kozunu sorması acayip saçmaydı ne alaka çözemedim. Flashbackler iyiydi geçmişe dair Harvey ve Mike'ın. Harvey'in istifasından sonra neler olacak bakalım.

Hocam bence rahip şikayet etti geçen sefer etmediğim için pişmanm dedi. Benim de polisleri görünce aklıma bu geldi

Sanmıyorum çünkü bu işten paçayı kurtaramaz hapse girer direk dizinin devamı için girmemesi lazım, başka bir olaydan götürdüler gibime geliyor.

• quote:

quote:

quote:

Sanmıyorum çünkü bu işten paçayı kurtaramaz hapse girer direk dizinin devamı için girmemesi lazım, başka bir olaydan götürdüler gibime geliyor.

Herşey olabilir ama her halükarda kışı bekleyeceğiz

• Baslamayi dusunuyorum

• Şu bölümü bir izleyelim de spoiler yorumları sonra okurum dizimag a gelmiş
  • İzleyelim bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 1 haftada 5. sezona geldim fakat siz siz olan 2-3 günde bir oturuşta en fazla 2-3 bölüm izleyin . Neden derseniz bir diziyi 1 hafta beklemek bazen çok zor oluyo heleki yaz ayında olunca

Bu diziye başlıcaklar için ise şunları söylicem ; Beyler bayanlar , hangi dizi sitesinden izlediğinizi bilemiyorum ben dizimag ve dizipub tercih ediyorum , oraya suits yazın ve ilk 3 bölümünü izleyin zaten devamı gelecektir merak etmeyin
  • 5*10

Güzel bir sezon arası finaliydi, bölümü beğendim.

Harvey'nin annesi ile arasında olanları nihayet anladık. Harvey'nin annesine olan öfkesi, annesinin babasını aldatmış olmasından kaynaklıymış. Bu yüzden Harvey'nin terapiste annesi ile ilgili soruları cevaplamaktan kaçmasını da öğrenmiş olduk. Bölümün sonlarına doğru Harvey'nin, şirketi zor durumdan kurtarmak için istifa ettiğini gördük, bakalım bu konu nasıl işlenecek, Harvey şirkete nasıl ve ne zaman dönecek gibi soruların cevabını önümüzdeki bölümlerde göreceğiz.

Mike ile ilgili flashbackler güzel ve duyguluydu. Hele Mike'ın ailesinden kalan kitapları gördüğünde ki gözyaşları beni de duygulandırdı açıkçası. Mike, Rachel ile hayata sıfırdan başlamak için işinden istifa etti ama bu seferde sahtekarlıktan tutuklandı. Bu tutuklamanın onun büyük sırrıyla alakası olduğunu düşünmüyorum, o henüz açığa çıkmamıştır. Bence önceki davalardan biriyle alakalı çıkacak bu sahtekarlık meselesi. Onun da cevabı almak için yaklaşık 4-5 ay beklemek zorunda kalacağız ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 1 Eylül 2015; 4:42:41 >

• quote:

quote:

@WISDOM
    hristiyanlıkta pedere günah çıkartırken anlattığın şeyleri peder bir başkasına anlatamaz yada gidip seni ihbar edemez.anlatsa bile mahkemede delil olarak kullanılamaz.pederlerde asla anlatmazlar zaten

bencede başka bir olayla ilgili tutuklandı. ama Harvey'in istifasını hiç beklemiyordum zaten 1 oy öndelerdi verseydi louis kardeşinin şirketini sonuçta şirketi yüksek bir meblağ ile satmış olucak kardeşide para kazanmış olucaktı

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.